Whatsapptan anlayan çok acil

IKokunhuzur

Bk:86.3 Gk:58.1 10 takım mezunu 💐
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2014
1.590
4.179
333
Kızlar çok acil yardıma ihtiyaç var
Whatsapptan biri bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar attı ben ss almadan mesaj atamasın diye engelledim bunu ve birden Mesajlar gitti bu mesajları nasıl getireceğim çok acil yardım edin karakola gideceğim şikayetçi olmak için birazdan

Şöyle detay vereyim küfürleri görünce hemen engelledim devam edemesin diye küfürler silindi ama bende ss alamadım ya Mesajlar geri gelsin diye engeli kaldırdım önceki mesajları gelmedi ama sonra tehdit içerikli olanlar geldi bi iş çıkarımı bundan elim ayağım titriyor net anlatamıyorum

Kızlar çok acil yardıma ihtiyaç var
Whatsapptan biri bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar attı ben ss almadan mesaj atamasın diye engelledim bunu ve birden Mesajlar gitti bu mesajları nasıl getireceğim çok acil yardım edin karakola gideceğim şikayetçi olmak için birazdan

Şöyle detay vereyim küfürleri görünce hemen engelledim devam edemesin diye küfürler silindi ama bende ss alamadım ya Mesajlar geri gelsin diye engeli kaldırdım önceki mesajları gelmedi ama sonra tehdit içerikli olanlar geldi bi iş çıkarımı bundan elim ayağım titriyor net anlatamıyorum
Önceki mjlar gelmedi ama sonradan attıkları geldiyse onlar da tehdit içerikliyse işe yarar tabiki

Bu mesaj silindi yazıyorsa. Yanı karşı taraf silmişse whatsappi silip tekrar ekleyince geliyor diye duymuştum.

Mesajlar tekrar geri yüklenmez. Çünkü o mesajların bir gün boyunca telefonunda kalması gerekiyor ki watsapı silip tekrar yükleyince yedeklemelerden çıksın. Siz hemen sildiğiniz için geri alamazsınız. Eğer farklı bir yöntem yada program varsa bilemem.

Mesajlar tekrar geri yüklenmez. Çünkü o mesajların bir gün boyunca telefonunda kalması gerekiyor ki watsapı silip tekrar yükleyince yedeklemelerden çıksın. Siz hemen sildiğiniz için geri alamazsınız. Eğer farklı bir yöntem yada program varsa bilemem.
Offf yaa elim ayağım titredi ss sonra alırım yazmaya devam edemesin dedim hepsi gitti

Anaa takımdaşım
Noldu canım ya ne alaka tanımadığın biri seni neyle tehdit edecek

Silinenler geri gelmez artık
Savcılığa şikayet edersiniz.
Dava konusu olarak görürse dava açar, yoksa takipsizlik kararı çıkar.

Yedekleme oluyor bazen telefonlarda, bir telefoncuya gidin sorun ama önce ekran görüntüsünü kaydedin tehdit msjlari da kaybolmasın.

Gordugunuz gibi sikayet ederkn boyle bir buton geliyor ve siz direk şikayet edince mesajlar gidiyor ama sikayet etseniz polisler bulabilir bence

Eklentiler

• Screenshot_20190603-182056.webp
    Screenshot_20190603-182056.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 182
Gordugunuz gibi sikayet ederkn boyle bir buton geliyor ve siz direk şikayet edince mesajlar gidiyor ama sikayet etseniz polisler bulabilir bence
Aah işte yaa benim telefonum ios böyle yazı gelmedi ama şikayet et ve engelle dediğim için oldu demekki

Terbiyesize bak eşine söylesen cinayet çıkar ya bilemedim ki
Şikayet et uzaklaştırma çıkartın madem
Ne biçim bi adammış o
Söyledim eşime canım duramazdım zaten eşim aylardır sabrediyor bu ilk vukuatları değil bi yerde patlayacak Rabbim yardımcımız olsun dua edin

Söyledim eşime canım duramazdım zaten eşim aylardır sabrediyor bu ilk vukuatları değil bi yerde patlayacak Rabbim yardımcımız olsun dua edin
Ayy Allah yardımcın olsun canım inşallah bi sorun çıkmaz
Ama dediğim gibi uzaklaştırma kararı çıkartın en azından resmiyeti olur

Back
X