anne dememenizin sebebini merak ettim ben içinizdenmi gelmiyor annenize haksızlık olur diyemi düşünüyorsunuz
eşinin destegi süperrr, herşey boş ver, x anne demelere devamm, kadın çok memnuniyetsiz kocanda bunun farkında, herşeyda bi hayır var diye düşün, bak aralarındaki diyaloglar senin lehine gelişiyorr, gerisi teferruat
eşinin destegi süperrr, herşey boş ver, x anne demelere devamm, kadın çok memnuniyetsiz kocanda bunun farkında, herşeyda bi hayır var diye düşün, bak aralarındaki diyaloglar senin lehine gelişiyorr, gerisi teferruat
Anne deyin geçin, neden o kadar kasıyorsunuz ki?
Şimdi kaynananın adı Ayşe farz edelim. Anne demek ki kolay, Ayşe Anne demek mi?
O anne kelimesine niye o kadar misyon yüklediniz? Kendi annelerimizi sevmemizin sebebi adlarının "anne" olması değil..
Şimdi ben teyzeme de teyze derim, yolda gördüğüm yaşlı teyzeye de teyze derim. Ama bu teyze kelimelerine yüklediğim anlamlar, birinde deryadır, birinde dere..
X anne diye kasacağınıza, anne deyip geçseydiniz, herkesin de gönlü olurdu..
Bu arada eşinizin size bu kadar destek olması takdire şayan.. Böyle anlayışlı adamın hatrı için, değil "anne" demek, çiğ tavuk yenir..
beğenmezler canım ben en başından beri anne baba derim dediğim halde burn kıvırırlar
boşver canını sıkma sen x anne demeye devam et ister beğensin ister beğenmesin
size gelince "anneciğimmmmmm" de,ani bir şokla kriz geçirip ölsün...................
size gelince "anneciğimmmmmm" de,ani bir şokla kriz geçirip ölsün...................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?