Whatsapp hakaret ..

Arkadaşım eski sevgilisini şikayet etti böyle. Mesajların çıktısını alarak savcılığa dilekçe verdi, gayet basit bir işlem. Dava nasıl sonuçlandı bilmiyorum şu an görüşmediğimiz için ama çocuğun aramayı sormayı kestiğini biliyorum.

mesajların çıktısını alıp savcılığa suç duyurusunda bulun canım

Para sıkıntın yok mu ?
Geliri ihtiyaç sahiplerine gidecek olan ürünleri benden ayirtip şuan para sıkıntım var benim için bekletir misin diye ricalar eden mesajın duruyor da bende

1 sene bekledim almadın alacak olanlara mani olmuş oldun ayirttigin için...

Bence iyi hatırla borcun olabilir mi kadına?

Bı insan bı insana durduk yere bunu yapmaz... kadının yaptığını tasvip etmiyorum ama hiç bişey de tek taraflı olmaz.

Bence düzgün konuşarak arkadaşınızla sorunu halledebilirsiniz

Ayrıca eşimi arıyor dediniz de o mevzuda karışık esinizden ayriydiniz ? Resmiyetde nikah görünürken başkasından hoslandiginizi falan anlatmıştıniz hala boşanmadiniz mi ?

Anladım. O zaman savcılığa şikayet dilekçesi verin.
İşlemleri başlatın. Eşinizle bu durumu paylaşın.
Borç olduğuna dair elinde belge, ispat olmadığı için
Bir şey talep edemez
Yüksek ihtimal sırlarınıza güvenip, bir şey yapamaz diyor.
Siz korktuğunuzu belli ettikçe, üstünüze gelecektir.
Ciddi olduğunuzu anlaması için verin savcılığa.
Kopsun inceldiği yerden.

Polisle ne ugrasiyorsun ki git muracaat savciligina suc duyurusunda bulun mesajlari da ekle.ettigi her hakaret kelimesi icin ayri bir cezasi olacak. Hic de ugrasmaya degmez seviyesinde degil olay. Zaten uğraşmayacaksiniz dokumleri savcilik isteyecek hakaretler tehtidler ortaya cikscak olan belki mahkeme harc masrafi olur.

Ben de burdan bir çekilişe katılıp da karşı tarafa hediyesini göndermemesini okudum geçen gün :) şaka gibi. Yani çekiliş miydi kadınlar günü hediyesi gibi bir şey miydi öyleydi yani :)

Ben de burdan bir çekilişe katılıp da karşı tarafa hediyesini göndermemesini okudum geçen gün :) şaka gibi.

Şimdi bana özelden mesaj attı diyor ki "bu kadın bana niye sinirli diyorum bende insan alacağından vazgeçmez mi aldım da para mı vermedim kendinize gelin diyor" :) şimdi gönderdi mesajı

Bu mesajında sonra bu konuda zaman kaybetmemem gerektiğini anladım

Yok zaten simdi konu borcta degil
Ne borcum varmis benim sana ben bana olanlari cikartirsam 1 sene sadece bana calisirsin dedim o konu kapandi.
Benim canimi sikan
Etrafimi huzursuz etmesi .
Yok hayatini mahvedicem
Yok sana bi camur atsam siyrilamazsin
Kufurler..
Tehditler ivir zivir
Para konusu degil yani

Tek çare şikayet etmek o zaman.
Başka türlü kurtuluş yok gibi.

Ayrılmak mı niye ayrılsın ki canım adamın parasını yerken

Tesekkur ederim jess .
Isten izin alip gidemiyodum bi turlu
Ama artik sart oldu bu savcilik isi ..
Bi de bunu arayip ifadeye mi cagiriyolar
Yoksa kapisindan mi aliyolar
Bilmiyorum ben bunlari ..
Gelmezse zorla aliyorlar ama once cagrilir benzer sey yasadim oradam aklimda klado ama size sunu soyleyeyim bizde erkekti. tehtid etmisti polisler cok kizmisti kadina hakaretten isaretleyip sikayeti savcilliga gonderdiler sonra o adam araya birilerinin girmeyisinle geri adim atti bizde bu sefer dilekceyi geri almaya uğraştık ama baya ugrastikki cagrilmasin ifadeye diye korkmayin panik yapmayin hukuk agir isliyor ama ceza almasa bile ifayede git git bezer yani korkar

Çok haklısın .çünkü bu kişi şuan şikayet ettiği şeyleri bu forumda başka üyelere yapmış tehdit hakaret .öyle şeyler yazmış ki özelden

Ayrılmak mı niye ayrılsın ki canım adamın parasını yerken

Siz kendinizde misiniz ya
Konunun bunla ne alakasi var ?
Siz kim oluyosunuz da benim hayatim hakkinda size sorulmadan yorum yapma hakkini kendinizde buluyorsunuz ?
Ben size soruyor muyum sen neden bosanmadin diye ?
Kendinize gelin
Haddinizi bilin !
Terbiyesizligin luzumu yok .
Mune

İşte görüyorsunuz arkadaşlar .saldırgan dur aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…