Erkek İnfertilitesi xy complex mi proxeed plus mi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beni esimde de sperm azligi var proxeed bende 4 ay kullandim ama sonuc yok 1.5 ay oldu xy komplex e basladik ins sonuc alırız allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Herkese merhaba,
Benim eşimde de hareket sıkıntısı ve morfolojik bozukluk vardı.
XY complex vermıstı dr. ıkıncı kutuda ben hamıle kaldım ama talıhsız bır sonucla karsılastık. sonra bırakmıstı sadece kecı boynuzu pekmezı yıyordu.
ıkı kaybım var. mayıs'tan bu yana guzel haber alamadık. sımdı tekrar baslayacak.
ılacı kullandıgı zaman yaptırmıs oldugumuz test ıle ılkı arasında cıddı bır fark cıkmıstı.
gercekten ıse yarayan bır vıtamın.

Herkese merhaba,
Benim eşimde de hareket sıkıntısı ve morfolojik bozukluk vardı.
XY complex vermıstı dr. ıkıncı kutuda ben hamıle kaldım ama talıhsız bır sonucla karsılastık. sonra bırakmıstı sadece kecı boynuzu pekmezı yıyordu.
ıkı kaybım var. mayıs'tan bu yana guzel haber alamadık. sımdı tekrar baslayacak.
ılacı kullandıgı zaman yaptırmıs oldugumuz test ıle ılkı arasında cıddı bır fark cıkmıstı.
gercekten ıse yarayan bır vıtamın.
Canim biz de aldik gectigimiz ay o tabletlerden. Esim hergun bir tane aliyor sabahlari. Esimde varikosel var buna bagli olarak da sperm degerleri dusuk cikti. Boyle bi sikintiniz var miydi sizin de? Dr bunu yazdi sadece ve bir yil deneyin dedi. Baska bir dr varikosel var ameliyat dusunulebilir dedi. Cok kafam karisik... Ilac etki ediyor mu acaba o_O

Kizlar ne durumdasiniz hamile kalabildiniz mi? Xy complexin etkisini merak ediyorum. Esim 1 aydir kullanıyor. Lutfen sonuc alanlar alamayanlar yardimci olsun bizlere.. Umut olalim birbirimize..

Arkadaşlar ben de araştırdım proxeede göre içerik daha zengin sanırım bunda fazladan arginin de var. Yalnız izmirde eczanelerde bulamadım. Netten satışını da bulamadım. Ecza depolarında da yokmuş? Nerden bulucaz proxeed bitmek üzere nasipse 1.5 ay sonra tüp bebek yapılacak o zamana kadar bir de xy complex kullanmak istiyordum..

Canim esim netten almisti. Once yok dediler ama sonra getrttiler baska bir yerden. Hangi site hatirlamiyoruz. o_O

Bizimde doktorumuz promotil verdi yaninada keçi boynuzu pekmezi yiyor bu 3. Ay sonra tekrar test 3kutu bitirdi eşim sayısı 41milyon hareketlilik %70 morfoloji %8 cikti xy complex sperm sayısını artırmak için mi ?

Bizimde doktorumuz promotil verdi yaninada keçi boynuzu pekmezi yiyor bu 3. Ay sonra tekrar test 3kutu bitirdi eşim sayısı 41milyon hareketlilik %70 morfoloji %8 cikti xy complex sperm sayısını artırmak için mi ?
Canim benim bildigim kadariyla sayi ve hareketlilik arttirmak için. Hatta kullanlarda morfolojide bile iyilesmeler olmus. Senin yazdigin degerler zaten cok guzel. Bunlar ilaci kullandiktan sonraki degerler mi ? Onceki degerler nasildi ?

Canim benim bildigim kadariyla sayi ve hareketlilik arttirmak için. Hatta kullanlarda morfolojide bile iyilesmeler olmus. Senin yazdigin degerler zaten cok guzel. Bunlar ilaci kullandiktan sonraki degerler mi ? Onceki degerler nasildi ?
Yok normal değerler canım 3 ay promotil içti morfolojiyi çıkarmak için bu ay tahlil vereceğiz bakalım çıkmış mi

Yok normal değerler canım 3 ay promotil içti morfolojiyi çıkarmak için bu ay tahlil vereceğiz bakalım çıkmış mi
Canim bizim morfoloji %4 cikti. Biz de kullansak mi bilemedim suan. Testten sonra neticeyi muhakkak yaz. Bize de umut olursun insallah canim. Haberlerini bekliyorum.

Canim bizim morfoloji %4 cikti. Biz de kullansak mi bilemedim suan. Testten sonra neticeyi muhakkak yaz. Bize de umut olursun insallah canim. Haberlerini bekliyorum.
Tamam canım yazacağım aralık 16da ilaç bitiyor sonra test yaptircaz inşallah fayda etmiştir bu arada mutlaka keçi boynuzu pekmezi icir eşine

Tamam canım yazacağım aralık 16da ilaç bitiyor sonra test yaptircaz inşallah fayda etmiştir bu arada mutlaka keçi boynuzu pekmezi icir eşine
Icmiyor canim ya ama hakikaten icilemeyecek kadar kotu onun tadi. Bir de pekmez bir suru islemden geciyor ne bilim faydasi kaliyor mu ki o kadar islemden sonra. Onun yerine direkt keciboynuzu yedirsem olmaz mi ki ? Off cok zor islermis bu isler :KK17:

Icmiyor canim ya ama hakikaten icilemeyecek kadar kotu onun tadi. Bir de pekmez bir suru islemden geciyor ne bilim faydasi kaliyor mu ki o kadar islemden sonra. Onun yerine direkt keciboynuzu yedirsem olmaz mi ki ? Off cok zor islermis bu isler :KK17:
Canım ben tanıdıktan alıyorum kendisi yapıyor o yüzden rahatım normalde aktarda kilosu 15falan ben 25den alıyorum sırf dogalini yesin diye bence pres olandan al kaynat saracoğlu tarifini yap netten arastir bi derim

Herkese merhaba arkadaşlar, dün xy complex kullanmaya başladık ama eşim yutamadı. Bu ilaç yutularak mı yoksa suda çözünerek mi içiliyor netten baktm yok ek takviye olduğu için prospektüsü de yok kutusunda da yazmıyor. Yardımlarınızı ricanederim. Şimdiden çok teşekkürler

Herkese merhaba arkadaşlar, dün xy complex kullanmaya başladık ama eşim yutamadı. Bu ilaç yutularak mı yoksa suda çözünerek mi içiliyor netten baktm yok ek takviye olduğu için prospektüsü de yok kutusunda da yazmıyor. Yardımlarınızı ricanederim. Şimdiden çok teşekkürler
Canim uzerinden 10 gun gecmis ama biz doktora sorduk bolerek icebilir demisti esim oyle kullandi sorunu gorunce yazmadan gecmek istemedim...

Arkadaslar esimde varikosel vardı ameliyat oldu. Ama morfoloji daha da dustu 3. Ayda.
Sayımız iyi;190 milyon, hızımız toplam %40larda. Daha önce proxeed plus kullandı faydasini görmedik.
Hareket ve morfoloji için xy complex i almayı düşünüyorum. Fayda gören var mı, nereden bulabiliriz bir de günde 1 defa mi kullanılıyor?

Back
X