- Konu Sahibi winx perisi
öğle yemeği..4 dlım cavdar ekmegı...domateslı patlıcan esmesı surdum ustune koca bır bardak ayranla yedım...ekmegı fazla old ıcın bu ogunde aksama yogurt ve seftalı sadece....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr..........sabah kahvaltım
1 kupa süt
1 haslanmıs yumurta
1 kkdan bıraz buyuk beyaz peynır
cavdar ekmegı yoktu cok kucuk 1 dılım bu uç kısımdakınden ekmek
öğlenede 1 buyuk yogurdun ıcıne form bıskuvı dograyıp yıcem kızlar cok doyururcu oluyo hemde kalsıyum almıs olurum...
aksamada Allah kerım artık...
off cok yoruldum.....kızım artık ınek sutunude ayırd edıyo ıstemıyo ben nasıl sutten kesıcem bılemıyorum..... kendı bırakana kadar emsın napıyım ya....
doktor kendı bırakır demıstı....butun ev ıslerımıde bıtırfım..hergun aynı telaş degısıklık ıstıyorum artık.....bıgun sabahtan cıksam aılece beynama yada kızılcahamama gıtsek pıknık yapsak aksama dogruda donsek ne olur.....salı gunu esım evde cocuga bakacak daha kolay olur dedım sız evde oturun ben gdıp geleyım ev ortamında kızı ıdare etmesı daha kolay cunku her ımkan var durmassa cıkarır gezdırrı salı gununde bısey kalmadı....heyecanlanıyorum bebegımle tanısacagım:))))))tabııı ignelerlede tekrar....hertarafım gene mosmor olacak ignelerden:18:
Merhaba:))hayırlı olsun bebeğinizdiyetteyken bakıyordum arada topığe bır baktım hamıleymıssınız ınsallah sağlıklı bır hamilelık gecırıp bebeğinize kavusursunuz
sanırım Ankara dansınız kızılcahamam pıknık deyınce
![]()
10 kilo alsak yeternapam bıhter yaaa marketten geldım gene:)))gece kızıma ınek sutu ıcırdım delıksız 6 saat uyudu:)))tabı bende:))))))
gel cnm bakalım kac kılo alacagız
sbh yedıklerım....4/1 taze sogan kavurmalı gozleme.
ara..seftalı
öğlen..mantar sote 1 tabak
yogurt yada ayran
1 yada 2 dılım cavdar ekmegı
ara..süt yada yogurt
aksam..bellı deıl
selam güzel anne ve anne adayı winx
valla güzel gidiyorsun ne diyim
ben de bugun geç kaldım kkya girmek için ben de evi topladım mutafğı topladım anca
hey Allahım yaaaa
evli değilim ama ev kadını gibi oldum
bi de cnm dediğin doğru dytler meyveyle yoğurt ya da süt yenebilir diyorlar, bir de şu var cnm misal 1 kase sütlaç yedin o da süt
ekmek+meyve yerine geçir ona göre de menünün kalan kısmını bunları göz önüne alarak düzenlemek gerek
bihter senden naber cnm?
db55, cnm sen evli miydin yaaaabi de hamilesin
ay cnm çok sevindim Allah kucağına da almayı nasip etsin cnm yaaaaamaşallah burası hamiş topiği oldu çıktı
![]()
ıyıyım cnm sendn naber....yuruyusten geldım aramı yapıyorum..
1 cay fıncanı ayran 1 dılım karpuz
ılk uc ay bebek anneın yedıklerıne baglı buyumuyomus canım 3,aydan sonra annenın yedıklerı besınlerden faydalanıyomus sımdıye kadar 1 kılo aldım sabah buyuk wcye cıkmadan tartıldım 66 ıdım....sabah yedıklerım..1 cay fıncanı tabagı kadar patateslı omet catalladım ekmek yemedım bı buyuk bardak su ıctım arkasındanda....suan bıraz mıdem havalanıyo ......marketın acılmasını beklıyorum kızıma meyva bez falan almam lazım..salı gunune hazırlık yapmam lazım babası bakacak cunku.....yemegını meyvasını hazır etmem lazımkı sorunsuz baksın...
ben kendımı yormadan yarım saat yapıyorum temposuzKac dk yuruyus yapiyoruz ?
cnm sacmalama yaaa normal dogum en guzelı sezeryanla dogum yaptım kızımı ben..onun acısını sen bılıyomusuun 2 hafta dogru durust yuruyemıyosun....korkacak bısey yok normal dogumdan..sezeryan ınan daha zor daha korkman gereken bısey ben son ana kadar normal ıstedı hatta dr.lara cok ısrar ettım ama gebelık rısklı gectıg ıcın ve acılma olm.için sancımda olmadıgı ıcın 42,haftada mecbur sezeryana aldılar cocuk artık kakasını yaoacaktı yanı onun ıcın hıc elleme doktorları saten senın sozue gore hareket etmesler gerek gorurlerse alırlar en son care sezeryan.....ben ankarada devlet hastanesıne gıdıyorum cnm zekaı tahır guzel bı hastane ankaranın ılk kadın dogum hastanesı.....fısyoterapıste gıtmenı onerırım nefes egzersızlerı ıcın normal dogumda cok faydası olur kolay dogum yaparsın.....solenenlerede fazla kulak asma canım ben canlı canlı gordum normal doguran bı kadını..ertesı gun hıcbısey olmamıs gbı hastaneden cıktı.....bense 2 hafta cektım dıkıs acısını....onun ıcın korkacak bısey yok normal dogum en guzelı.....winx sen hangi doktora gidiyorsun ben medicana daki Faruk ABIKE ye gidecegim sali gunu.
Bir de ben sezeryan istiyorum. Saglik bakaninin bir aciklamasini izledim. Orda dogum korkusu da tibbi gerekliliktir, sezeryan yapilabilir dedi. Ben de cok korkuyorum dogumdan doktorla da konusacagim sali gunu.
canım günaydın
naber nasılsın