WhatsApp görüldü meselesi

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
673
773
23
29
Hanımlar merhaba bir konu var biz mi abartıyoruz fikirlerinizi almak istiyoruz. Kardeşimin görüştüğü biri var daha önce ayrıl barış bir ilişkiydi ailesi falan biliyordu. Ama tekrar barıştılar ve çocuk ailesine söylemedi bu durumu. Herneyse dün kardesim bir mesaj atmiş emoji gibi bir şey mesaj görülmüs ama cevap gelmemiş. Kardesim de merak etmiş ne oldu nerdesin niye dönmedin gibisinden. Sonra mesaj açılmıyor 2 saat sonradan atılanlar. Kardeşim diyor ki mesajı galiba ailesinden birisi açtı diyor ekran görüntüsü alıyor ki bir mesaj açılmış diğerleri acilmamiş diye. Sonra çocuk yazıyor ben uyumuşum falan diye ki çocuk genelde vardiyalı işi var bu şekilde uyuyakalıyormuş. Kardeşim diyor işte mesajim açıldı mesaj gelmedi heralde biri açtı diyor. Çocuk bilmiuirum ya yok nasıl olcak falan diyor.Kardesim de ekran görüntüsünu atiyor bak açılmış diye. Mesele şu ki çocuk kimseye ailesine mesajı siz mi açtınız bana bir mesaj mi geldi niye demiyor. Telefonun ekran kilidi var bu arada. Sadece ailesi bizi kuzenin aradı onunla konuştuk demişler görüntülü şekilde konusrken wphatsapta mesaj açılır mı geri gelmeden telefon kilitli cnku. Çocuk ailesinden cekincesine bir şey demiyor bize de bu durum pek bir normal gelmedi. Biz mi buyutuyoryz çocuk kardeşime sen buyutuyorsun açılmışsa açılmış diyor.

Siz büyütüyorsunuz yani. Bu kadar uğraşılır mı bir emojinin görülüp görülmemesiyle. Ekran kilidi varsa kim neden açsın baksın. Sevgilisi açmış emoji görünce cevap yazmamış şimdi de kabul etmek istemiyordur tartışma çıkmasın diye. arama gelince bildiğim kadarıyla vvpya girilmemişse açılmaz msjlar.

Emoji bir gif gibi bir şey. Cevap vermeyince çocuk kardeşimin merak etcegini bildigi için hani yazardı diyor kardesimde. Ama çocuk ailesinin böyle bir şey yapcagini yapsalarda bir şey diyemiyor.

Emoji bir gif gibi bir şey. Cevap vermeyince çocuk kardeşimin merak etcegini bildigi için hani yazardı diyor kardesimde. Ama çocuk ailesinin böyle bir şey yapcagini yapsalarda bir şey diyemiyor.
E yani ailesine "msjlarıma baktınız mı? Bakmayın özel" diyemeyen biriyle ilişki yaşanmaz. Bu kadar bariz açık bir konuda bile saygı görmüyorsa başka konularda hiç sınır çizemez.

Emojiye niye cevap versin ki? Kardeşiniz de çok uzatıyor belki çocuk açtı gördü cevap yazmadı uyudu. Bu kadar kurcalamaya gerek yok.

Emojiye niye cevap versin ki? Kardeşiniz de çok uzatıyor belki çocuk açtı gördü cevap yazmadı uyudu. Bu kadar kurcalamaya gerek yok.
Çocuk ben açmadım da diyor o yüzden. Kardeşim sunu demek istiyor başka bir şey de yazabilirdim. Ailen açıp okuduysa özel bir şeyde olabilridi insan ya ben söylerim onlara diyemez mi diyor

çocuk yalan konuşmuştur uyumamıştır belkide. Son görülmesi falan açık mı?
Telefon kilitliyken biri mesaj atsa mesaj gözükmez. Üstten wp bildirimi gelir sadece.

bu kadar basit bir mevzuda bile erkek arkadaşına güvenemeyen biri neden ilişki sürecek diye zorlar ki?

Saçma sapan bir mesele uyku sersemi baktı belkide. Yani bir emojiyi gördü yazmadı diye olay bu kadar büyütülmezki

Karşı tarafın telefonu ıphone ise Kuzenin görüntülü aramasını açıp görüşemezler . ekrana görüntü açılmaz ekran kilitliyken
ayrıca çalan telefona aile gelecek uyuyan adamın odasına açacak konuşacak ama adam duymayacak

Aile mesajı gördüyse daha iyi ya işte ilişkinin tekrar başlandığından haberdar olmuslardır

Öbür türlüsü oğlan yalan söylüyor uyudum die

Bence de gizlediği için ögrenmis oldular çocuğun yanlısı ortaya çıktı diyorum sağ olun

Ya her gif'e cevap mı vereceğiz? Konuşmanın doğal seyrinde bitmesi diye bir şey var. Her gif'e emojiye cevap verilirse 24 saat yazışmak lazım. Bu kadar da cevap odaklı olmasın kuzeniniz.

Bir de ben bazen birisiyle konuşurken yanlışlıkla alttaki okunmamış mesajı da açıp fark etmiyorum, bildirim geldiğinde elim çarpıyor okuyorum ama fark etmiyorum falan. Kuzeniniz her şeye böyle takıp niye yazmadın diyorsa çocuk olay çıkmasın diye uyuyorum demiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…