• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

WISC-R testi hakkında... :/

DepresifPolyanna

Ö♡S
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
10.806
13.020
823
Oğluma bu test yapılacak 29 Nisan a gün verdiler. Bu bir zeka testiymiş. Bu testi çocuğuna yaptıranlar var mı? testin sonucu düşük ya da yüksek çıkarsa ne oluyor?

Kafamda deli düşünceler... :44:

Ram ..rehberlik eğitim merkezinde mi yaptıracaksınız ?
Oğlunuzun öğretmeni istemiştir sanırım .
Gerekiyorsa kaynaştırma raporu vereceklerdir ya da ona uygun bir okula yönlendirecektir sonuca göre

evet bu testi öğretmeni istemiştir okula uyum probleminden dolayı şüpheleri vardır bu test düşük çıkarsa rapor hazırlanır özel eğitim öğrencisi olur rehabilitasyon merkezlerinde özel eğitim alıp aynı zamanda kaynaştırma öğrencisi olarak devam edebilir. yüksek çıkarsa yine rapor hazırlanıp ayrıca bir eğitim alır ve gerekirse sınıf atlatırlar..

Ram ..rehberlik eğitim merkezinde mi yaptıracaksınız ?
Oğlunuzun öğretmeni istemiştir sanırım .
Gerekiyorsa kaynaştırma raporu vereceklerdir ya da ona uygun bir okula yönlendirecektir sonuca göre

evet bu testi öğretmeni istemiştir okula uyum probleminden dolayı şüpheleri vardır bu test düşük çıkarsa rapor hazırlanır özel eğitim öğrencisi olur rehabilitasyon merkezlerinde özel eğitim alıp aynı zamanda kaynaştırma öğrencisi olarak devam edebilir. yüksek çıkarsa yine rapor hazırlanıp ayrıca bir eğitim alır ve gerekirse sınıf atlatırlar..

Test gittiğimiz hastane de yapılacak, öğretmeni değil doktoru istedi...

bu test IQ puanını gösteren geçerlilik ve güvenirliği yüksek olan bir test. IQ düşük veya yüksek çıkarsa ayrıntılı tanılama/değerlendirme için çocuk psikiyatristine yönlendirilirsiniz.

Back
X