Whatsapp hakaret ..

Anladim bu cok cirkef cikti yalniz
Ona olmayan borcumu esime soylemjs
Su kadar borcu var bana diye
Benimki tutturdu borcun mu var diye
Yok diyorum inanmiyor .
Yok farkli numaralardan mesajlar
Eger o parayi getirmezsen butun sirlarini soylerim zart zurt
Bi suru cirkinlik
O sırlar ona boy boy giriyor,özür dilerim.
Tüm mesajları göster tek tek,

Karakoldaki kıymalı pide daha önemli tabii, ne sandıydınız? Ya bir de cantık olsaydı? Ya hele iskender?

Bilişim suçlarına giriyor sanıım yamulmuyorsam bu arada, oraya şikayetinizi geçin, bir de bir avukatla bulunduğunuz ilin adliyesine gidin.

Elemanın kendisine de dilekçenin bir fotoğrafını çekip atın, sonra numaralarınızı değiştirin, geçin bence. Fiziksel bir zarar vermeyecekse çok takılmayın.

Fiber suc muymus neymis
Kufur,santaj,hakaret her sey var
Nasil siyrilicam bilmiyorum .
Evler cok yakin
Numara degistirsen de bisi olmaz
Gelir mahallede cinar cikartir .

Tek yasiyo.
Resmiyet caydirici olur mu onu merak ediyorum
En iyi caydırıcı resmiyettir diye düşünüyorum vakit kaybetmeden savcılığa başvurun. Ayrıca yolladığı yazılı mesajlar mahkemede direk delil yerine geçiyormuş önceden duyduğum kadarı ile hukukçu arkadaşlara bir danışın.

En iyi caydırıcı resmiyettir diye düşünüyorum vakit kaybetmeden savcılığa başvurun. Ayrıca yolladığı yazılı mesajlar mahkemede direk delil yerine geçiyormuş önceden duyduğum kadarı ile hukukçu arkadaşlara bir danışın.

Anladim mesajlarin geneli sesli
Sanirim 6 ay suresi var
Bana gelen 17 temmuz

Tek yasiyo.
Resmiyet caydirici olur mu onu merak ediyorum
Resmiyete dökülmediği sürece yaptığından keyif alıyordur
Huzursuz mutsuz ediyor sonuçta amacı o.
Tehdit varsa hiç durmayın zaten.şansa bırakamazdım ben.
Ortada dava olursa ne kadar cesurmuş belli olur
Ya umursamayacak ekmeğine yağ sürmeyeceksiniz ya da dava açacaksınız

Kuzu engelledim de
Annemi esimi
Onu bunu engellemedim .
Esimin is yerine kadar ulasti
10 kere dukkani aramis
Savcilik kesin sonuc verir mi onu merak ediyorum
Su feto yuzunden her sey askida zaten
Cok dogru diyorsunuz.Ben konunuzu unuttum.Cok cok kisa ozet gecer misiniz zahmet olmazsa?Siz yine de baslatin benve islemleri.Gidin savciliga.Bu resmen taciz yani.Hatta hukuk okuyan kuzenim geliyor birkac gune ona sorayim ben en iyisi.

Dava açtığını söyle, biraz da sen onu tehdit et :) Baktın gene durmuyor, gerçekten dava aç.

Cok dogru diyorsunuz.Ben konunuzu unuttum.Cok cok kisa ozet gecer misiniz zahmet olmazsa?Siz yine de baslatin benve islemleri.Gidin savciliga.Bu resmen taciz yani.Hatta hukuk okuyan kuzenim geliyor birkac gune ona sorayim ben en iyisi.

