Whatsapp grubu !?

Visnereceli24

Zamansız gelecek güzelliklere ihtiyacımız var. 🌸
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2019
788
1.173
63
Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?

Karışmazdım. Benim de whatsapp grubum var,her türlü muhabbet dönüyor çıkmam,okunmasını da istemem. Ben de kimsenin grubuna müdahale etmem,okumam,erkek muhabbeti aman der gecerim. -kendi hoş olmayan konuşmaları birebir yapmadığı müddetçe-
Ama biz kadinlar yabanci erkeklerin uzerinden muhabbet dondurmeyiz bel alti muhabbet etsek bile, yabanci kadinlarin kizlarin fotograflarinin atilmasi uzerinden igrenc muhabbet dondurmeleri kizdirdi zaten beni.

Şimdi benim anladıgım erkekler kendi aralarında cok farklı diyaloglara girebiliyorlar(hos değil elbette) ama esinizin yorum yapmaması güzel. Aslında cok da o tarzı benimsemiyor ama erkeklerin arkadaslık bagları birbirinden cok farklı. Ondan gruptan cıkmasını isterseniz bu ters teper. Adım gbi eminim o grup kıymete biner. Bir sürü de sey duyarsınız. Neyse demem o ki gördüğünüz seyi unutun,unutmaya calısın.

Sırf pis muhabbet çevirmek için mi açılmış o grup
Başka amaç yoksa ben istemem öyle bir grupta olmasını
Iki uc kere baktiysam da hep denk geldim. Ornegin biri napiyosun diye sormus digeri iş üstündeyim demiş. Oteki de oglum mubarek gun yapma bari demis ozur dileyerek yaziyorum ama bu daha en hafif ornegi. Ben bunlara aman bosver erkek muhabbetidir deyip gecemiyorum.

Abartıyorsunuz.
Adam sizin çocuğunuz değil eşiniz. Kimle ne konuştuğu, hangi gruba dahil olduğu hangisine olmadığı sizi ilgilendirmez.

Telefonunu karıştırmanız da hoş değil.
Bunu yaparak sadece eşinizin değil başkalarının özeline de dahil olmuş oluyorsunuz. Her türlü büyük saygısızlık.

karışma bence.benim de kendi gruplarım var.Allahtan eşim türkçe bilmiyor da okuyamıyor o konuşmaları, şahsen okusa yerin dibine geçerim.karıştırılmasını asla istemem.o gruptan çıkartsan nolucak arkadaş gruplarında klasik dönen erkek muhabbeti işte.

Kizlar uzun zamandir kafami kurcalayan bir mesele var eşimin arkadaş watsapp grubu.
Henüz dügunumuz olmadi ayni cati altinda degiliz bir gun bana evlenince telefonumda her seyi karistirabilirsin ama o watsapp grubuna girme dedi. Essegin kulagina karpuz suyu kacirdi anliycagniz.

Belki kizanlar olacaktir ama normalde hic karistirmam bana cok sadiktir guvenirim, onu deyince cok merak ettim bi gun gizlice baktim hep kadinli kizli fotograflar ve igrenc igrenc konusmalar, resmen tiksindim o gruptaki butun arkadaslarindan. Ama allah var esim bir tane bile yorum yazmamis, hiç birine cevap vermemis.

Bir gun dil ucuyla sen bana boyle dedin kesin biseyler konusuluyor ciksan mi o gruptan dedim, bisey konusulmuyor cikamam hepsine cok ayip olur evlenenler bile cikmadi evlendikten sonra kac yillik arkadasligimiz var dedi kac kere lafini actiysam cikmadi. Tartismaya vardirmadim ustelemedim.

