xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

Özgee çok güzel görünüyor, ama rica etsekte önden ve yakından bize resim eklesen çok mu? şey istemiş oluruz..... yaaaa ama şunu söylemeden geçmeyim senin burnunu çok başarılı buluyorum fikrimdeki en büyük etken sen ve Asilem'in burnu:))))

teşekkür ederim canım.inşallah seninki de güzel olurr:))))))))

kızlar önceki sayfalara tekrar baktım da gözlerime inanamadım ssk ile nasıl estetik oldunuz yaaa??
yani hiç ücret ödemediniz mi doktora=)
çok çok güzel olmuş 11. sayfadaki arkadaşımızın burnu da hala şoktayım estetik ameliyat nasıl ek ücret ödemeden olur diefisfisfis

Evet bende hep bu anı beklemiştim. Ameliyatımı malatyada bilge türk bilen'e oldum tam 25 gün geçti:) bana yardımcı olan nem arkadasıma cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2 işte fotoğrafım şutarafagitti
resim001kk.jpg

not:kızlar 11. sayfada 2 ay 10 günlük fotolarım var bikaç tane onlarda bakın isterseniz :)

Resimlerini goremiyorum yaa mesaj sayim az oldu icin cok merak etmistim :59:

slm kızlar ya bişey sorcam benim ameliyatımın bugün 24. günü ama burnumda bugün aniden içte bir basıklık hissettim sanki ya nasıl desemmmm...sanki üstten burnuma bastırmışlar da iç tarafta şişlik var giibi, gerçi nefes alabiliyorum ama acayip bi şey oldu anlamadım, daha önce ameliyat olmuş briyle görüştüm de sinüslerden olabilir diyo. böyle bişey başına gelen var mı ayrıca sinüslerdense de aniden noldu ki ....offfffffffff yaaa :(

burnunuz hernekadar benim sevdigim türde dogal olmasada güzel olmuş yüzünüze gitmiş tabi eski halini bilmiyorum ama bu hali hicte sakil durmamıs gayet yakısmıs güle güle kullanın

Evet bende hep bu anı beklemiştim. Ameliyatımı malatyada bilge türk bilen'e oldum tam 25 gün geçti:) bana yardımcı olan nem arkadasıma cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile2 işte fotoğrafım şutarafagitti
resim001kk.jpg

not:kızlar 11. sayfada 2 ay 10 günlük fotolarım var bikaç tane onlarda bakın isterseniz :)

ben sızın fotograflarınızı göremıyorum :(

Back
X