Burda kizlarda var avukat onlarda bilir
D damdan falan nerdesiniz yahu :(
Ikincisi konuyu anlatmaya bile gerek yok
Kavga ettik
Sonucu bu

Resmiyete dökülmediği sürece yaptığından keyif alıyordur
Huzursuz mutsuz ediyor sonuçta amacı o.
Tehdit varsa hiç durmayın zaten.şansa bırakamazdım ben.
Ortada dava olursa ne kadar cesurmuş belli olur
Ya umursamayacak ekmeğine yağ sürmeyeceksiniz ya da dava açacaksınız

Bu tarz davalar
Bi daha olmamasi kaydiyla dusuyor diye biliyorum
Belki dava acilmaz bile
Savcilik uzlasma verebilir
Sıkıntı yani ..
Hmmm bak bi daha yapma tarzinda bi seyle karsilasirsa
Caydirici olmaz sanirim devam edebilir

Fiber suc muymus neymis
Kufur,santaj,hakaret her sey var
Nasil siyrilicam bilmiyorum .
Evler cok yakin
Numara degistirsen de bisi olmaz
Gelir mahallede cinar cikartir .
Savcılığa dilekçe vermeniz yeterli, uygun üslupla yazabilmek için bir avukatla beraber yazın. Gözü korkar evet, üşenmeyin. Yarın hemen gidin.
Zaten bunu denemekten başka çareniz de yok sanırım.

Gerçekten anlatabileceği sırrınız var mı? Var ise, bilmesi gereken insanlara uygun bir dille siz önceden anlatın, kurtulun.
Attığı mesajların da altında kalmayın. Bence engelini kaldırın, ki ne yazıyor görün, haberiniz olsun. Yarın evini basıcam falan yazarsa bilin yani. Sinir bozucu da olsa yazdığı şeyleri görün. Yeni hakaretler varsa da size ulaşmasında fayda var mesajların, yarın mahkemede lazım olabilir.
Whatsapp artık iki uçlu şifreleme kullanıyor, mahkeme filan da erişemez mesajlara kolay kolay. Nasıl Facebook vermiyorsa öyle her mahkemede, aynı hesap.
Yazdığı her şey size gelsin, silmeyin.
Hakaretsiz olacak şekilde altta kalmadan da cevap verin. Cool durun.
Mahkemeye verene kadar mahkemeden bahsetmeyin, blöf yaptığınızı sanıp konuyu sulandırır dillendirerek. Savcılık dilekçesinin fotoğrafını atar, noktayı koyarsınız. Yazdıkları yine size ulaşmalı, okuyup sessiz kalırsınız dilekçeden sonra, tırsmaya başlar sessizlikte.

Savcılığa dilekçe vermeniz yeterli, uygun üslupla yazabilmek için bir avukatla beraber yazın. Gözü korkar evet, üşenmeyin. Yarın hemen gidin.
Zaten bunu denemekten başka çareniz de yok sanırım.

Gerçekten anlatabileceği sırrınız var mı? Var ise, bilmesi gereken insanlara uygun bir dille siz önceden anlatın, kurtulun.
Attığı mesajların da altında kalmayın. Bence engelini kaldırın, ki ne yazıyor görün, haberiniz olsun. Yarın evini basıcam falan yazarsa bilin yani. Sinir bozucu da olsa yazdığı şeyleri görün. Yeni hakaretler varsa da size ulaşmasında fayda var mesajların, yarın mahkemede lazım olabilir.
Whatsapp artık iki uçlu şifreleme kullanıyor, mahkeme filan da erişemez mesajlara kolay kolay. Nasıl Facebook vermiyorsa öyle her mahkemede, aynı hesap.
Yazdığı her şey size gelsin, silmeyin.
Hakaretsiz olacak şekilde altta kalmadan da cevap verin. Cool durun.
Mahkemeye verene kadar mahkemeden bahsetmeyin, blöf yaptığınızı sanıp konuyu sulandırır dillendirerek. Savcılık dilekçesinin fotoğrafını atar, noktayı koyarsınız. Yazdıkları yine size ulaşmalı, okuyup sessiz kalırsınız dilekçeden sonra, tırsmaya başlar sessizlikte.

Evet o bende engelli degil su anda .
Dedigim gibi sesli mesajlar
Kufurler
Tehditler
Santajlar hepsi var .
Savciliga gideyim yarin haklisiniz .
Sirlarim var ama
Savcilik bunu cagirinca
Hemen telefona sarilipta tek tek anlatir mi bilmiyorum

Back
X