🤍 Mart-Nisan-Mayıs ayında aşılaması tutanlar buraya lütfennnn 🤍

Acelyax

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
443
385
18
Selam kızlar, dayanamadım ve reglime 3 gün kala kan verdim… betahcg 35 çıktı , bugün regl günüm betahcg 149 çıktı. Sizce artış nasıl??? Pazartesi günü tekrar beta vericem, normalde pazar vermem gerekiyormuş ama özele gitmem gerekir, karar veremedim. Neyse bi süre “2 günde bir” beta kontrolü olacakmış. Sevinmek için hep erken hissediyorum, tam anlamıyla sevinemiyorum, ama aynı zamanda kendi kendime “ben artık anne oluyorum” diyip birden coşuyorum. Sürekli dilimden dualar düşmüyor. Umarım bu günlerde geçer ve sağlıklı bir şekilde minik kalp atışlarını duyarım.
Bu arada ben aşılama yaptırdım ama asilama ile mi hamile kaldım bilemiyorum… sonuçta o süreçte evde de calışmalarımız oldu… Burdan hepinize umut olmak istedim, 2 yıldır bebek hayaliyle yaşıyoruz ve inşallah bu sefer tutmuştur. Bizim çok şükür herhangi bir sorunumuz çıkmadı, tüm değerler normaldi, çeşitli testler yapıldı, en sonunda sebepsiz infertilite dediler. Bu nedenle bizde bir kaç kere aşılama yaptırdık.
Allah herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Masallah rabbim isteyem herkese nasip eder insalah 4 senelik evliyim 21 mm yumurtam olustu sag tarafta fakat ovitrelle bulamadm pazartesi asilamam var inslah yumurtam catlar bende sizin gibi ictenlikle sevincle yazarm guzellikle saglikla kucağiniza alin insallah

Merhaba 2,5 yıldır evliyim. Pcos var. 2 nisanda ikinci aşılamamı oldum. Tutmasaydı tüp bebeğe başlayacaktık. Çok şükür tuttu. Tabi keseyi görüp kalp atışını duyana kadar sağlıklı gebelik demiyor doktorlar. Kesemizi gördük çok şükür bir de kalp atışını duyarsam çok güzel olacak. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

Amin inşallah teşekkür ederim bende ovitrelle zor bulmuştum, 30 tane eczane aradigimi bilirim. Bugün mu vurmaniz gerekiyor igneyi? İnsallah sizinde aşılamanız tutar

Çok şükür saglikla gelsin insallah keseyi kaçıncı hafta gördün ve Şu an kacinci haftadasin? Size beta takibi yapıldı mı?

Çok şükür saglikla gelsin insallah keseyi kaçıncı hafta gördün ve Şu an kacinci haftadasin? Size beta takibi yapıldı mı?

Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende ayın 28 inde aşılama yaptırdım pcos var bende de 2,5 yıldır evliyiz ve başından beri bebek istiyoruz. Olmadı. 3 tane yumurtam olgunlaşıp çatlamış eşimin morfolojisinde ve sperm sayısında sıkıntı vardı. Yıkamadan sonra 8 milyon sonuç elde ettik. Sizin sonuçlarınız nasıldı? Eşim çok umutlu ama ben umutlanamıyorum hayal kırıklığı yaşarım diye çünkü her gecikmede test yaptım ve hüsranla karşılaştım. En azından siz bişeyler söyleyebilirseniz umutlanabilirim :)

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. Bende ayın 26'sında ilk aşılamamı yaptırdım. Sizin kaçıncı aşılamada tuttu ve değerleriniz nasıldı? Cevaplarsanız çok sevinirim. :)

Amin inşallah teşekkür ederim Sizin ilk aşılama galiba, neyle başladınız tedaviye? Bu arada yumurtam catlamış dediniz, aynı gün aşılama yaptilar mı?
Biz 3 kere aşılama yaptırdık ve her aşılamada çok umutlandım… olmayınca çok üzüldüm, insanin elinde değil. Önemli olan bence her defasında kendini sıfırlamak ve tekrar aynı umutla denemek. Şu an o umut devam ediyor cunkü kalp atışını duyana kadar emin olamiyoruz. Umarim en yakin zamanda saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz.
Bu arada eşimin sperm sayısını hatirlamiyorum ama yeterli demişti hemşire.

