Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu olmadı işte...böyle bir saçmalık için bildirim göndermek cahilliğin daniskası. insanları yönetmek kullanmak istiyorsunuz ayrıca benim o kadar vaktim olsa idi kendim bir site açar üyeleri oraya davet ederdim. kazen efendi oldumu.![]()
Hayır konuyu gayet iyi anladım !!! gidene neden gitti diyorsunuz bunu yaparken de aba altından sopa göstererek yapıyorsunuz bizler çocuk değiliz ne dediğiniz gayet iyi anlıyoruz konunun özü şu burada 7/24 gebelik konuşamayız farklı konularda konuşuyoruz çünkü biz kadınız farklı konulara girip küçük çatışmalar yaşayınca çocuk gibi banlıyorsunuz yok şu saate kadar giremezsin yok bilmem ne tabi ki hakaret vari ve sınırları aşan boyutta şeyler yazılırsa engel konulmalı geriye dönük yazıları okursanız eğer bazı yazışmalarda insanlar faydalı olabilecek şeyler de ban yeriz diye marka bile veremiyor haklı bir tepki olarak ta bu siteye girmiyor "tüh tüh gittiler diye de üzülmedim. " demişsiniz belli ki insanların kendi aralarında bağımsız olarak ban olmaksızın :) bir gurup kurmaları sizi oldukça rahatsız etmiş olmalı ki bu yazıyı tüm üyelere yolladınız eğer bu konu üzmemiş olsa yazı paylaşmaz sessizce bannnnnn lardınız mesala şuan size cevaben bunları yazdım diye beni de banlayacaksınız sonra insanlar haksızım demez diye yazı yazacaksınız çok üzgünüm ama ben haklıyım
Dakikalar sonra demiştim değil mi?merak ettiğiniz çoksa cevap vereyim sorularınıza buyrun. üyeliğimin iptal edilmesi ise çokta tındı.
Biz o gruptan gayet memnunuz . Buraya zıt pıt girmektense WhatsApp ta görüşmek daha iyi olduÖncelikle şunu ifade edeyim Whastapp grubu kuran ve grubun reklamını yapan sorgusuz sualsiz, hatta hatta uyarısız üyeliği kapatılır. Aynı şekilde bu gruba üye çağıran kişilere de aynı işlem uygulanır.
- ama grubu ben kurmadım gibi mazeret asla kabul edilmez.
Peki hesabı kapatmadan neden uyarmıyoruz?
Grubu kuranların %99 bunun yasak olduğunu zaten biliyor, siteye ye olurken, üyelik sözleşmesini onaylarken hemen ilk maddede bu yer almaktadır.
iyi hoş güzelde neden bu kadar katı bu konuda kurallar?
bu konuda örnek vereyim ; 2020 yılında Tüp Bebek Yaptıranlar konusu sahibi 21 Ocak'ta böyle bir grup kurmuş ve gruba giren üyelerin neredeyse tamamı bir daha ilgili başlığa hatta bırakın başlığı siteye hiç uğramamış, başlık kapanmış gitmiş... 2 aydır hiç mi merak etmediniz başlığı? sitede neler olmuş hiç mi aklınıza gelmedi?
bu tür sonuçları sebebi ile bu konuda çok katı bir tavır aldığımızı sizlerle paylaşayım.
Özetle ; dileyen dilediği yere gitmekte özgürdür, fakat giderken burayı etkiliyor ise sonuçlarını da göze almış demektir. Biz kimseye grup kurma aman ne olur sitede yaz diye baskı uygulamıyoruz ama burada işleyişe taş koyarsanız o taş döner dolaşır, dolaşır. Sonra 3 gün sonra yazarsınız Kazen abi ben bilmiyordum ama grupta değilim, ben kurmadım gibi yalanlara.
biraz sert oldu ama durum budur...
Aaaaa litfen abiii bilmeden böyle yazıyorsun (!)la havle vela kuvvet biri özel mesaj yazmış önce grup nasıl yazılır onu öğren diye : )))
grup değil gurup olarak yazılırmış...
yakalanana kadar her şey serbest bunu da unutmayın...
