WhatsApp grubu kurup buna üye toplamanın cezası var mı?

böyle bir saçmalık için bildirim göndermek cahilliğin daniskası. insanları yönetmek kullanmak istiyorsunuz ayrıca benim o kadar vaktim olsa idi kendim bir site açar üyeleri oraya davet ederdim. kazen efendi oldumu.
Bu olmadı işte...
Çok havalı giriş yaptınız birden bire..

Bak burda yaniliyorsun bacım
Bunu üzüldüğü için mi paylaştı saniyorsun Kazen in. Farkindaysan baska bir uye konu açmış. Bu bir.

Ikincisi yil 2012 anneler grubunda aynısını 15 hatun yapmisti. O günlerde sessiz sedasiz banladi hepsini. Eline bir mikrofon alip belediyeden anons geçmedi. Yahut konu açmadı

Üçüncüsü de zaten uyelik sozlesmesinde hersey yaziyor. Okumayi bilmiyor olabilirsiniz bakin önerileriniz insan sağlığına yönelik ama zeŕre umursamiyorsunuz. O zaman okuyacaksiniz halk egitim merkezleri bunun için var.

Hadi simdi kal sağlıcakla yeni uyeliginle gelene kadar

Biz o gruptan gayet memnunuz . Buraya zıt pıt girmektense WhatsApp ta görüşmek daha iyi oldu istediğimiz zaman birbirimize ulaşabiliyoruz Beni de kalıcı olarak banlayabilirsiniz

la havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))

grup değil gurup olarak yazılırmış...

yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Aaaaa litfen abiii bilmeden böyle yazıyorsun (!)

Allah size sabırlar versin

Bu mesaja göre ben buradan bir arkadaşa cep no mu veriyorum ulaşamayınca buraya girmediğimde arayabilir
Niloya,
isterseniz siteden 3-5 arkadaş birbirinize numaralarınızı verip whatsapptan yazışabilirsiniz, Kazen kimseye site dışında birbirinizle görüşmeyeceksiniz, sizi benim kurduğum platform dışında görmeyeceğim yoksa hepinizi atarım yakarım yıkarım demiyor, adamın söylemediği sözleri söylemiş gibi gösterip sanki hepinizi yöneteceğim, bir tek ben yöneteceğim bana itaat edin diyormuş gibi algı yaratmaya çalışanlar var, çoğu whatsapp vb platformlarda grup kurup oraya üye topladıklarından, nasıl desem yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali suç bastırmak için algı yaratma çabasında.

Kimseye whatsapptan görüşmeyin denmiyor, samimi olursunuz site dışında da görüşmek istersiniz, instagramdan, facebooktan, whatsapp vb yerlerden iletişime geçersiniz veya yüz yüze buluşursunuz buna bir şey dendiği yok.

Kazen açıklamış ama ben de yazayım, whatsapp vb yerlerde grup kurup bu gruba üye toplayıp "ay KK'den yazışmak zor oliyi, her şeylerimizi paylaşamiyiz, sitede yazmaktan sıkıldı" bahaneleriyle toplaşıp giderseniz evet atılırsınız.

Yazım dilim kaba bulunabilir lakin azıcık tanıyan zaten bilir, yazmadan edemeyeceğim grup kurup veya o gruplara dahil olup havalı havalı gidenlerin hepsi geri dönecek hem de birbirlerinin saçını başını yolarak.

Biz çok samimiyiz, kankam benim, canım ciğerim deyip yönetime kafa tutarak gidenlerin hepsini gördük, o canciğer kuzu sarması arkadaşlar whatsappta birbirinin dedikodusunu yapıp kavga ettiklerinde whatsappta yazdıkları tüm yazıların içeriğini buraya attılar, bir kavga bir kıyamet, canım cicim arkadaşlar birbirinin düşmanı oldu, zira öyle gruplarda isim soyad, iletişim bilgileriniz, fotoğraflarınız vb paylaşımlarınız oluyor, buradaki gibi anonim olmaktan çıkıyorsunuz, bugün sizle iyi olan yarın kötü olduğunda sizinle ilgili ne var ne yok siteye gelip döküveriyor, bizim elimize böyle gruplardan ne yazışmalar geçti saysam buradan köye yol olur:)

