whatsapp bilenler yardım lütfen.

benim ki çok dert değil ama merak ama merakımı yenmek istiyorum ne olur yardım edin whatsappı bir haftadır kullanıyorum.merak ettiğim konu başkasının whatsappın da kayıtlı mıyım öğrenilebilir mi? ya da söyle bir arkadaşla konuşmuştuk anlaşamadık ayrıldık.ben ona numaramı sil demiştim.şimdi ben onu whatsapa ekledim profilini ne zaman girdiğini görüyorum bu onun rehberinde kayıtlımıyım demektir yoksa herhangi bir numarayı da ekleseydim aynı bilgileri görürmüyüm.
ekli olup olmadığını anlamanın yolu var mı ?44:

ekli olup olmadıgını bilemezsin... telefonunu alan kargocu bıle kaydetse senın profıl onda gozukur.... aynı bıcımde sen de kımı kaydettn onu da karsı taraf bılemez... :ssz:

benim ki çok dert değil ama merak ama merakımı yenmek istiyorum ne olur yardım edin whatsappı bir haftadır kullanıyorum.merak ettiğim konu başkasının whatsappın da kayıtlı mıyım öğrenilebilir mi? ya da söyle bir arkadaşla konuşmuştuk anlaşamadık ayrıldık.ben ona numaramı sil demiştim.şimdi ben onu whatsapa ekledim profilini ne zaman girdiğini görüyorum bu onun rehberinde kayıtlımıyım demektir yoksa herhangi bir numarayı da ekleseydim aynı bilgileri görürmüyüm.
ekli olup olmadığını anlamanın yolu var mı ?44:

1.)Öncelikle onun Whatsapp ayarları herkese açıksa görebilirsin.Ekli olmana gerek yok.Profil resmi,giriş saati vs.
2.) Onda ekliysen her şekilde görürsün.
3.) Şahsın Whatsap ayarları sadece Kişileri ise,eklediğinde sadece Ç.içi olduğunu görürsün..Profil resmi,durum göremezsin.

Kısaca şahsın Whatsap ayarları belirleyeci olan.Mesela benim sadece Kayıtlı kişilere açık.Dışardan bir kişi eklediğinde benim profil resmi,durum göremez.

Yardımcı olmuştur umarım.

Bilgileri herkese açık yapmıştır.
Numara rehberde olmasa da görülür.
Ayrıca fotoğrafına falan bakıyorsan yanlışlıkla arama

Back
X