• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WHATS'UP KAPATMA

Yoo kapamış.face e yazmıs oh whatsuptan kurtulduguma çok sevıdım,artık sms ve tellefonla konuşma ıle zman gecırıcem demıs de bırden bıre yaptı kuskulandım.
Kendisine sorun bence.
Buradaki tahminler ile fazla yol alacağınızı sanmam.
Daha çok kafa karışıklığı yaratır o kadar.

Kendisine sorun bence.
Buradaki tahminler ile fazla yol alacağınızı sanmam.
Daha çok kafa karışıklığı yaratır o kadar.
ya sordum şey dedı.sureklı tıntın mesaj olayından sıkılmıs,cok rahatlatmıs kaldırınca pro0gramı,ınsanlar sanallasmıs ıyıce haklı aslında .

Sevgilinizin yaptıği şey ergenligin de üstü. Whatsapp kapattım sms'te vakit geciricem diye facebooka mi yazmış? Bana çok değişik ve komik geldi açıkçası. Belki de sadece bana garip gelmiştir. İşin rajonu (raconu) boyledir. Tuhaf:KK14:

sor kendısıne ama hesap sorar gibi değil laf arasında sor neden kapattın kı falan dıye

Bence mantıklı.İnsanlar çok gereksiz yazıyor whatsapptan sıkılmıştır.Kapatınca da kurtulmuştur.Bunda kötü bir şey yok ki.Sizinle iletişimini kesmemiş

Sevgilinizin yaptıği şey ergenligin de üstü. Whatsapp kapattım sms'te vakit geciricem diye facebooka mi yazmış? Bana çok değişik ve komik geldi açıkçası. Belki de sadece bana garip gelmiştir. İşin rajonu (raconu) boyledir. Tuhaf:KK14:
Suan isle alakalı sıkıntıları var işi düzenli değil.maaşını düzenli alamıyor ondan bunalmış kapamis

Back
X