• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

whatsappta online..

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Slm kizlarr..
Bu whatsappa artik canimi cok skmaya basladi.whatsapptan ciktiktan sonrada da hep online gorunuyorum.bu konuya bi care bulamadim .aslinda o kadar ilgilnemiyorum ama esim dun bana ordan mesaj atmis ben acik degildim ama online gorundgum icin baya beklemis mesaja cevap gelecek diye sonra aradi askm niye cevap vermedi diye bende acik degildim dedim yok online gorunuyosun simdi bile dedi.sizce bu neden oluyor bileniniz var mi ?

Slm kizlarr..
Bu whatsappa artik canimi cok skmaya basladi.whatsapptan ciktiktan sonrada da hep online gorunuyorum.bu konuya bi care bulamadim .aslinda o kadar ilgilnemiyorum ama esim dun bana ordan mesaj atmis ben acik degildim ama online gorundgum icin baya beklemis mesaja cevap gelecek diye sonra aradi askm niye cevap vermedi diye bende acik degildim dedim yok online gorunuyosun simdi bile dedi.sizce bu neden oluyor bileniniz var mi ?

Android ios larda sekmeyi kapatmak gerek arkada calisiyor olabilir

ben whatsappı hep ınt acıyorum mesela suandada ınt uzerınden acık buda sureklı onlıne gosterıyor.
pc üzerinden yanı
sızınde boyle actıgınız oturum kapatmadınız olabılır mı

Android ios larda sekmeyi kapatmak gerek arkada calisiyor olabilir
ben whatsappı hep ınt acıyorum mesela suandada ınt uzerınden acık buda sureklı onlıne gosterıyor.
pc üzerinden yanı
sızınde boyle actıgınız oturum kapatmadınız olabılır mı
Benim telefonum galaxy ace canm ben wifiden giriyorum acaba ondan mi dedim ama gene ayni oluyo esimin telden takip edip oyle onlinei kapatabiliyorum hep boyle gidemez kii :((

Benim telefonum galaxy ace canm ben wifiden giriyorum acaba ondan mi dedim ama gene ayni oluyo esimin telden takip edip oyle onlinei kapatabiliyorum hep boyle gidemez kii :KK43:(

Telefoncuya sorun isterseniz

Wi-fi de öyle oluyor ya
Bende wi-fi ye bağlanıp girdiğimde öyle oluyo hep wi-fi de bağlı kaldığımdan herhalde
Mobil veri üzerinde öyle olmuyo

Slm kizlarr..
Eşin seni direk arasın en iyisi..

Back
X