Niloya,Bu mesaja göre ben buradan bir arkadaşa cep no mu veriyorum ulaşamayınca buraya girmediğimde arayabilir
Evet yukarıda bir üyenin yaptığı saygısızlıkNiloya,
isterseniz siteden 3-5 arkadaş birbirinize numaralarınızı verip whatsapptan yazışabilirsiniz, Kazen kimseye site dışında birbirinizle görüşmeyeceksiniz, sizi benim kurduğum platform dışında görmeyeceğim yoksa hepinizi atarım yakarım yıkarım demiyor, adamın söylemediği sözleri söylemiş gibi gösterip sanki hepinizi yöneteceğim, bir tek ben yöneteceğim bana itaat edin diyormuş gibi algı yaratmaya çalışanlar var, çoğu whatsapp vb platformlarda grup kurup oraya üye topladıklarından, nasıl desem yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış misali suç bastırmak için algı yaratma çabasında.
Kimseye whatsapptan görüşmeyin denmiyor, samimi olursunuz site dışında da görüşmek istersiniz, instagramdan, facebooktan, whatsapp vb yerlerden iletişime geçersiniz veya yüz yüze buluşursunuz buna bir şey dendiği yok.
Kazen açıklamış ama ben de yazayım, whatsapp vb yerlerde grup kurup bu gruba üye toplayıp "ay KK'den yazışmak zor oliyi, her şeylerimizi paylaşamiyiz, sitede yazmaktan sıkıldık bahaneleriyle toplaşıp giderseniz evet atılırsınız.
Yazım dilim kaba bulunabilir lakin azıcık tanıyan zaten bilir, yazmadan edemeyeceğim grup kurup veya o gruplara dahil olup havalı havalı gidenlerin hepsi geri dönecek hem de birbirlerinin saçını başını yolarak.
Biz çok samimiyiz, kankam benim, canım ciğerim deyip yönetime kafa tutarak gidenlerin hepsini gördük, o canciğer kuzu sarması arkadaşlar whatsappta birbirinin dedikodusunu yapıp kavga ettiklerinde whatsappta yazdıkları tüm yazıların içeriğini buraya attılar, bir kavga bir kıyamet, canım cicim arkadaşlar birbirinin düşmanı oldu, zira öyle gruplarda isim soyad, iletişim bilgileriniz, fotoğraflarınız vb paylaşımlarınız oluyor, buradaki gibi anonim olmaktan çıkıyorsunuz, bugün sizle iyi olan yarın kötü olduğunda sizinle ilgili ne var ne yok siteye gelip döküveriyor, bizim elimize böyle gruplardan ne yazışmalar geçti saysam buradan köye yol olur:)
Gruptan atılınca hakkımda şöyle yazmışlar deyip bizden medet umanlar da oldu, orada yazılanlar bizi ilgilendirmez deyince ama Kazen'in, sizin de dedikodunuz yapılıyor, siz üyelere şöyle yapıyormuşsunuz vs sözlerle gaza getirilmek de istendik, ki ne Kazen'in ne benim umrumda değil site hakkında dedikodu yapmaları, kaldı ki buradan gidip buranın dedikodusunu yapmak da komik, maksat buradan kaçmaksa dedikodusunu yapmak yerine daha faydalı konuşmalar yapılabilir.
Şuraya yeniden yazıyorum hep aynısı oldu çünkü, bir kapıyı çarpıp giderken büyük gideceksin geri adım atmayacaksın ama bizimkiler büyük gidiyormuş gibi yapıp sonra geri dönüyor, at bizi, gidiyoruz, sitenize kalmadık, kaba adam, adaletsiz yönetim vs vs diyenlerin hepsi geri dönecek.
Rahmetli anneannemin sözünü buraya da yazayım "Tüküreceğin yüze bakma, bakacağın yüze tükürme."
Saygılarımla...
