Whatsapp krizi konusu ?

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Gerçekten artık ortadan çat diye ikiye ayrılıp kalacağım. Umuda yolculuk banlandı konusu kapatıldı -kapanan konuya dair bir konu açtığım için bende üçbuçuk atıyorum - en son eşiyle konuşacak herşeyi anlatacaktı. Geziyorum, dönüyorum, dolaşıyorum belki ben görmemişimdşr diye tekrar konuları tarıyorum: ı ıh, yok
Duyan, bilen, tanıyan görüşen varsa banlansam bile ne olduğunu bilmiş okurum en azından. Moderatörlere seslenmek istiyorum. Biz kadınız, üzülüyoruz, merak ediyoruz, dertleniyoruz, aldık içimize derdi çatlamak üzereyim. Kadın anlattı mı eşinden ayrıldı mı tazminat alabilecek mi daha iyi mi, ne bileyim düşünüyor işte insan

Aynen ya ben de gelip gidip ona bakıyorum. İnşallah iyidir

ay o konuyu bende çok merak ediyorum. akşam eşiyle konuşacaktı. bugün inceldiği yerden kopacak diyordu. arada ben de bakıyorum. banı kalksa da anlatsa gerçekten meraklandım

Al benden de o kadar bir gitti pir gitti konu

Biraz bekleseniz bence banı açılır siz cvp alana kadar. Zaten tel no paylaşıcak değil moderatörler size nasıl yardımcı olacaklarki

Herkes düzgün yorumlar yapsa konu kapatılmayacak da, malesef bazı üyeler saçma sapan yorumlar yapıyor mecbur kapatıyor moderatörler. Bende merak ediyorum konu sahibini.

Şu an tam da aklımdan geçen şeyi sordun. Gerçekten çok merak ediyorum.

Gereksiz bir kac kişinin yorumundan dolayı konuyu kilitlediler. Sonrada ikinci konusu kapandı birde banlanmış.

Hey Allahım o kadar derdin arasında birde bu, ne yaptı acaba inşallah yolundadır herşey..

En azından yeni bir nick alsa hayır birde desteğe en fazla ihtiyacı olan bir dönemde banlandı. Hocam nokur beş puan daha verin der gibi modlara gidip affını dileyesim var

Tam bugün bende onu düşünüyordum..ne oldu acaba ya?inşallah bani çabuk kalkar da yazar birşeyler. .

Harbiden banı kalkmış. O zaman bu kez buradan umuda yolculuğa seslenmek istiyorum. Tv de kameralara döndürüp seslendirirler ya :) magazin forever muamelesi yaptığımdan değil gerçekten neler yaşadığını merak ettiğimden uğraşıyorum böyle. Kısa bir açıklama yazısı yazsan bize de anlatsan üzüleceksek beraber üzülsek, sevineceksek de beraber sevinsek? Umudayokculuk geri dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…