• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Whatsapp Web kullananlarin dikkatine

Artık göörünüyor

-Whatsapp Web:anneadayı:

Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu :110:

Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim :KK17:
Hee hemen bildirim gidiyor , x ,wiyolet senin wp de fink atıyor diye :D
Senin olduğun anlaşılmaz ama birinin izlediği anlaşılır . Senden başka telefonu eline geçirip ,takip edecek birileri de olmadığına göre ,vur patlasın çal oynasın wiyolet :D

Zaten web actıysanız web kısmına geldıgınızde ısletım sıstemıyle beraber bır yerlerde web hesabınızın acık oldugunu hep goruyordunuz

47f53eb6-4b2f-486e-b565-51c3fa2fe657.webp

Evet, bildirime tiklayinca hangi model bilgisayar ve sehir, ne zaman baglanilmis, kac cihazdan baglanilmis gorunuyor. Ayrica baglantiyi koparma secenegi de var.

Bağlantıyı koparma olmayaymış iyiymiş:KK12:

Whatsapp yetkilileri burayı okuyor mudur nedir tüm cihazlardan çık koymuş zalımlar

Kim tarafından takip edildiği belli oluyormu
Mesela eşimin telefonundan Whatsap veb e girsem benim takip ettiğim belli olurmu :110:

Not: bende yapacaktım bu konuyu görünce tirstim :KK17:
Oluyor. Son aktivite tarihi saati pc adı ip nin bir kısmı yazıyor

Takip ettikleri kişi uyurken yapacak hatunlar başka çözümü yok gibi :)

Yeri gelmişken geçenlerde eşimin operatöründen konuşma detaylarına baktım, gelen uyarı mesajını falan silmiştim ama sabah kalktığımda sen konuşma detayıma mı baktın? dedi:KK35: Baktım ne olmuş? Bakarım sana mı sorcam? diye üstte çıktım, nasıl anladığını sordum size söyleyecektim söylemedi :KK12: Ben arkamda delil bırakmadığına Eminim nasıl anladığını hala bulamadım ona da dikkat edin, benim ki için sorun değil bakmam ama sizin kocalar nasıl bilemem.

Back
X