- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
- Konu Sahibi ayseloruczade
-
Onu okulunuzla görüşün ve sizi Türk gibi görmelerini öyle davranmalarını beklemeyin nasıl biz yabancı ülkeye gittiğimizde çeşitli prosedürle karşılaşıyorsak sizede olur bumənim istəyim is tapmaktan ziyadə ben yüz faiz burslu universite kazandim ama bursumu alamiyorum ustune para vəriyorum bu kanuni dəyil umarim turkce olmustur yeterlice cok guzel konusuyorum ama yazim cok guzel degil turkcede
Bir anda çözülme oldumənim istəyim is tapmaktan ziyadə ben yüz faiz burslu universite kazandim ama bursumu alamiyorum ustune para vəriyorum bu kanuni dəyil umarim turkce olmustur yeterlice cok guzel konusuyorum ama yazim cok guzel degil turkcede
Azerice arkadaşlar. Ben clash of clans oynuyordum bi zamanlar. Azeri klanındaydımarkadaşlar bu kızın yazdıkları azerice değil trolluyor sizi
bu kadının yazdıkları Azerbaycan türkçesinde değil. Gerçek hesap, konu değilYaa bir azerbaycan türkü konuşsun saatlerce dinlerim. Bu kadar tatlı bir dil olabilir mi ya.
Canım boşver sapık her yerde sapık. Senin düştüğün durumlar bizlerin de başına geliyor. Ne yaparsın burası Türkiye işte. Ben kendi adıma söyleyeyim Azerbaycan Türklerini çok seviyorum. Sanırım en sevdiği millet
Tamamdır hayatım, sen eminsen vardır bir hikmeti.Mune troll ya da dolandırıcı var burda
Yaa bir azerbaycan türkü konuşsun saatlerce dinlerim. Bu kadar tatlı bir dil olabilir mi ya.
Canım boşver sapık her yerde sapık. Senin düştüğün durumlar bizlerin de başına geliyor. Ne yaparsın burası Türkiye işte. Ben kendi adıma söyleyeyim Azerbaycan Türklerini çok seviyorum. Sanırım en sevdiği millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?