Whatsapptan anlayan çok acil

Kaynım abisi ile husumetleri var bana yuvamızı dağıtıp evimizi basacağınıyazdı abisi engellemiş ona yazamayınca bana yazdı galiba
Ahh be canım böyle bir mesaj silinir mi . Peki şu an elinizde var olan silmediğiniz mesajlarda ne yazıyor işe yarar birşey var mı ?

Kızlar ben mesajları silmedim lanet olsun ki engellediğim için kendiliğinden silindi Mesajlar ama tehdit mesajları duruyor şikayet etmeye gidiyoruz whatsappı sildim yükledim olmadı engeli kaldırdım yine olmadı gelmedi ama polis için önemli olan tehdit mesajları onlar duruyor çıktısını alıp gideceğiz birazdan

Ahh be canım böyle bir mesaj silinir mi . Peki şu an elinizde var olan silmediğiniz mesajlarda ne yazıyor işe yarar birşey var mı ?
Tehdit mesajları duruyor diğerlerini ben siler miyim ben silmedim engelleyince birden gidiverdi. Engellemeseydim yazmaya devam ediyordu pislik pislik küfürleri

Kızlar çok acil yardıma ihtiyaç var
Whatsapptan biri bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar attı ben ss almadan mesaj atamasın diye engelledim bunu ve birden Mesajlar gitti bu mesajları nasıl getireceğim çok acil yardım edin karakola gideceğim şikayetçi olmak için birazdan

Şöyle detay vereyim küfürleri görünce hemen engelledim devam edemesin diye küfürler silindi ama bende ss alamadım ya Mesajlar geri gelsin diye engeli kaldırdım önceki mesajları gelmedi ama sonra tehdit içerikli olanlar geldi bi iş çıkarımı bundan elim ayağım titriyor net anlatamıyorum
Belki yanlışlıkla arşivlemişsindir iphone kullanıyosan iki kere yukarı çek pencereyi arşivlenmiş sohbetler çıkıcak bunun için o kişiyle konuşmada değil anasayfada olman lazım

Kızlar çok acil yardıma ihtiyaç var
Whatsapptan biri bana tehdit ve küfür içerikli mesajlar attı ben ss almadan mesaj atamasın diye engelledim bunu ve birden Mesajlar gitti bu mesajları nasıl getireceğim çok acil yardım edin karakola gideceğim şikayetçi olmak için birazdan

Şöyle detay vereyim küfürleri görünce hemen engelledim devam edemesin diye küfürler silindi ama bende ss alamadım ya Mesajlar geri gelsin diye engeli kaldırdım önceki mesajları gelmedi ama sonra tehdit içerikli olanlar geldi bi iş çıkarımı bundan elim ayağım titriyor net anlatamıyorum
Engellediğin zaman mesajlar silinmiyor ki

Engellediğin zaman mesajlar silinmiyor ki
Şikayet ve engelle dediğinde otomatikman siliniyor

Sorun yok, küfürlüler silinmiş olsa da önemli değil.. Tehdit de çok büyük bir suç gidin karakola şikayetçi olun..
Mesajları yıldızların hemen

Teşekkürler kızlar ama konum eski bir konu gerekeni yaptım ve gidip şikayetçi oldum şuan dava sürecini bekliyoruz şimdilik bi ses çıkmadı henüz.

Yedekleme varsa mesajlar geri yüklenir eğer yoksa işin uzmanları mesajlar ne kadar silinmiş olursa olsun buluyorlar.İnternette sildiğimiz hiçbir şey kalıcı silinmiyor.

Back
X