• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

Ah şu kabızlık ben de bi ara çok çekmiştim ama sirkeli sudan sonra iyiyim şimdi canım o konuda
Ben baya abarttım galiba ya 55.1 kilo oldum ne güzel 54.4e kadar düşmüştüm
Neyse artık tekrar olurum inşallah :1:

fazla almamaıssın saten fazla kılon yokkkk verırsın 1 ayda....

bu sefer diyetini bozan olursa nuriyle coskun kovalasın onu inşallahhhh:1::52:

artık ıstsenızde bırakamıcaksınız hehehehehe .:)))))bırakırsanız bılemıyorum yanı:)))))))

offf dısarısı yagmurluuuuu kış gbı aynı..böyle havalarda canım hıcbısey yapmak ıstemıyor.....evde sporumu yapayım bırazdan sabah 1 saat aksam ustude 1 saat leslıe yapayımmmmm

ınsallah kılo vermısımdır ya kabızın sıskınlıgı benı mahvedıyor umarım yesıl cay faydalı olur....kızımda faydalı oldu dun....:))))))))

kıza yeşil çaymı verdinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn?

[video=youtube;CJKJ0A8J4LM]http://www.youtube.com/watch?v=CJKJ0A8J4LM[/video]
guzel bi sabah gecırelım dımı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))
motıvasyon onemlı:))))))))))))))))))
hahahahaha:))))))))))))))))):46:

Son düzenleme:
çok az izleyebildim bende çok bişe anlamadım bi yandan mutfakya bişelerle uğraştığım için
bende bugün izlerim artık ama çok geç başladı yaaa 12 de

ayy evt ya gecc olmasa fatmagulunde sonunu ızleyemedım......banyo yapıp yattım...bgun kesın kes ızlıcem ama..bizim skeclerı yayınlıcaklarmı acaba yaaaa:))))))))))))

daha bbısımı banyo yaptırcam erınıyorum yaaaaaa bulasıkları halletmem lazımmmmm yerlerı sılmem lazım banyoyu yıkamam lazımmmmm kızımın karnını doyurduktan sonra kalkıyımda halledeyım ıslerımı yaaaaaa:))))))))))))))ılk bulasıları yıkayım sonra evı temısleyım sonra bebısımı yıkayım en sonda banyoyu yıkaım bıtsınnnn sonra ogle olur zaten yemegımı yerım bırazdaha burda laflarım sonra kızımı uyuturummm sporumu yaparımmmmm aksam oldu bıle:))))))))))))))))

daha bbısımı banyo yaptırcam erınıyorum yaaaaaa bulasıkları halletmem lazımmmmm yerlerı sılmem lazım banyoyu yıkamam lazımmmmm kızımın karnını doyurduktan sonra kalkıyımda halledeyım ıslerımı yaaaaaa:))))))))))))))ılk bulasıları yıkayım sonra evı temısleyım sonra bebısımı yıkayım en sonda banyoyu yıkaım bıtsınnnn sonra ogle olur zaten yemegımı yerım bırazdaha burda laflarım sonra kızımı uyuturummm sporumu yaparımmmmm aksam oldu bıle:))))))))))))))))

ohhhhhhhh butun ıslerımı bıtırdımmmm....sımdı nescafemı ıcıyorummmmm....sonra bebısımı uyutup yemek yıyp bıraz dınlendıkten sonra spor vaktı::)))))))):52:

öğle yemegı..12,00
1 dılım cavdar ekmegı
2 kasık lıhgt yogurt
4 kasık kabak yemegııı:46:

şekerim öyle yemeğin süper olmuş bence,artık kabağı 1 ay görmezsin bence :)
bu arada canım hazır yoğurt kullanma beeee baksana onlarla ilgili çok kötü şeyler açıklandı
ben küçüklüğümden beri annem hep evde çalardı yoğurdu ben evlendikten sonra üşendim tabi hazır aldık hep bide iş güç çalışma hayatında ne pratikse onu alıyosun
ama sonra çocuk olunca daha hassas oluruz ya bende artık evde yapıyorum çok daha sağlıklı
bebeğin ek gıdaya geçince sakın hazır verme evde yap
ben sana anlatırım nasıl yaptığımı canım :) istersen tabi:)

şekerim öyle yemeğin süper olmuş bence,artık kabağı 1 ay görmezsin bence :)
bu arada canım hazır yoğurt kullanma beeee baksana onlarla ilgili çok kötü şeyler açıklandı
ben küçüklüğümden beri annem hep evde çalardı yoğurdu ben evlendikten sonra üşendim tabi hazır aldık hep bide iş güç çalışma hayatında ne pratikse onu alıyosun
ama sonra çocuk olunca daha hassas oluruz ya bende artık evde yapıyorum çok daha sağlıklı
bebeğin ek gıdaya geçince sakın hazır verme evde yap
ben sana anlatırım nasıl yaptığımı canım :) istersen tabi:)

ayy canım olmuyo denedımde su gbı oldu.serce parmağı gırecek sıcaklıkta olacak mayalıcaz sıcak bıyerde sarılı bıseklıde beklıcek 8saat sonra acıcaz yogurdu 1 gun bozmadan dolabta bekletıcez bolemı:)))))))...14,00de 1 adet yesıl elma ve 10adet erık yedım aksamda 1 tabak kabak yemegım var ekmeksız yogurt ve salata olmadan onu yıcem aksamla beraber kalorılerını hesapladıgımda 736,65 kalorı yapıyor kızlar sporuda ekledım.....

ayy canım olmuyo denedımde su gbı oldu.serce parmağı gırecek sıcaklıkta olacak mayalıcaz sıcak bıyerde sarılı bıseklıde beklıcek 8saat sonra acıcaz yogurdu 1 gun bozmadan dolabta bekletıcez bolemı:)))))))...14,00de 1 adet yesıl elma ve 10adet erık yedım aksamda 1 tabak kabak yemegım var ekmeksız yogurt ve salata olmadan onu yıcem aksamla beraber kalorılerını hesapladıgımda 736,65 kalorı yapıyor kızlar sporuda ekledım.....

evet cicim bende yapa yapa tutturmaya başladım
3 lt sütü ısıtıyorum evet serçe parmağını biraz yakacak ısıda olmalı
1 kaseye yakın yoğurda önce sütten alıp biraz karıştırıyoum birbirlerine alıştırıyorum yani :)
sonra o yoğurdu süte döküp hızla karıştırıyorum

evet cicim bende yapa yapa tutturmaya başladım
3 lt sütü ısıtıyorum evet serçe parmağını biraz yakacak ısıda olmalı
1 kaseye yakın yoğurda önce sütten alıp biraz karıştırıyoum birbirlerine alıştırıyorum yani :)
sonra o yoğurdu süte döküp hızla karıştırıyorum

ayy bende oyle yapıyım kızz ben alıstırmadan katıyodum:)))belkıde ondan olmuyodu:))))

Back
X