Merhaba bi konu hakkinda bilgi almak istiyorum whatsapp gecmis konusmalari savcilik yoluyla cikartabilirmiyim telefon elimde degil suan gecen senenin konusmalari bi kac avukata sordum whatsapp vermiyo dedi baska bi avukat baya yuksek bi para talep etti parayi getirin cikartalim dedi dolandiriyomu acaba diye ikilemde kaldim
Savcılık konusunda bir bilgim yok ama geçmiş konuşma dökümanlarının çıkartıldığına şahit oldum bu tarz işlerden anlayan birileri varsa çevrenizde danışabilirsiniz ya da yazılım işleriyle uğraşan biri
Merhaba bi konu hakkinda bilgi almak istiyorum whatsapp gecmis konusmalari savcilik yoluyla cikartabilirmiyim telefon elimde degil suan gecen senenin konusmalari bi kac avukata sordum whatsapp vermiyo dedi baska bi avukat baya yuksek bi para talep etti parayi getirin cikartalim dedi dolandiriyomu acaba diye ikilemde kaldim
2 bin küsür istedi peki ben bu dökümani direk savciliga dilekce yazarak cikartabilirmiyim dava acmadan cok arastirdim cok avukat aradim hayir dediler watsapp sirketi turkiyede degilmis watsapp vermiyo dediler sizin bi tecrubeniz varmi bu konuyla ilgili