- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
- Konu Sahibi butterfly60
Bakmaz,yani görmedim hiç baktığını
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yazdiginiz mesajda ise hepsini okusun ama sorguluyor gibi bir anlam vardi konu sahibi. Niye hepsini okumasin? Tamam uc yasinda cocuk gibi bik bik soru sorup herseyi sorgulamasin ama mesajlarin su kismini oku bu kismini okuma da mantiksizbaktırmamak değil mevzu bu zmana kadar bakıyordu yine baksınn ama konusmarın hepsini okumak da neyin nesi
şu kısmını okusun bu kısmını okumasın gibi de değil... okuyup sorgulaması mevzu diyorum ya.. aaaa ayşeyle konusmussun bana neden demedin gibi bir mevzu da var işin içinde aaa o yazmış sanaaa... ya da nce sen mi yazdınn.... yoksa bakmasında etmesinde değilim olayın kesnlikleBana yazdiginiz mesajda ise hepsini okusun ama sorguluyor gibi bir anlam vardi konu sahibi. Niye hepsini okumasin? Tamam uc yasinda cocuk gibi bik bik soru sorup herseyi sorgulamasin ama mesajlarin su kismini oku bu kismini okuma da mantiksiz
aynen öyle ortada olan telefon gece yanı başında şarjda hep yanımızdadır telefonSürekli bakmak sorgulamak açıkça sana güvenmiyorum demek
Geçen tesettürlü bi arkadaşım doğum zamanını beklerken resimler attı hani sunni sancı verdiler ama bomba gibiyim gibisine, saçı açıktı eşim neden görsün, güveniyosa ayrılsın yani
Ha eşler birbirinden köşe bucak telefon saklamasın durduk yere birbirlerini kıllandırmasınlar ama adam benim zaten ortada olan telimi neden kurcalayacak
O zaman kesinlikle haklisiniz. Erkek dedigin "vakar" sahibi olmali. Ne bu boyle halisini az once sirkelemis şükriye teyze edalari.şu kısmını okusun bu kısmını okumasın gibi de değil... okuyup sorgulaması mevzu diyorum ya.. aaaa ayşeyle konusmussun bana neden demedin gibi bir mevzu da var işin içinde aaa o yazmış sanaaa... ya da nce sen mi yazdınn.... yoksa bakmasında etmesinde değilim olayın kesnlikle
aynen öyle ortada olan telefon gece yanı başında şarjda hep yanımızdadır telefon
bu durumda bende inada dönüştü artık.. güvenmeme durumuda değil eminim yaniii... çok kıskancc aşırı kıskançç... hani madem yazacak zamanın vardı bana neden yazmadına kadar getiriy olayı hayat ondan ibaret değill anlamadıı anlayamadıı... napıcam bilmiyorummmO zaman kesinlikle haklisiniz. Erkek dedigin "vakar" sahibi olmali. Ne bu boyle halisini az once sirkelemis şükriye teyze edalari.
Alin bi "kiz whatsapp grubu"na da dedikodu istahi kesilsin. Aaaa ayse sana mi yazdi ilk sen mi yazdin ne demek çunku.
bizde bunu diyoruz zeholl anlastik simdiO zaman kesinlikle haklisiniz. Erkek dedigin "vakar" sahibi olmali. Ne bu boyle halisini az once sirkelemis şükriye teyze edalari.
Alin bi "kiz whatsapp grubu"na da dedikodu istahi kesilsin. Aaaa ayse sana mi yazdi ilk sen mi yazdin ne demek çunku.
bu durumda bende inada dönüştü artık.. güvenmeme durumuda değil eminim yaniii... çok kıskancc aşırı kıskançç... hani madem yazacak zamanın vardı bana neden yazmadına kadar getiriy olayı hayat ondan ibaret değill anlamadıı anlayamadıı... napıcam bilmiyorummm
arkadaslarina yazacak zamaninin varsa onlara degil bana yaz diyor isin zor.onun etrafinda don istiyor yani.kac yillik evlisin baska kiskacliklari varmi guven problemimi var yada herseyi ogrenmek isteyen birimibu durumda bende inada dönüştü artık.. güvenmeme durumuda değil eminim yaniii... çok kıskancc aşırı kıskançç... hani madem yazacak zamanın vardı bana neden yazmadına kadar getiriy olayı hayat ondan ibaret değill anlamadıı anlayamadıı... napıcam bilmiyorummm
evleneli yıl bile olmadı 6 ayarkadaslarina yazacak zamaninin varsa onlara degil bana yaz diyor isin zor.onun etrafinda don istiyor yani.kac yillik evlisin baska kiskacliklari varmi guven problemimi var yada herseyi ogrenmek isteyen birimi
güven problemi, oldugunu düşünmüyorum gerçekten ama aşırı kıskanç aşırı hem de.. herşeyi ğrenmek şsteyen biri evbet annen aramış ne konusutunuz o ne dedi bu ne dedii.. ıyy aklıma geldikçe delleniyorumarkadaslarina yazacak zamaninin varsa onlara degil bana yaz diyor isin zor.onun etrafinda don istiyor yani.kac yillik evlisin baska kiskacliklari varmi guven problemimi var yada herseyi ogrenmek isteyen birimi
kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..
yeni evli oldugunuz icin olabilir..zamanla gecer.sordugunda hic cevaplamamazlik yapma kisa net cvp ver..güven problemi, oldugunu düşünmüyorum gerçekten ama aşırı kıskanç aşırı hem de.. herşeyi ğrenmek şsteyen biri evbet annen aramış ne konusutunuz o ne dedi bu ne dedii.. ıyy aklıma geldikçe delleniyorum
aslında dediğinizi yapsam olucak daa inat ettim sorunca deliriyorum cıldırıyorum artıkkk çok basitce geliyo bana yaptıgıı... aramızdaki problemek bak deyip kendi kendimi yiyorum yaaayeni evli oldugunuz icin olabilir..zamanla gecer.sordugunda hic cevaplamamazlik yapma kisa net cvp ver..
kızlar eşiniz telefonunuzu kurcalar mı sırf meraktann.... uyuz oluyorummm siliyorum yazışmalarımı bunu farkettiğinden berii silmiceksin diyip duruyoo.... insan bayan arkadsıyla özel bişe konusamaz mı yaa çıldırcam..