Rahim filmi çekti bir sorun yokmuş. Pcos olduğu için önce yasmin ilacı verdi. Onu kullandım. Sorun olmadığını söyledi ve gonal f 75 doz ile başladı. Sonrasında 50 doza düştü. Kontrole gittim tabi bu süreçte 2 güne 1. Çatlatma iğnesinden önce 3 yumurtamın olgunlaştığını söyledi. En son çatlatma iğnesi vurdum gece 12de sonra kontrole gittim, 3 yumurtanın üçüde çatlamış dedi aşılamamı yaptı. Çoğul gebelik olma ihtimali var dedi. Ama ben hiç bişey hissedemiyorum böyle boşlukta gibiyim ama heyecanlıyım da umutluyum ama değil gibiyim de anlayamadım. Sizce olumlu sonuçlanır mı kendi sürecinizden yola çıkarak

1000/1500 arası olana kadar iki günde bir kan tahlili ile takip ettim canım. Sonra kese göründü zaten. Su an 6 hafta oldu. Kalp atışını bekliyorum.

Bizimde öyle olmadı en başından beri hiç korunmadım. Bizde spermlerde hiçbir sorun yoktu. Benim pcos vardı çok yoğun. Ama olacaksa olacak zaten o yüzden hiçbir şeyden umutsuz olma canım Her şey Allah’ın dilediği gibi olur. Her nasip vaktine esirdir. Ben biraz da kendimi tüp bebeğe odaklamıştım aşılama tutmaz diye. O yüzden Kafamın rahatladığını düşünüyorum. O da çok fazla etki etmiştir bence.

Çok teşekkür ederim sanırım benimde rahat olmam gerekiyor. Çok dua ediyorum. İnşallah dualarım kabul olur Allah herkese nasip etsin kimseyi aratmasın

Canım bence bu sorunun cevabını doktor bile veremez Bende ilk aşılamada çok heyecan yapmıştım ama ben her türlü sonuca kendimi hazırlamıştım. Güçlü ol inşallah tutmuştur

Anladım canım hayirlisi 2 Aşılama yapmışsin ilaç olarak ne kullandın?

Anladım canım hayirlisi 2 Aşılama yapmışsin ilaç olarak ne kullandın?
Gonal f ve çatlatma iğnesi kullandım. Takviye olarakta aktif folat ve inositol kullandım pcos olduğu için. Diyet ve sporda yapıyordum kilo verdim o da çok etkiledi.

Çok teşekkür ederim sanırım benimde rahat olmam gerekiyor. Çok dua ediyorum. İnşallah dualarım kabul olur Allah herkese nasip etsin kimseyi aratmasın
Hiç kolay olmuyor canım ama kalbini ferah tut. Rabbim en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Merhaba kızlar 20 mayısta aşılama oldum ben.
8 gün sonra test verdim kanda 1.64 çıktı ve bugün de test verdim yani 10 gün sonra 0.3 çıktı…
Çok üzgünüm bu günden sonra artan oldu mu hiç

1000leri aşılamadan kaç gün sonra gördünüz acaba?

Ben de 15 mayısta aşılama yaptırdım, aşılamanın 15.gününde yani
30 Mayıs 45,2
1 Haziran 49
4 Haziran 91,7
9 Haziran 560 oldu betam
aşılamadan 10 gün sonra adet olduğumu düşündüm çok yoğun olmuştu, doktora gittim doktor bana çatlamamış yumurtaların var dedi ve kan tahlili yaptırmadan yasmin hapı verdi ben de hapa başlayınca içime kurt düştü gittim test verdim ve hamile olduğumu öğrendim, kimyasala da dönebilir dedi doktor, böyle bi şey yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…