Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zamandan beri yedekleme almadıysanız geri getiremezsinizMerhaba arkadaşlar, acil bir durum için WhatsAppdaki tam emin değilim bir iki yıl önceki msjlari geri getirmem gerek. Bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz?
Telefonundaki en eski mesajın tarihi nedir?İki yıl önce ki mesajı ne yapacaksınız ? Ben valla hiç hatırlamıyorum. İki yıl önce kimle ne yazıştığımı![]()
Yedekleme yaptıysanız telefon numara değişikliği yoksa geliyor diye biliyorum netten bir araştırın isterseniz.Merhaba arkadaşlar, acil bir durum için WhatsAppdaki tam emin değilim bir iki yıl önceki msjlari geri getirmem gerek. Bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz?
kendı adıma soyleyeyım 4 hatta 4 bucuk yıl oluyorİki yıl önce ki mesajı ne yapacaksınız ? Ben valla hiç hatırlamıyorum. İki yıl önce kimle ne yazıştığımı![]()
Maalesef aynı durumdayız bu nedenle yazışmaları geri getirmek istiyorummaalesef getıremıyorsunuz ya
ben whatsaap blackberry ile anlasmasını sonlandırdıgı ıcın yenı telefon almak zorunda kaldım
yenı telefon aldıgım ıcın mı nedendır anlayamadıgım sekılde kaybettım
kı yedeklenıyordu da arada whatsaap onay sunuyor ya gorusmeler yedeklensın mı dıye hep evet derdım
sonra bırıne bırseyı ıspatlamam gerektı whatsaap konusmasına ıhtıyacım vardı
arakı bul ne kadar ugrastım yok getırtemedım maalesef
bılen varsa bana da soylesın belkı ogrenırım dıye konuyu takıbe alıyorum
4 sene oldu ama benım hayatımda ıspatlayamadıgım tek sey yasadıgım ama ınkar edılen onemlı bır konusma onu mutlaka bulmam gerekıyor
Bu hırsla Firdevs Yöreoğlunu geçersin kız sen. Ben haklısın diyorum hepkendı adıma soyleyeyım 4 hatta 4 bucuk yıl oluyor
cok ayrıntı veremıyorum kişilerden dolayı
bır konusma oldu o konusma onemlı bır konusmaydı ve ınkar ettı soyleyen kısı ...hatta sankı ben soylemısım gıbı davrandı . bu benım ıcın onur meselesı halıne geldı oyle bır tartısma yasandı oyle soyleyeyım kabataslak
hayatımda hıc bı konu havada kalmamıstır benım hep soyledıklerımın arkasında dururum bu sefer duramadım cunku ıspatlayamadım aha da bu bu bak ıspatı dıye
olay bana patladı yanı ya anlatabılsem keske
ölmeden once yapmak ısteyecegım bırsey 90 da yasasam ustunden bin yılda gecse o konusmaya ulasabılmem gerekıyor