Whatsapp

Iletisimi kesmek istese mesaj atar veya arar miydi ki hala?
Bilemiyorum. En iyisi "neden gıcık ediyorsun derdin ne" diye sor. Merak ettim derdi neymiş

Veya inatlaşan çiftler vardır. Tatlı inatlaşmalar falan olur. Siz de mi öylesiniz?

öff taktik yapıyor. tiksiniyorum böyle yaptıkları zaman. karşı taraf taktik yapınca bi'şekilde seni de taktiğe sürüklüyor,samimiyet kalmıyor. çok zor,ben olsam sürdüremezdim flörtü

Evet, cok zor. Hic benlik de degil bu taktik olaylari ama sonu ne olur merak ediyorum. Kestirip atmak istemiyorum hemen, hoslaniyorum cunku. :/

yaş doğruysa 30 muhtemelen karşıdaki de o yaşlarda ama beyin yaşı 18 altı erkek belli

Bilemiyorum. En iyisi "neden gıcık ediyorsun derdin ne" diye sor. Merak ettim derdi neymiş

Veya inatlaşan çiftler vardır. Tatlı inatlaşmalar falan olur. Siz de mi öylesiniz?

Ikimiz de cok inatciyiz ama bu tatli inatlasmayi coktan gecti bana gore.

Iki kere gorusmek istedi. Ikisinde de benden kaynakli gorusmeyi ertelemek durumunda kaldik. Bunun acisini bu sekilde cikariyor olabilir mi?

Ikimiz de cok inatciyiz ama bu tatli inatlasmayi coktan gecti bana gore.

Iki kere gorusmek istedi. Ikisinde de benden kaynakli gorusmeyi ertelemek durumunda kaldik. Bunun acisini bu sekilde cikariyor olabilir mi?
Elbette olabilir ama bu şekilde devam ederse çok da uğraşma derim. Daha görüşmemişsiniz bile.

Sogumamak elde degil ama sabredebildigim noktaya kadar sabretmek istiyorum. :/

Bundan sonra ilk yazan ben olmayacagim. Bekletilmeye dayanamiyorum.

Kaçan kovalanır taktiği uyguluyor.Yüz verme engelle bakalım kim kaçıyor kim kovalıyor görün.

Insan her an musait olmayabiliyor yazamayabiliyor ama bunu surekli yapiyosa dikkat cekmeye calisiyor. Sende kesin ayni seyi yapmaya calisiyosun ama yazdiginda ayni dk icinde cevap yaziyosun dimi :) hahaha bence sal gitsin..

Valla onun beyin yasini bilmem ama benim su 2 ayda birkac yas aldigim kesin.
İlişkinin ilk zamanalrı kadar güzel zamanlar var mı ya?
2 ayda yaşlandıran insanla ne işiniz var Allahaşkına?
İlişki dediğin bana mutluluk, heyecan vermeli, yazdı yazmadı diye gerileceğim birinin hayatımda ne işi var?
Şimdi böyle yaparsa ilerde rutine bindiğinde ohooo...

Çok istekli değil, sen de istekli olma. İpi tamamen eline geçirip istediği vakit sizinle zaman geçirmenin peşinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…