Gruptan atılınca hakkımda şöyle yazmışlar deyip bizden medet umanlar da oldu, orada yazılanlar bizi ilgilendirmez deyince ama Kazen'in, sizin de dedikodunuz yapılıyor, siz üyelere şöyle yapıyormuşsunuz vs sözlerle gaza getirilmek de istendik, ki ne Kazen'in ne benim umrumda değil site hakkında dedikodu yapmaları, kaldı ki buradan gidip buranın dedikodusunu yapmak da komik, maksat buradan kaçmaksa dedikodusunu yapmak yerine daha faydalı konuşmalar yapılabilir.

Şuraya yeniden yazıyorum hep aynısı oldu çünkü, bir kapıyı çarpıp giderken büyük gideceksin geri adım atmayacaksın ama bizimkiler büyük gidiyormuş gibi yapıp sonra geri dönüyor, at bizi, gidiyoruz, sitenize kalmadık, kaba adam, adaletsiz yönetim vs vs diyenlerin hepsi geri dönecek.

Rahmetli anneannemin sözünü buraya da yazayım "Tüküreceğin yüze bakma, bakacağın yüze tükürme."

Saygılarımla...

Evet yukarıda bir üyenin yaptığı saygısızlık
Sonuçta o kurdukları gruptakilerle burada tanıştılar burası vesile oldu ihanet edip gitmek gibi kesinlikle söylediklerinizin hepsine katılıyorum

Ben burdan bi arkadaşla 3 yıldır watshaptan görüşüyorum buraya da düzenli giriyoruz . Arkadaşım bu konu için soru sormuş cevap vermişsiniz fakat ona cevap hakkı tanımadan ipsi yavaşlatılmış banlı üzgün vs yazmıyor..fakat giriş yapamıyor Bunun nedenini yazarsanız watshaptan ileticem kendisine. G grateful2425 Mune

Evet yukarıda bir üyenin yaptığı saygısızlık
Sonuçta o kurdukları gruptakilerle burada tanıştılar burası vesile oldu ihanet edip gitmek gibi kesinlikle söylediklerinizin hepsine katılıyorum
Aynen öyle, KK olmasa siz beni ben sizleri nereden tanıyacaktık, kimseye birbirinizle görüşmeyin denmiyor ama tanıştıkları platforma da saygıları olsun, whatsapp da yine yap dedikodunu ama burada kader birliği yaptığın, dertleştiğin insanlara da vefan olsun.
Deniyor ki biz olmasak siteniz vs vs sizi inkar eden yok ama kimse de bu sitenin kendilerine kattıklarını inkar etmesin, ne ararlarsa burada buldular yalansa yalan desinler, ne zaman ihtiyaçları olsa burada onlara destek olacak insanlar buldular, ne zaman isteseler yönetim de elinden geleni yaptı.

Kurallara laf atılıyor veya biz çocuk muyuz, bizi yönetmek istiyorsunuz deniyor, kim ne zaman size üstten baktı?
Kurallar elbette olacak, evinizde dahi kurallarınız varken yüz binlerce insanın olduğu bir yerde kuralsız olmaz.

Benim bir bilgim yok ama arkadaşınızın üyeliği aktif görünüyor.

Benim bir bilgim yok ama arkadaşınızın üyeliği aktif görünüyor.
Evet almanya'da kendisi ondan olabilir mi Kazen bilgisi vardır sanırım

Benim çok güzel arkadaşlarım oldu burada en başta N Narinkimse M -Misk- burası sayesinde tanıdım onları whatsapptan konuşuyoruz verilen mesajı ben çok iyi anladım. İyi ki bu site var

Konudan çok alakasız ben sizin konuşmalarınızı niye hep Mert öcal’ a benzetiyorum

Valla benim banlandiklarim mune abla hep haklıydı. Ya çenenizi tutun diyor kadın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…