Aynen öyle, KK olmasa siz beni ben sizleri nereden tanıyacaktık, kimseye birbirinizle görüşmeyin denmiyor ama tanıştıkları platforma da saygıları olsun, whatsapp da yine yap dedikodunu ama burada kader birliği yaptığın, dertleştiğin insanlara da vefan olsun.Evet yukarıda bir üyenin yaptığı saygısızlık
Sonuçta o kurdukları gruptakilerle burada tanıştılar burası vesile oldu ihanet edip gitmek gibi kesinlikle söylediklerinizin hepsine katılıyorum![]()
Benim bir bilgim yok ama arkadaşınızın üyeliği aktif görünüyor.Ben burdan bi arkadaşla 3 yıldır watshaptan görüşüyorum buraya da düzenli giriyoruz . Arkadaşım bu konu için soru sormuş cevap vermişsiniz fakat ona cevap hakkı tanımadan ipsi yavaşlatılmış banlı üzgün vs yazmıyor..fakat giriş yapamıyor Bunun nedenini yazarsanız watshaptan ileticem kendisine. G grateful2425Mune
Evet almanya'da kendisi ondan olabilir miBenim bir bilgim yok ama arkadaşınızın üyeliği aktif görünüyor.
Ben burdan bi arkadaşla 3 yıldır watshaptan görüşüyorum buraya da düzenli giriyoruz . Arkadaşım bu konu için soru sormuş cevap vermişsiniz fakat ona cevap hakkı tanımadan ipsi yavaşlatılmış banlı üzgün vs yazmıyor..fakat giriş yapamıyor Bunun nedenini yazarsanız watshaptan ileticem kendisine. G grateful2425Mune
Benim çok güzel arkadaşlarım oldu burada en başta N Narinkimse M -Misk- burası sayesinde tanıdım onları whatsapptan konuşuyoruz verilen mesajı ben çok iyi anladım.Aynen öyle, KK olmasa siz beni ben sizleri nereden tanıyacaktık, kimseye birbirinizle görüşmeyin denmiyor ama tanıştıkları platforma da saygıları olsun, whatsapp da yine yap dedikodunu ama burada kader birliği yaptığın, dertleştiğin insanlara da vefan olsun.
Deniyor ki biz olmasak siteniz vs vs sizi inkar eden yok ama kimse de bu sitenin kendilerine kattıklarını inkar etmesin, ne ararlarsa burada buldular yalansa yalan desinler, ne zaman ihtiyaçları olsa burada onlara destek olacak insanlar buldular, ne zaman isteseler yönetim de elinden geleni yaptı.
Kurallara laf atılıyor veya biz çocuk muyuz, bizi yönetmek istiyorsunuz deniyor, kim ne zaman size üstten baktı?
Kurallar elbette olacak, evinizde dahi kurallarınız varken yüz binlerce insanın olduğu bir yerde kuralsız olmaz.
Kesinlikle öyleBenim çok güzel arkadaşlarım oldu burada en başta N Narinkimse M -Misk- burası sayesinde tanıdım onları whatsapptan konuşuyoruz verilen mesajı ben çok iyi anladım.İyi ki bu site var
Konudan çok alakasız ben sizin konuşmalarınızı niye hep Mert öcal’ a benzetiyorumsanırım konuyu tam kavrıyamadınız.
biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...
tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.
Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum tüh tüh gittiler diye de üzülmedim.
Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.
Valla benim banlandiklarim mune abla hep haklıydı. Ya çenenizi tutun diyor kadınsanırım konuyu tam kavrıyamadınız.
biz "kalana git gidene de gel" demiyoruz ki...
tüh tüh neden gittiler de demiyoruz.
Gelmelerini istesek zaten kalıcı banlamayız, bakın bu sabah 20 kişiyi kalıcı olarak siteden attım. Ben gelmelerini istemiyorum tüh tüh gittiler diye de üzülmedim.
Anlıyorum sizi haksız yere banlamışlar zaten bir tane şurada ben cezayı hak ettim diyen yok.