WhatsAppta bir iki yıllık mesajları geri getirme

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
35
Merhaba arkadaşlar, acil bir durum için WhatsAppdaki tam emin değilim bir iki yıl önceki msjlari geri getirmem gerek. Bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar, acil bir durum için WhatsAppdaki tam emin değilim bir iki yıl önceki msjlari geri getirmem gerek. Bilgisi olan var mı yardımcı olur musunuz?
O zamandan beri yedekleme almadıysanız geri getiremezsiniz

Yedekleme yaptıysanız telefon numara değişikliği yoksa geliyor diye biliyorum netten bir araştırın isterseniz.
Videoları falan vardır belki...

Veri kurtarma konusunda uzman olan profesyonel bir bilişimciye giderseniz geri getiriyorlar. Yedeklemiş olmasanız da getiriyorlar. Ancak biraz fazla ücret talep ediyorlar haberiniz olsun

maalesef getıremıyorsunuz ya
ben whatsaap blackberry ile anlasmasını sonlandırdıgı ıcın yenı telefon almak zorunda kaldım
yenı telefon aldıgım ıcın mı nedendır anlayamadıgım sekılde kaybettım
kı yedeklenıyordu da arada whatsaap onay sunuyor ya gorusmeler yedeklensın mı dıye hep evet derdım
sonra bırıne bırseyı ıspatlamam gerektı whatsaap konusmasına ıhtıyacım vardı
arakı bul ne kadar ugrastım yok getırtemedım maalesef

bılen varsa bana da soylesın belkı ogrenırım dıye konuyu takıbe alıyorum
4 sene oldu ama benım hayatımda ıspatlayamadıgım tek sey yasadıgım ama ınkar edılen onemlı bır konusma onu mutlaka bulmam gerekıyor

İki yıl önce ki mesajı ne yapacaksınız ? Ben valla hiç hatırlamıyorum. İki yıl önce kimle ne yazıştığımı😂
kendı adıma soyleyeyım 4 hatta 4 bucuk yıl oluyor
cok ayrıntı veremıyorum kişilerden dolayı
bır konusma oldu o konusma onemlı bır konusmaydı ve ınkar ettı soyleyen kısı ...hatta sankı ben soylemısım gıbı davrandı . bu benım ıcın onur meselesı halıne geldı oyle bır tartısma yasandı oyle soyleyeyım kabataslak
hayatımda hıc bı konu havada kalmamıstır benım hep soyledıklerımın arkasında dururum bu sefer duramadım cunku ıspatlayamadım aha da bu bu bak ıspatı dıye

olay bana patladı yanı ya anlatabılsem keske :D

ölmeden once yapmak ısteyecegım bırsey 90 da yasasam ustunden bin yılda gecse o konusmaya ulasabılmem gerekıyor

Sosyal medya uzmanları var ama hangisine güven olunur olunmaz bilmem.. İyi birini bulursanız halleder

Bir hakaret vs cümlesini geri getirmek istiyorsanız 6 aydan sonra ise yaramıyor..
Onun dışında bilirkişi getirebilir mesajlari ama 3000 i gözden çıkaracaksınız

maalesef getıremıyorsunuz ya
ben whatsaap blackberry ile anlasmasını sonlandırdıgı ıcın yenı telefon almak zorunda kaldım
yenı telefon aldıgım ıcın mı nedendır anlayamadıgım sekılde kaybettım
kı yedeklenıyordu da arada whatsaap onay sunuyor ya gorusmeler yedeklensın mı dıye hep evet derdım
sonra bırıne bırseyı ıspatlamam gerektı whatsaap konusmasına ıhtıyacım vardı
arakı bul ne kadar ugrastım yok getırtemedım maalesef

bılen varsa bana da soylesın belkı ogrenırım dıye konuyu takıbe alıyorum
4 sene oldu ama benım hayatımda ıspatlayamadıgım tek sey yasadıgım ama ınkar edılen onemlı bır konusma onu mutlaka bulmam gerekıyor
Maalesef aynı durumdayız bu nedenle yazışmaları geri getirmek istiyorum

kendı adıma soyleyeyım 4 hatta 4 bucuk yıl oluyor
cok ayrıntı veremıyorum kişilerden dolayı
bır konusma oldu o konusma onemlı bır konusmaydı ve ınkar ettı soyleyen kısı ...hatta sankı ben soylemısım gıbı davrandı . bu benım ıcın onur meselesı halıne geldı oyle bır tartısma yasandı oyle soyleyeyım kabataslak
hayatımda hıc bı konu havada kalmamıstır benım hep soyledıklerımın arkasında dururum bu sefer duramadım cunku ıspatlayamadım aha da bu bu bak ıspatı dıye

olay bana patladı yanı ya anlatabılsem keske :KK70:

ölmeden once yapmak ısteyecegım bırsey 90 da yasasam ustunden bin yılda gecse o konusmaya ulasabılmem gerekıyor
Bu hırsla Firdevs Yöreoğlunu geçersin kız sen. Ben haklısın diyorum hep :D çabuk sıkılır ve kabullenirim.

Back
X