Whatsapp konum ile takip..

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.177
173
Kızlar eşimin nereye gidecegine bakmak için canlı konuma ayarladım ama evden çıkmasına rağmen hala evde gözüküyor, interneti konumu vs açık baktığımda da mevcut konumu gör diyor ama bastığımda hâlâ evde. Nerde yanlış yaptım nasıl yapılıyor

Böyle paramparça yaşamaktansa kalbime bir kurşun sık benim için .... Diyor bir düşünür
Devamı da var .....

Pişmanlık duyup da bir gün anarsan
Nerdeyim, nasılım diye sorarsan
Bir ayrılık şarkısı seç
Sessizce çal benim için
Yüreğin ellerimde öylece kal benim için
Aynanın karşısına geç
Yüzüne bak benim için
Eğer ki ağlıyorsan
Bu yaşlar bizim için.....

Ama bunu eşinin farketmemesi biraz imkansız. 😁
Benim ki hâlâ farketmedi pek kullanmıyor ben mesaj atmadığım sürece pek girmez o yönden şanslıyım ama olmadı yaa :(( mevcut konumu görüntüle diyorum aynı yerde görünüyor bi terslik oldu ama anlayamadım
Burası da aklıma gelmedi değil hani biraz aklını kullanarak aldatma girişimlerinde bulunduysa zaten bu tip şeylerden haberdardır. Ayrıca sürekli tasmayla takip edilecek kişidende koca olmaz buda ayrı mesele

Ne gerek var ya :confused: ciddi diyorum siz zaten hissederseniz anında bulursunuz . Kadınlar yeter ki evrene hisle ilgili mesaj göndersin alsın ,bundan iyi gps .
Ya aslında pek şüphe edecek birşey yoktu ama bi kaç gündür geç geliyo filan, merak sadece aslnda:) genelde gittiği yer de kahve de işte bakma aksiyon benim ki :D

Geçen gün bir forum üyesi yazmış ki , "kocasının tel şifresini bilmeyen eş olur mu ?" Diye . Bende ben bilmiyorum dedim . Eşim kendi ağzı ile söylediği halde bilmiyorum çünkü kafamda tutacak yer yok ,kalbimi güven konusunda niye inciteyim ki ? Gereksiz bilgi benim için ,ne ben onun telini elime alırım ne de o . Gerek yok böyle şeylere , zaten bir nahoş durum olursa eninde sonunda ortaya çıkar . Boşuna kendimizi hasta etmeye gerek yok :KK68:

Back
X