- 3 Kasım 2016
- 690
- 1.094
- 33
Bilemiyorum. En iyisi "neden gıcık ediyorsun derdin ne" diye sor. Merak ettim derdi neymişIletisimi kesmek istese mesaj atar veya arar miydi ki hala?
Bundan bi cacik olmaz. Dogru durust tanimadiginiz insanlara bukadar cok anlam yuklemeyinEvet. :)
Ne olur sence?
öff taktik yapıyor. tiksiniyorum böyle yaptıkları zaman. karşı taraf taktik yapınca bi'şekilde seni de taktiğe sürüklüyor,samimiyet kalmıyor. çok zor,ben olsam sürdüremezdim flörtü
Abooo daha yüzünü mü görmedin. Ya boşver gitsin ya.Evet. :)
Ne olur sence?
E napıyor peki? Bir de geç cevaptan kastınız ne kadar bir süre? Yoğun bir işte mi?
baya gizemli oldu gerçektenEvet, isi yogun ama bahane degil bu bence. Gizemli olmaya calistigini dusunuyorum.
Bilemiyorum. En iyisi "neden gıcık ediyorsun derdin ne" diye sor. Merak ettim derdi neymiş
Veya inatlaşan çiftler vardır. Tatlı inatlaşmalar falan olur. Siz de mi öylesiniz?
yaş doğruysa 30 muhtemelen karşıdaki de o yaşlarda ama beyin yaşı 18 altı erkek belli
Elbette olabilir ama bu şekilde devam ederse çok da uğraşma derim. Daha görüşmemişsiniz bile.Ikimiz de cok inatciyiz ama bu tatli inatlasmayi coktan gecti bana gore.
Iki kere gorusmek istedi. Ikisinde de benden kaynakli gorusmeyi ertelemek durumunda kaldik. Bunun acisini bu sekilde cikariyor olabilir mi?
bence önüne bak boşuna vakit kaybetme hem görmemişsin de daha bağlanma vs olmaz bu şekilde çabuk silip atarsınValla onun beyin yasini bilmem ama benim su 2 ayda birkac yas aldigim kesin.
Babaannemin bu durumlar için söylediği bir söz var. ' Ben bir tek öleceğim günü bilmem a kızım benim'Evet. :)
Ne olur sence?
İşte o mercimek beyinli öyle olduğunu sanıyor.
İnsan hoşlandığı kişiden gelen mesajı hemen okumak ister ve açar.
Öyle işin içine egoydu taktikti girince ben soğuyorum şahsen.
Ha şu durumda senin yerinde olsam mesajlarını okuyup bırakırdım mavi tiklere bakardı öyle aval aval.
İlişkinin ilk zamanalrı kadar güzel zamanlar var mı ya?Valla onun beyin yasini bilmem ama benim su 2 ayda birkac yas aldigim kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?