Whatsapp gurupları varmı aranızda yardımlaşmak akıl almak icin sohbet icin ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Curlly

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
192
920
23
33
Selam kızlar
Whats app guruplar kurdunuzmu varmı kuranlar ?

Akıl almak sohbet etmek yardımlaşmak icin ❣️
Aslında cok güzel olur tabi öyle bi aklıma geldi sormak istedim 🌷🙋🏼‍♀️

Ya sıte ılk acıldıgından berı olanlar belkı kurmustur bırınıbını ıyı tanıyanlar. Ama bence olmaması daha ıyı whsatpta derdini paylasıp desifre olcagına. Burda tanımadıgın bırsuru kadınla paylasıyorsu ve bırsuru fıkır alıyorsun

Ben şahsen derdimi burada anlatarak kendimi daha güvende hissediyorum. Gruptakiler kişisel bilgilerimi kısıtlı biliyor, bir şey olsa belki paylaştığım bir şey ilerde bana karşı kullanılacak.
Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki temkinli olmakta fayda var.

Ya sıte ılk acıldıgından berı olanlar belkı kurmustur bırınıbını ıyı tanıyanlar. Ama bence olmaması daha ıyı whsatpta derdini paylasıp desifre olcagına. Burda tanımadıgın bırsuru kadınla paylasıyorsu ve bırsuru fıkır alıyorsun
hakklısın burası ayrı ama Dediğimde biraz farklı olur hani evet coğu insan anonim kalmak istiyor farkettim ama korkucak bişey yokki (devammı aşağda)
Ben şahsen derdimi burada anlatarak kendimi daha güvende hissediyorum. Gruptakiler kişisel bilgilerimi kısıtlı biliyor, bir şey olsa belki paylaştığım bir şey ilerde bana karşı kullanılacak.
Artık öyle bir dönemde yaşıyoruz ki temkinli olmakta fayda var.
İşte bu kötü dönemi yenmemiz lazım kardeşinmiş gibi davranmak lazım şuan burası saten öyle gibi hani herkez yardım etmeye akıl vermeye tecrübesini paylaşmaya calışıyor w app de öyle olur diye düşünceyle yazdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X