WHATSAPPTA ÇOK CEVRİMİCİ OLAN ERKEK

Arkadaslar merhaba,
Benim yeni bir erkek arkadasım var 10 gündür beraberiz kendisi bana karşı çok iyi ilgili vs. ama whatsappta çok çevrimiçi oluyor.Söylediğimde ise benim çok arkadasım var whatsppta arkadaslarım grup yapmıs bazen grupta konusuyoruz diyor.Bilmiyorum bana pek inandırıcı gelmiyor.Onu benden hariç çevrimiçi gördüğümde çok soğuyorum bazen ilişkiye olan hevesim kaçıyor.Ben erken uyuyorum genelde 11 gibi sabahta ondan erken uyanıyorum bı bakıyorum whatsappa en son 2de 3de girmiş.Bugün ayrılalım ben yapamıyorum böyle dedim aradı beni ayrılmamaya ikna etmeye çalıştı.Kafam çok karışık napacağımı bilemiyorum.Sizce napmalıyım?

Yasi kac erkek arkadasinin?

Yok artık
Adamların whatsappe giriş saatlerine falan da mı karışacaksınız

Bazen erkeklere de üzülüyorum yav..

Gecenin 3'ünde online olduğunu görsem ben de ne yapmış bu saate kadar diye düşünürdüm doğru.
Ama yine de hemen bu nedenle ayrılmaya kalkılmaz.

Eğer kendi isterse çevrimiçi durumunu kapatır sende goremezdin ve hiçbişey anlamazdin.fakat 10 günlük bi ilişkide daha birbirinizi tanımadan bu hiz ki özel hayata bukadar müdahale ediyorsunuz.ben erkek arkadaşının yerinde olsam senden ayrılırdim tasma gecirmek isteyen kız modeli.daha 1 hafta ya çok garipsin

ben evli barklıyım bende bazen ikilere kadar ablalarımla dostlarımla yazısıyorum ayy kocam ayrılır mi :)

Ya ben evliyim ona rağmen ben bile gece 2 de 3 de arkadaşlarımla konuşuyorum whatsapptan eşim sabah kalkınca baksa en son kaçta girmisim diye sinir olurum. Gruplar kalabalık olursa bazen yarım saat bakmıyorum 100 tane msj birikmiş oluyor hepsini okumak zor geldiği için sık sık bakıyorum.
Bu kadar detaylı didiklemeyin şu adamların hayatını kendinize yazık

Back
X