xais ədirəm qulak asın! ureyim həc razi dəyildi!

Yaa bir azerbaycan türkü konuşsun saatlerce dinlerim. Bu kadar tatlı bir dil olabilir mi ya.

Canım boşver sapık her yerde sapık. Senin düştüğün durumlar bizlerin de başına geliyor. Ne yaparsın burası Türkiye işte. Ben kendi adıma söyleyeyim Azerbaycan Türklerini çok seviyorum. Sanırım en sevdiği millet

mənim istəyim is tapmaktan ziyadə ben yüz faiz burslu universite kazandim ama bursumu alamiyorum ustune para vəriyorum bu kanuni dəyil umarim turkce olmustur yeterlice cok guzel konusuyorum ama yazim cok guzel degil turkcede
Onu okulunuzla görüşün ve sizi Türk gibi görmelerini öyle davranmalarını beklemeyin nasıl biz yabancı ülkeye gittiğimizde çeşitli prosedürle karşılaşıyorsak sizede olur bu

mənim istəyim is tapmaktan ziyadə ben yüz faiz burslu universite kazandim ama bursumu alamiyorum ustune para vəriyorum bu kanuni dəyil umarim turkce olmustur yeterlice cok guzel konusuyorum ama yazim cok guzel degil turkcede
Bir anda çözülme oldu madem yazabiliyorsunuz niye uğraştırıyorsunuz insanları

bu kadının yazdıkları Azerbaycan türkçesinde değil. Gerçek hesap, konu değil

guzəl cevabiniza gorə təsəkkur ədirem cok hakklisiniz amma mənim dərdim kadina yapilan sapiklikdan cok bursumun verilmemesi cok sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…