Whatsapp,Facebook hesap dokumu

Efsun1905

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
3
0
6
35
Belçika
Varlıklı bi aileyiz. Babam sevgilimle beraber olmamı asla istemiyor maddi durumlar yüzünden. Bende ayrıldık dedim babama idare etti bi süre ama tabi telefonu çok elimde görünce bide arada gülüyorum anladı. Bana telefon hesap dökümünü çıkartacağım ne var yok göreceğim dedi. Eğer görürse zaten ilişkimiz biter. Aranılan numaralar sorun değil ama sizce Whatshap Facebook gibi uygulamaların mesaj dökümünü içeriğini çıkarttırabilir mi ?

Gsm sirketine gidip mesaj tarihini yada konusma tarihini
bide numarayi cikarir :18:
Whats app ve facebook konusmalari adli bi dturum olmadan
cikartamaz kimse savci hakim izni olmasi gerek bildigm kadaryla
icini rahat tut yani :17:
ama maddi durumlar yuzunden sevenleri ayirmayı onaylamiyorum :20:

dökümlere ulaşabilir içeriklere ulaşamaz. gerçi Watsapın mesajlarına ulaşılabiliyor yedekliyormuş diye biliyorum ama. kim uğraşacak gözünü korkutmuş

Whatsappi telefonunuzu eline alip programi tekrar silip yüklerse o güne kadar Whatsappin yedekledigi veriler geri yuklenir, ama bunun için her fun temizleme yaparsaniz önüne gecebilirsiniz, Whatsapp her gün sabaha karsi 4te yapiyor yedeklemeyi. Her gün yatmadan once silin konusmalari.

Facebooktada soyle bi şey var ben de yeni öğrendim; Facebook verilerimi indir diye bi şey var. Geçenlerde denedim sildigim silmedigim butun mesajlar cikti esmen. Kaç yilin mesajlari duruyodu. ona bi bakin.

Ama tabi babanizin bütün bunlari yapabilmesi için teknoloji kurdu olmasi lazim bence bosa panik yapmayin

Son düzenleyen: Moderatör:
Whatsappi telefonunuzu eline alip programi tekrar silip yüklerse o güne kadar Whatsappin yedekledigi veriler geri yuklenir, ama bunun için her fun temizleme yaparsaniz önüne gecebilirsiniz, Whatsapp her gün sabaha karsi 4te yapiyor yedeklemeyi. Her gün yatmadan once silin konusmalari.

Facebooktada soyle bi şey var ben de yeni öğrendim; Facebook verilerimi indir diye bi şey var. Geçenlerde denedim sildigim silmedigim butun mesajlar cikti esmen. Kaç yilin mesajlari duruyodu. ona bi bakin.

Ama tabi babanizin bütün bunlari yapabilmesi için teknoloji kurdu olmasi lazim bence bosa panik yapmayin

Ay çok fenaymış bu :27:

Aklıma binbir türlü paranoya geldi yapmıcam hayır yapmıcaaaam :1:

Telefon hattı babanızın üzerine ise telefon dökümlerinizi çıkartabilir aksi halde telefon hattı sizin üzerinize ise telefon dökümlerinizi çıkaramaz ayrıca mesajların içerigi çıkmaz mesajların içerigi için çok ciddi suç olması gerek savcılık izni olmadan çıkmaz,fakat babanız kullanmış oldugunuz telefon şebekesinin online işlemlerine girebilir net üzerinden, eğer sizin online şifrenizi biliyorsa şifreniz ile girip hangi numara ile konuşmuşsunuz yada hangi numaraya mesaj atmışsınız görebilir ama mesajların içerigi çıkmaz.

Facebook dökümlerine ulaşamaz savcılık ve mahkeme kararı almadan.

Son düzenleme:
Varlıklı bi aileyiz. Babam sevgilimle beraber olmamı asla istemiyor maddi durumlar yüzünden. Bende ayrıldık dedim babama idare etti bi süre ama tabi telefonu çok elimde görünce bide arada gülüyorum anladı. Bana telefon hesap dökümünü çıkartacağım ne var yok göreceğim dedi. Eğer görürse zaten ilişkimiz biter. Aranılan numaralar sorun değil ama sizce Whatshap Facebook gibi uygulamaların mesaj dökümünü içeriğini çıkarttırabilir mi ?

Yüksek mevkilerde tanıdıkları varsa cıkarabilir.

Mark gibi mesela :D

Babanız fena hale gözünüzü korkutmuş vede başarılı olmuş anlaşılan :) PAnik yapmayın bu söylediklerini yapmak o kadar kolay değil :23:

İnternetten araştırdım öyle bişey var ama ben ilk hesabımı sildim sonra Whatsappı sonrada bu dediğiniz dosyayı buldum klasörde onuda sildim hatta yeni hesap açtım sonra eski mesajlar yüklenmedi. Facebookda da dediğiniz gibi ancak mail adresime gelebiliyor eski mesajlar.

Gsm sirketine gidip mesaj tarihini yada konusma tarihini
bide numarayi cikarir :18:
Whats app ve facebook konusmalari adli bi dturum olmadan
cikartamaz kimse savci hakim izni olmasi gerek bildigm kadaryla
icini rahat tut yani :17:
ama maddi durumlar yuzunden sevenleri ayirmayı onaylamiyorum :20:

Biz ztn hiç ne sms ile nede normal hatla konusmadık. Tek arama yok. Sesini duymak istersem arkadaşlarımla ancak. Sade Whatshapp ve Facebook'da konusma geçmişimiz var. DÜn ben biraz araştırdım sağolsun sizlerin yorumuyla ve ilk whatshapp hesabımı sonra uygulamayı sildim sonrada bu verilerin whatshapp sunucusunda kaydolmadığını telefonumda bi dosyadan geri yükleme yapılabileceğini gördüm ve o dosyayıda sildim. Tekrar uygulamayı yüklediğimde geçmiş dosyayı yükle fln demiyor. Facebook'da da mesajları sildim ztn mail adresime geliyormuş eski yazılar orası iyi. İnş sorun çıkmaz. :)

Back
X