Y rahim şekli olanlar varmi? Acil yardım

2009Papatya

Cennet kuşum Keremim
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
550
2
96
46
İstanbul
Merhaba arkadaslar. Rahim filmi çektirip rahim Y şeklini almış olanlarınız varmı? Varsa nasıl tedavi oldunuz ban Prof Dr yucel Karaman histeroskopi ile girip rahimi açdıktan sonra spiral takip 1 ay kalması gerektiğini tekrar yapışmasın diye 1 ay sonrada vaginal muayene ile alıp ve rahime balon yerleştirecegini sonrada hormon tedavisi uygulayacağını söyledi. Ben sadece tüp bebek yolu ile bebek sahibi olma şansına sahibim ve suanda elimde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriom var bunlarıda uygulan hormon tedavisinden sonra transfer edeceğini söyledi. Bu konuda bana bildiklerini aktarabilecek arkadaslar varsa rica ediyorum.

Merhaba arkadaslar. Rahim filmi çektirip rahim Y şeklini almış olanlarınız varmı? Varsa nasıl tedavi oldunuz ban Prof Dr yucel Karaman histeroskopi ile girip rahimi açdıktan sonra spiral takip 1 ay kalması gerektiğini tekrar yapışmasın diye 1 ay sonrada vaginal muayene ile alıp ve rahime balon yerleştirecegini sonrada hormon tedavisi uygulayacağını söyledi. Ben sadece tüp bebek yolu ile bebek sahibi olma şansına sahibim ve suanda elimde 2 tane 5. Gün dondurulmuş embriom var bunlarıda uygulan hormon tedavisinden sonra transfer edeceğini söyledi. Bu konuda bana bildiklerini aktarabilecek arkadaslar varsa rica ediyorum.

y derken neyı kasettıgınızı anlamadım ama benım rahımım kalp seklındeymıs ve kucukmus 3 ay once dusuk yaptım kurtaj oldum o sırada farketmıs doktorum....

Normalde rahim filmi çekince rahim görüntüsü üçgen dir.bende suan ise üstten içeriye doğru gitmiş çökmüş ve sag soldan da içerye doğru daralmış yani bildigin bir Y olmuş.

2009 papatya acil yardımına ihtiyacım var çok kötüyüm. formda gezerken gördüm senin de rahmin y şeklindeymiş. ben de çocuk istiyorum olmuyor. doktora gittim rahmin y şeklinde dedi. çok üzülüyorum. sen ne yaptın? tedavi oldun mu? nasıl tedavi oldun. çok korkuyorum ya bebek olmazsa die bu yüzden. sen hamile kalabildin mi ne olur beni bilgilendir. sana nasıl ulaşabilirim.:((((

mrb arkadaşlar benim rahmimde y şeklinde olduğunu söylemişti doktor hsg çekildiğinde ve hemen ameliyat dedi o bölgeyi tırtıklayarak rahmimi normal hale getirdi ve bu durum çoğu kadında görülen bişey yani ender bi durum deyil korkmayın ve küçük bi operasyon geçirdim sonra spral takıldı bi aya yakın böyle durdum daha sonra tekrar gitiğimizde kamerayla girip küçük yapışıklıklarıda açtılar bu işlemlerin yapılmasının sebebi hamile kalmyı kolylaştırmasının yanında hamile kaldığında düşük tehlikesini ortadan kaldırmak amacı bu ve suanda aşılama olacağım ne olur bilmem hayırlısı korkulacak hiç bişey yok bütün işlemlerde acı duymadım elhamdülülah

Back
X