• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

Ben geldim kızlar bugün çok hamur işi yedim öğlen :43:

yazmaya çalışırsam şöyle
2 parça patatesli börek, bir dolma, iki tane kremşantili kurabiye, bir dilim yaş pasta

yani yediklerimin diyetle uzaktan yakından alakası yok

eve gelince de bir kase çorba içtim

1 saat yürüdüm

neyse bugünü kaçamak günü sayıyorum artık :ssz::1:

Son düzenleme:
Ben geldim kızlar bugün çok hamur işi yedim öğlen :43:

yazmaya çalışırsam şöyle
2 parça patatesli börek, bir dolma, iki tane kremşantili kurabiye, bir dilim yaş pasta

yani yediklerimin diyetle uzaktan yakından alakası yok

eve gelince de bir kase çorba içtim

1 saat yürüdüm

neyse bugünü kaçamak günü sayıyorum artık :ssz::1:

yarın dıkkat et ama :ssz:

7,30--SABAH KALKINCA 3 ADET KURU KAYISI 1 BRDK SU

KAHVALTI SAAT 8,00--2 DILIM ÇAVDAR EKMEKLE PEYNIRLI DOMATESLI YAGSIZ TOST
1 ADET ZEYTIN
MAYDONOZ-TERE-SALATALIK-DOMATES
ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY-YEŞİL CAY

ara saat10,30 1 kase yogurtlu müsli

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12,30:1 ÇAY FİNCANI HAŞLANMIŞ MAKARNA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
YEŞİL SALATA

AKŞAM 17,30/18,00:1 ÇORBA KASESİ SÜTLÜ MÜSLİ

2,5 LT SU VE 3 FINCAN YEŞİL ÇAY içildi...

saat 21,35..3 adet kuru kayısı 1 subardagı ayran

uyanınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI SAAT 8,00:1 ÇORBA KASESİ SÜTLÜ MÜSLİ

NASILSINIZ BAKALIMMMM BGUN ÖĞLE YEMEĞİMDE 1 ADET PATLICAN KÖZLEMESİ VE YEŞİL SALATA VE YOGURT DUSUNUYORUM EKMEK OLMADAN AKSAMA GENE MÜSLİ DÜN BİRAZ ABARTMISIM KIZLAR YA ARADA MUSLİ YEMEMEM LAZIMDI....

4 gün sonrasını çok merak ediyrum kızlar ayın 16sı tartılma günümüz çokk heyecanlıyım ogun guzel sonuc almak ıcın ben 4 gun boyunca ekmek yemıycem sabah aksam müsliye dewam ve 15ı gecesı müshil alıcam kızlar bagırsak temıslıgı ıcın yatarken ıctımmı sabah bombos bagırsaklar:)))))kuru kayısı bı ıse yaramıyor

4 gün sonrasını çok merak ediyrum kızlar ayın 16sı tartılma günümüz çokk heyecanlıyım ogun guzel sonuc almak ıcın ben 4 gun boyunca ekmek yemıycem sabah aksam müsliye dewam ve 15ı gecesı müshil alıcam kızlar bagırsak temıslıgı ıcın yatarken ıctımmı sabah bombos bagırsaklar:)))))kuru kayısı bı ıse yaramıyor

canım müsli ve müshil farklı mı ya ben aynı sanmıştım :17:

bende bugün sabah kahvaltıda yarım dilim etli pide yedim ama bugün tartıda 54.7 kiloyu gördüm o yüzden rahatım :1:

tamam canım bende deniycem bakalım işe yarar inşallah
daha az kilo gösterir o zaman :52:

ay cnm senın fazla dıkkat temen gerek yok ya zayıfsın zaten 4 kg kaldı...zararlı bagırsaklara cok cok zor durumda kalırsan kullan su kaybı oluyo cunku yag kaybı fazla olmuyo oyle ama bagırsakları bosaltmada cok etkılı

geldımmm öglen bıtane patlıcan közlenmıs yanında 3/4 adet kozlenmıs domates yesıllık yogurt yıcem kanka belkı kucuk bı dılım ekmek yerım kuflenecek yoksa kanka:16:

Back
X