Canim.merak etme çıkış yapılmış tekrardan kodu taratması gerekiyor giriş yapabilmesi için o yüzden sıkıntı yapmaKızlar bir kırtasiyeye çıktı almak için girdim ve adam bluetooth olmalıdığını söyledi. Vatsapa at dünyayı dedi.telimi istedi ve kodu pc de tarattı.
Whatsapım ekranda olduğu gibi gözüküyordu.işim bitince söyledim whatsaptan çıkmasını öyle çıktı ve gördüm çıkış yaptığını
Size sorum bu adam pc de benim Whatsapımı istediği zaman görebilecek mi?
Bu kadar detaylı bilmiyordum kod taratmayı. Netten arattım ve sildim whatsapı
endişelenmeyin kodu taratmadıkça giremez
whatsapp a baktınız mı aktif oturum var mıymış?
Adam telefon numaranızı istemiş gibi olmamak için kendi telefonuna atmanızı istememiştir. Whatsapp a bakın, giriş yapmış cihaz varsa gözükür.
whatsapp a girin ayarlar kısmına geçinNerden bakıcam ki öyle bişey bulamadım
Maalesef yok bu kısım napicam şimdi bnKodu bir defa taratıp onay verdiği için çıkış yapsa dahi, daha sonraki bir zamanda tekrar giriş yapabilir. Sizin telefon üzerinden o bilgisayarı çıkarmanız gerekiyor. Şu şekilde;
Ayarlar
Whatsapp Web/Masaüstü' ne tıklayın.
Açılan bölümde alt sekmede bulunan '' tüm bilgisayarlardan çık'' adımını işaretleyip açılan pencerede
'' Çıkış'' şeklinde onaylayın.
Telefon numaranızı kimseye vermemenizi tavsiye ederim. Web üzerinden Whatsapp ulaşımı için QR taratmak ise kesinlikle yapılmaması gereken bir eylem. Dikkatli olun.
whatsapp a girin ayarlar kısmına geçin
whatsapp web/masaüstü ibaresini göreceksiniz ikinci sırada oraya girin
Maalesef yok bu kısım napicam şimdi bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?