Ama ben cikmasini istiyorum, telefonunu karistirdim gordum yazilari da diyemiyorum. Sizce abartiyor muyum acikca soylemeli miyim , siz olsaniz ne yapardiniz ?
Erkek muhabbeti donuyor ben sana solim bastan bosuna kurcalama her whatsapp grubunda oluyor bz de kizlarla asiri muhabbetler yapiyoriz bazen bnce takilma buna

Ama biz kadinlar yabanci erkeklerin uzerinden muhabbet dondurmeyiz bel alti muhabbet etsek bile, yabanci kadinlarin kizlarin fotograflarinin atilmasi uzerinden igrenc muhabbet dondurmeleri kizdirdi zaten beni.
Yabanci erkekler uzerinden niye muhabbet dondurmuyor kizlar anlamadim orayi 😂 siz hic insta da fotograflarin altindaki yormlara denk gelmediniz sanirim. esiniz muhabbete dahil olmuyor bence o grubu karistirmayin. gereksiz tartisma ortami yaratmis olursunuz.

Yahu küfürleşiyorlardır, arkadaşları hakkında olumsuz şeyler düşünme yüzümüze bakacaksınız diye istemiyordur. Adam açıkça da söylemiş.
Benim telefonumu eline almasını bile istemem. Adet oldum hamile miyim yok şöyle böyle ne gerek var.

döndüren bi biz mi varız :confused:
geçen yabancı bi adamın boydan fotoğrafını atıp bunda da ne çük vardır hee diye ortalama 1 saat adamin muhabbetini döndürdük.:KK53::KK53:

Abartıyorsunuz.
Adam sizin çocuğunuz değil eşiniz. Kimle ne konuştuğu, hangi gruba dahil olduğu hangisine olmadığı sizi ilgilendirmez.

Telefonunu karıştırmanız da hoş değil.
Bunu yaparak sadece eşinizin değil başkalarının özeline de dahil olmuş oluyorsunuz. Her türlü büyük saygısızlık.
Dedigim gibi simdiye kadar hic yapmadim ta ki o lafi diyene kadar. Bilmiyorum esimin baska kadinlarin resimlerini gorup uzerinde donen muhabbetleri okumasindan rahatsiz oluyorum.

Böyle bir grup eşimin arkadaşları arasında da vardı ama bir kavgadan sonra darma duman oldular arkadaşların eşleri olay çıkardı.😅

Ha benim eşimde vardı bu grupta ama ben evli bir insan olarak böyle bir saçma muhabbetlerin döndüğü yerde olmasından rahatsızlık duyduğumu belirttim.. Başlarda nasıl çıkayım ayıp olur felan diyordu.. Sonra baktı ki arkadaşları muhabbetin suyunu çıkarıyorlar hemen çıktı..

Evli insanların olduğu yerlerde salak salak muhabbetler hoş değil maalesef.

Asla karışmam.
İki lak lak ediyorlar işte.
Benim de arkadaşlarımla grubumuz var.
Neler konuşuyoruz neler.
Maksat gır gır şamata.
Asla açıp okumasını,karışmasını istemem.
Bu benim özelim karıştırtmam bile.

Böyle bir grup eşimin arkadaşları arasında da vardı ama bir kavgadan sonra darma duman oldular arkadaşların eşleri olay çıkardı.😅

Ha benim eşimde vardı bu grupta ama ben evli bir insan olarak böyle bir saçma muhabbetlerin döndüğü yerde olmasından rahatsızlık duyduğumu belirttim.. Başlarda nasıl çıkayım ayıp olur felan diyordu.. Sonra baktı ki arkadaşları muhabbetin suyunu çıkarıyorlar hemen çıktı..

Evli insanların olduğu yerlerde salak salak muhabbetler hoş değil maalesef.
Bende oyle dusunuyorum. Baska bedenler uzerinden muhabbet dondurmek igrenclik ve eslere saygisizlik. Bi de gruptaki evliler yapmis inanamadim.

Olagan karsilayanlarin fikirlerine saygi duyuyorum ama bana ters boyle seyler. Insallah bizimki de dagilir.

döndüren bi biz mi varız :confused:
geçen yabancı bi adamın boydan fotoğrafını atıp bunda da ne çük vardır hee diye ortalama 1 saat adamin muhabbetini döndürdük.:KK53::KK53:
😲 Bilmiyorum belki ben hiç yapmadigim icin onun da oyle bi ortamda bulunmasini istemiyorum.

Back
X