- Konu Sahibi winx perisi
benımde boyum 1,60 kılom hastaneden dogumdan cıkarken 85ıdım 73le dıyete basladım ayın 3unde ıste suan 69 kıloyum:
(((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde boyum 1,60 kılom hastaneden dogumdan cıkarken 85ıdım 73le dıyete basladım ayın 3unde ıste suan 69 kıloyum:(((
ben hamileyken fazla almadım 68 felandım heralde sonradan çok kilo aldım çocukta olunca abur cubur![]()
ben tam 25 kg aldım emzırırken bende almadım....62ıyle hamılelıge basladım
işte ben 2 ay felan anca emzirebildim emmedi yani sonra mama felan derken iyce bıraktı ondan sonrada onu ye bunu ye iştahım açıldı![]()
ben hala emzırıyorum.....
nıye kımse yokkkkk![]()
nıye kımse yokkkkk![]()
geldim geldim günaydınbu menüyle ayda kaç kilo veriyosun
marulun vücüdu yağlandırdığını duymuştumvalla sımdıye kadar 4 kılo verdım....menumu guncelleyımm:
kg..69
sabah kahvaltı:6,30/7,00:1 tatlı kasesi cıtır müsli
ara..10,40 sütlü nescafe
öğle..12,00..fırında kasarlı patates(2 adet)(nette tarıfı yaglı ve sütlü ikisinide kullanmadım...dereotu-maydonoz ve lıght kasarla yaptım)
lımonlu kıvırcık salata(tabakta 4 kasık kadar kaldı--yıyemedım)
1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı(bayatlamıstı kalmasın dıye))
ara...sütlü nescafe
aksam..1 tatlı kasesı cıtır müsli
ben ne yıyorsam yagsız yıyorum bakalım buay kac kılo vercem ınsallah ay sonuna kadar 68 olurum:))))66 olamayacagım bellı oldu bu ay:)))
marulun vücüdu yağlandırdığını duymuştum![]()
selam güzellik naber
kendini vurmuşun çıtır müsliye yine :):)
ama en azından kilo veriyosun ne güzeeeeeeeeeeeeeeeeelll bendeki problem devam ediyor o yüzden tartılmadım
napıyım canım onu yıyınce dusenlı gdıyır ogunlerım kolaylasıyor....sen naptın...
bende sımdı 30 dk sporumu yaptım evde dınlenıyodum....leslıyle yurudum:))))acayıp terletıyor ya dısarda yururmus gbı oluyorum
bende daha yeni öğle yemeğimi yedim
bugün o kadar yoğunki hangi işe koşturacağımı şaşırmış durumdayım herşey beni bekliyor
şı lesliyi bende deneyim diyorum yaaa bazen sıkılıyorum yürü yürü eğlenceli olur bari