Whatsapp konusu

Ben de eşiniz gibiyim, özellikle akşamları birlikte vakit geçirelim diyorum. Telefonu almayalım diyorum ancak eşim dışarı çıktığı zaman alıyorum hemen ve alışveriş siteleri, Facebook,instagram, kk vs bakıyorum devamlı
WhatsAppa bakıyorum
Ben seninle vakit geçiricem deyip seninle ilgilenmemesine takıldım

Telefonu eline almamak mesajı açmamak için ekstra bir çaba sarfediyorsa bir şey olabilir. Bit yeniği gibi :KK12:

Kızlar merhaba, gunaydin.
Sizin de görüşünüzü almak istedigim bir konu var.
Sorun eşimin yanimdayken telefonu caldiginda, mesaj geldiginde bildirime bile bakmiyorken evden çıktığı anda, isten eve gelene kadar whatsappta surekli aktif olması. Bir yerden sonra artik biraz gozume batti ve kendisine durumu kibarca izah ettim, benim yanimda rahat olup olmadigini sordum. Cevabi senin yaninda telefonu almak istemiyorum elime, sadece seninle ilgilenmek istiyorum oldu.
Durum hala aynen devam ediyor ve sen bana inanmiyorsun diye üstüme geliyor. Bir akil verin, normal mi bu?
Telefonunu kontrol etsen canım

Kızlar merhaba, gunaydin.
Sizin de görüşünüzü almak istedigim bir konu var.
Sorun eşimin yanimdayken telefonu caldiginda, mesaj geldiginde bildirime bile bakmiyorken evden çıktığı anda, isten eve gelene kadar whatsappta surekli aktif olması. Bir yerden sonra artik biraz gozume batti ve kendisine durumu kibarca izah ettim, benim yanimda rahat olup olmadigini sordum. Cevabi senin yaninda telefonu almak istemiyorum elime, sadece seninle ilgilenmek istiyorum oldu.
Durum hala aynen devam ediyor ve sen bana inanmiyorsun diye üstüme geliyor. Bir akil verin, normal mi bu?
Seninle ilgilenmek istiyorum demesi iyi de... iş deyken sürekli telefon olur mu nerde çalışıyor

Kizlar selam
Oncelikle hepinize desteğiniz ve yanitlariniz icin binlerce tesekkur ederim.
Ben bu isin pesini biraktim. Telefonunu karistirdim bilgisayarina da baktim, ancak her sey tertemiz. Ve acikcasi yaptığımdan utanip daha fazla devam etmek istemedim. Karşıdaki insanin "lutfettigi" kadarini biliyoruz doğruların maalesef.
Su an kendimi toparlamaya çalışıyorum. Cok üzgünüm.

Basta oyle olduğunu dusunmeye çalıştım. Ama gorustugu kisiler arkadas grubu, ailesi bu kadar. Benim bildigim bu kadar yani. Arka arkaya mesaj geldiginde eskiden bir bakiyordu, ha tamam cocuklar, annem vb diyordu geçiyordu. Simdi telefonu ayni odaya bile sokmuyor. Bunlar olunca terslik olmasa bile insan ters bir durum varmis gibi hissediyor :KK43:

eskiden süregelen bir şeyde değişiklik olması , değişik bir durum oluştuğunu gösterir. Çok yüksek ihtimal ile eşinizin hayatında eskiden olmayan yeni ve değişik bir olay yaşanıyor. Aldatma ihtimalini yüksek bir ihtimal olarak göz önünde bulundurun .

Back
X