Doğuma Hazırlık wollex travel sistem bebek arabasi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dimpledimdim

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2013
232
298
358
Merhaba arkadaşlar. Bu arabayi birkac sitede gordum aranizda kullanip memnun olan ya da olmayan var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim....

Merhaba arkadaşlar. Bu arabayi birkac sitede gordum aranizda kullanip memnun olan ya da olmayan var mi acaba ? Yardimci olursaniz sevinirim....

bununla ilgili daha önce de başlık açılmıştı.. kullanıp beğenen hamişler vardı ama genel kanı casual cadillac marka travel sistem bebek arabasının boyut olarak daha kullanışlı olduğu yönünde olmuştu..

açıkçası ben de travel sistem bebek arabası almaya gittiğimde ikisini de gördüm.. wollex güzel ürün ama kapandığı zaman çok yer kaplıyor.. bir de casual cadillac'ın ana kucağı wollex.ten daha hafif.. bu sebepten ben casual cadillac tercih ettim..

bununla ilgili daha önce de başlık açılmıştı.. kullanıp beğenen hamişler vardı ama genel kanı casual cadillac marka travel sistem bebek arabasının boyut olarak daha kullanışlı olduğu yönünde olmuştu..

açıkçası ben de travel sistem bebek arabası almaya gittiğimde ikisini de gördüm.. wollex güzel ürün ama kapandığı zaman çok yer kaplıyor.. bir de casual cadillac'ın ana kucağı wollex.ten daha hafif.. bu sebepten ben casual cadillac tercih ettim..

Öyle mi :( Casual Cadillac aben de bakmıştım bi wollex ile hemen hemen aynı fiyatta olan travel sistemi var bir de 1000 TL civarında bir travel sistem arabası siz hangisinden almıştınız acaba?

Biri Minio travel diye geçiyor diğeri way travel diye geçiyor sizinki hangisiydi

Biri Minio travel diye geçiyor diğeri way travel diye geçiyor sizinki hangisiydi

bi normal casual cadillac travel sistem var bir de casual cadillac air var.. aralarındaki tek fark lastikleri.. air'in lastikleri şişme oluo... daha pahalı ama bence daha kullanışsız.. patlama riski var..
arama motoruna casual cadillac travel sistem bebek arabası die yazdığınızda zaten bu ikisi çıkıo.. normal olanı 800-900 civarı.. ama ben ankaradan bi kampanyadan 699 tl'ye aldım..

bi normal casual cadillac travel sistem var bir de casual cadillac air var.. aralarındaki tek fark lastikleri.. air'in lastikleri şişme oluo... daha pahalı ama bence daha kullanışsız.. patlama riski var..
arama motoruna casual cadillac travel sistem bebek arabası die yazdığınızda zaten bu ikisi çıkıo.. normal olanı 800-900 civarı.. ama ben ankaradan bi kampanyadan 699 tl'ye aldım..
Tamam çok teşkkür ederim demek şişme tekerler de kullanışsız o zaman ben diğerinden bakayım çok saolun

cnm bnm ıkı gorumcemde wollex new york kullanıyor.bnde kullandm onlarınkini ve bebegıme aynısını alcam 2014 modelini.bn coooooooook begenyrm almak istersen bnde tavsiye ederim

ben aldim kizlar henuz kullanmadim ama suan katli bi sekilde cok kücük bi yerde duruyor cocuk odasinin. daha bebek 2 aylikken almistim cok arastirmaciyim :) wollexten baska arabaya bakmadim diyebilirim, görünüs olarak özellik olarak ve yurtdisi kaynakli sitelerden arastirmam dogrultusunda birde cok indirim yapan bir yer bulup 1.200lük arabayi 750ye aldim :)

Arkadaşlar bir tavsiyede bulunacagim. Bu bebek arabasi için biz çok arastirma yaptik. Şöyle birşey var önce herkes travel sistem aliyor ama daha sonra 6 aydan itibaren travel sistemin bebek arabasini tasimak zor olduğu için bir de baston puset aliyorlar. Bize tecrübeli anneler ve magazadakiler hep bunu söylediler. O yüzden ben Travel sistem aldim ama bebek arabasi baston puset seklinde olandan aldim. İlk alto ay ana kucagini kullanicaz zaten bebek arabasina takip sonrada direk baston pusete gecicez. Baston puset hem daha az yer kapliyor hem de daha hafif oluyor.

ben aldim kizlar henuz kullanmadim ama suan katli bi sekilde cok kücük bi yerde duruyor cocuk odasinin. daha bebek 2 aylikken almistim cok arastirmaciyim :) wollexten baska arabaya bakmadim diyebilirim, görünüs olarak özellik olarak ve yurtdisi kaynakli sitelerden arastirmam dogrultusunda birde cok indirim yapan bir yer bulup 1.200lük arabayi 750ye aldim :)

hangi siteden aldınız,ne zaman aldınız?

hangi siteden aldınız,ne zaman aldınız?
babyhope gittigidiyor da aratirsan bulursun ankaradaysan ulus konya sokakta ana merkezi babyhope ankara yazip bulabilirsin, ankarada degilsen babyhope ankara yazip telefon acip telefonda pazarlik yapip alabilirsin :)

Back
X