Whatsapp'ımı pc de tarattılar

susuleta

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
3.046
5.534
158
Kızlar bir kırtasiyeye çıktı almak için girdim ve adam bluetooth olmalıdığını söyledi. Vatsapa at dünyayı dedi.telimi istedi ve kodu pc de tarattı.
Whatsapım ekranda olduğu gibi gözüküyordu.işim bitince söyledim whatsaptan çıkmasını öyle çıktı ve gördüm çıkış yaptığını
Size sorum bu adam pc de benim Whatsapımı istediği zaman görebilecek mi?
Bu kadar detaylı bilmiyordum kod taratmayı. Netten arattım ve sildim whatsapı

direkt adamın telefona atsaydınız. baya dolambaçlı bi yol olmuş. ama merak etmeyin tekrar giremez. zaten telefondan istediğiniz an çıkış yaoabilirsinz, ekrana düşüyor bildirimm.

Çok tesekkür ederim. Normalde whatsaplarına attırırlardı diğer copy ciler.bu niye böyle yaptı anlamadım.
Hatırlatmasam açık kalcaktı orada.çıkış yaptı oturumu açık tutmakta butonu vardı inş basmamıştır o tuşa

WhatsApp ı kökten mi sildiniz o kısmı anlamadım
Tekrar gidin başka bişey çıkartma bahanesiyle aynı işlemi yaptırın sonra gözünüzle çıktığını görmeden ordan ayrılmayın içiniz rahat etmicekse.

bu whatsapp bazı yönlerden iyi ama bazı yönlerden de çok kötü oldu. mecbur muyum ben elin kırtasiyesine belgeyi atarken aynı zamanda numarayı vermiş olmaya, böyle durumlarda flashla falan götürüp whatsapp yok demek en iyisi.

Canim.merak etme çıkış yapılmış tekrardan kodu taratması gerekiyor giriş yapabilmesi için o yüzden sıkıntı yapma

Kodu bir defa taratıp onay verdiği için çıkış yapsa dahi, daha sonraki bir zamanda tekrar giriş yapabilir. Sizin telefon üzerinden o bilgisayarı çıkarmanız gerekiyor. Şu şekilde;

Ayarlar
Whatsapp Web/Masaüstü' ne tıklayın.
Açılan bölümde alt sekmede bulunan '' tüm bilgisayarlardan çık'' adımını işaretleyip açılan pencerede
'' Çıkış'' şeklinde onaylayın.

Telefon numaranızı kimseye vermemenizi tavsiye ederim. Web üzerinden Whatsapp ulaşımı için QR taratmak ise kesinlikle yapılmaması gereken bir eylem. Dikkatli olun.

Adam telefon numaranızı istemiş gibi olmamak için kendi telefonuna atmanızı istememiştir. Whatsapp a bakın, giriş yapmış cihaz varsa gözükür.

endişelenmeyin kodu taratmadıkça giremez
whatsapp a baktınız mı aktif oturum var mıymış?

Maalesef yok bu kısım napicam şimdi bn

Sakin olun öncelikle.

QR tarama sayfasında eğer kayıtlı herhangi bir bilgisayar görünmüyorsa zaten endişelenmenizi gerektirecek bir durum yok. O bölüme '' Ayarlar - Whatassapp/Masaüstü'' sayfasından bakacaksınız söylediğim üzere. '' QR Tarama'' dan başka bir şey yazmıyorsa zaten eşleşmiş bir bilgisayar yoktur.

Maalesef yok bu kısım napicam şimdi bn

Göremiyorsunuzdur, her telefonda olur o, olmaması imkansız. En sağda yukarıda alt alta üç nokta var, oraya tıklarsanız Whatsapp Web'i görürsünüz. Bir cihaz bağlıysa o zaten çıkar, cihaz bağlı değilse hiçbir şey çıkmaz direkt kamera açılır kod çekebilin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…