Arkadaşlar bu alıntı olayını beceremedim ben. O dediğiniz teoriye bakıcam. Çok kapalı kutuyum biliyorum. Adam kötü bir şey yapmadı, sadece kendini düşünüyor. Biz 2 yıl önce arkadaş ortamında tanıştık, biraz flört ettik ancak bu bey çok womanizer (zampara) ve aşırı karizmatik biri. Ben korktum kendimi geri çektim o da üstüme varmadı. Bir daha hiç karşılaşmadık ta ki bu yaz başına kadar. Beni gördükten sonra mesaj attı 10 ocağa kadar görüştük. Ancak son 1-2 ay ilgisinde azalma oldu. Ben de onun üstüne çok düştüm, düşmemem rest çekmem gerekirken. Şimdi de ben bunu kendime yediremiyorum. Geçmiş ola durumu var yani. Bu arada hepinize teşekkür ederiz. Yani şöyle diyeyim hep ben mesaj atıyorum o atmıyor. Bana gelince morali kötü ancak arkadaşlarıyla tatile gidiyor. 17 ocakta açık açık yazdım ona, bu da bi saflık. Görüşmelerimizde ve konuşmalarımızda azalma oldu, bir durum varsa bilmek isterim. Sana kızma sana kırılmam diye. Kardeşi rahatsızmış hastaneye yatırmışlar moralim bozuk dedi. Geçmiş olsun dedim. Yani tabi bunu bana anlatmazsa ben bilemem. 17 ocakta yazdım en son. Ki kardeşi hep rahatsızdı o zaman da gayet konuşup görüşüyorduk. Ama beni cepte gördüğü için ve onu alttan aldığım için böyle davranıyor. O da yazmadı ben de. Ben yazsam konuşur ama.