Yok o yıkama yağlama safhasıydı, banlamasınlar beni de diyeBiraz bekleseniz bence banı açılır siz cvp alana kadar. Zaten tel no paylaşıcak değil moderatörler size nasıl yardımcı olacaklarki
Şu an tam da aklımdan geçen şeyi sordun. Gerçekten çok merak ediyorum.Gerçekten artık ortadan çat diye ikiye ayrılıp kalacağım. Umuda yolculuk banlandı konusu kapatıldı -kapanan konuya dair bir konu açtığım için bende üçbuçuk atıyorum- en son eşiyle konuşacak herşeyi anlatacaktı. Geziyorum, dönüyorum, dolaşıyorum belki ben görmemişimdşr diye tekrar konuları tarıyorum: ı ıh, yok
Duyan, bilen, tanıyan görüşen varsa banlansam bilene olduğunu bilmiş okurum en azından. Moderatörlere seslenmek istiyorum. Biz kadınız, üzülüyoruz, merak ediyoruz, dertleniyoruz, aldık içimize derdi çatlamak üzereyim. Kadın anlattı mı eşinden ayrıldı mı tazminat alabilecek mi daha iyi mi, ne bileyim düşünüyor işte insan
Yok o yıkama yağlama safhasıydı, banlamasınlar beni de diye
tamam o vakit. Banlasalarda belki senin sayende bizde öğreniriz
Harbiden banı kalkmış. O zaman bu kez buradan umuda yolculuğa seslenmek istiyorum. Tv de kameralara döndürüp seslendirirler ya :)Banı açılmışumuda_yolculuk2005
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?