🥀 “Evlilik Hayalimdeki Gibiydi Sanmıştım…” – Beklentiler vs. Gerçekler

Konu güzellik mi dert mi değil mi bilmem ama sizin beklentinizi karşıladı mi evliliginiz merak ettimİ
Konu güzellik mi dert mi değil mi bilmem ama sizin beklentinizi karşıladı mi evliliginiz merak ettim

Siz evlimisiniz ? Şayet evliyseniz probleminiz var belliki yazın yorum yapalım. Dert sayfası burası geyik muhabbet yeri değil.
Sizin derdiniz var mı merak ettim

Konu sahibi size bu uzun uzun cevapları chatgpt ile yazıyor bence arkadaşlar. Çünkü genelde verdiği cevaplar "annem beni iyi ki doğurmuş yoksa sizi kim çatlatacaktı" minvalinde ve kısalığında oluyordu. bugün hazırlıklı gelmiş uzun uzun yazıyor :D
Ben de bunu diyecektim normalde bu kadar düzgün yazmıyor. Bir de ben nedense hala fotoğraftaki kişinin o olmadığını düşünüyorum. Sırf bu yüzden sosyal medya açarsam profilimi gizleyeceğim. Bir insan anonim platformda kendi fotoğrafını koyup böyle rahat rahat tartışabilir mi bilemedim

Profil fotoğrafı yok ama fikir çok… Gizemli güzellik mi sandın kendini? Yoksa internetteki görünmezlik pelerininle ego tatmini mi yapıyorsun?”
Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünen 🤣

Konu sahibi size bu uzun uzun cevapları chatgpt ile yazıyor bence arkadaşlar. Çünkü genelde verdiği cevaplar "annem beni iyi ki doğurmuş yoksa sizi kim çatlatacaktı" minvalinde ve kısalığında oluyordu. bugün hazırlıklı gelmiş uzun uzun yazıyor :D
Canım sende yaz yani

Bende var boy boy yorum yapabiliyor muyum sen şeydin dimi boyum 1.70 diyen ama fotolardan anca bacağım kadar görünen 🤣
Hani şu 1.70’im diyip 1.55 zor olan, 45 yaşında olup hâlâ 28’im diyen sen miydin hâlâ pes etmiyorsun.

Back
X