whatsapp kullanan var mı kızlar

slsbl

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2013
180
2
16
Ankara
kızlar az önce ablamla konustum vhatsapp die bi sey cıkmıs resim falan yukleniyormus.bende internete resim yuklemeyi hos karsılamadıgım için uyardım biraz aramız acıldı.acaba istemeden ayanlış mı konustum yani bilen var mı aramızda vhatsap denen seye resim yuklenince herkes görüyor mu yani face gibi mi yardımcı olur musunuz

ben kullanıyorum profil resmi koyabiliyorsun bir de arkadaşlarınla fotoraf alışverişi yapabiliyorsun ve chat yapıyorsun işte ama sadece telefon listende ki kişiler görüyor sanırım o resmi,tam emin değilim ama

Son düzenleme:
kızlar az önce ablamla konustum vhatsapp die bi sey cıkmıs resim falan yukleniyormus.bende internete resim yuklemeyi hos karsılamadıgım için uyardım biraz aramız acıldı.acaba istemeden ayanlış mı konustum yani bilen var mı aramızda vhatsap denen seye resim yuklenince herkes görüyor mu yani face gibi mi yardımcı olur musunuz

Bende kullanıyorum whatsapp evet resım yollayabılıyorsun ve sadece yolladıgın kısı ve sen goruyorsun baska kımse gormuyor ...

Ayrıca whatsapp kullanırken de ucret edemesı olmuyor tamamen ucretsız ınternetın olsun yeter :34:

fotoğrafı yükleyen kişinin telefon numarası rehberinde kayıtlı olan ve aynı zamanda whatsapp kullanan kişiler görebilir profil fotoğrafını.

whatsapp özelliği ioslar yani iphonelar için ücretli yüklerken akıllı telefonda da 1yıl ücretsiz ondan sonra her yıl için ücret kesiyor ama 1,73tl olması lazım.. Whatsapp'dan ziyade Tango kullanmasını tavsiye ederim çünkü Tango hem iphone da hem akıllı telefonlarda yüklemesi ücretsiz ve internetin olduğu zaman ücretsiz görüntülü konuşma, konuşma var, whatsappdaki tum özellik bunda da var tek eksiği whatsapp kullanıcısın göre az kişinin kullanmasi :)

Back
X