Y şekli rahim.. Acil yardım edin lütfen!!

2312

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
195
9
118
Bingöl
arkadaşlar dün doktora gittim çocuk istiyorum kendi yoluyla olmadı diye. doktor da muayene etti kan tahlili yaptı ve hormonlarımın düzensiz olduğunu ayrıca rahmimin doğuştan y şeklinde olduğunu bu nedenlerden biri hamile kalmamı engelliyormuş. y şekli rahmi olan var mı içinizde. bu şekilde bi rahimle hamile kalınabilir mi yoksa mutlaka operasyon mu geçirmek gerekiyor. bilgisi olan veya başına gelen paylaşırsa çok sevinirim. çok taktım kafaya bu rahimle hamile kalamıycam hiç diye. dünden beri ağlıyorum yaa..

mrb cnım geçmiş olsun öncelikle..bu şekilde gebe kalan var fakat düşükle sonuçlanabiliyormuş..çok erken doğumda olabiliyormuş bi sitede okudum senin sorunu görünce ama sanırım site önermek yasak özel msj da atamıyorum orda yazanları diyeyim o halde;bi bayan annesinin rahminin y şeklinde oldugunu bu yüzden bütün çocuklarını 6,5 aylıkken dogum yaptıgını sölemiş..birisi de düşükten sonra anlamış doktoru operasyondan sonra gebe kalabileceğini sölemiş.bence sen hormonlardan kalamıyorsun canım benim gibi bunu için tedavi uyguluyomu doktorun hormonlar için yani.lütfen üzülme Rabbim sağlıkla verir bebişini kucagına inşaallah ben burada rahimi alınmış kadının 9 sene sonra hamile kaldıgını okudum bu Rabbimin mucizesi değilmi o istedikten sonra herşey bahane canım kadının tekrar rahimi oluşmuş..

öncelikle ilgilenip yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim canım. evet söylediklerin çok doğru rabbim istedikten sonra herşey olur. bunu biliyorum işte ama şeytan da bi taraftan vesvese vermiyo değil yani.. içim rahat değil yine de hep kafamda bi acaba var o da çok rahatsız ediyo beni hani. hormonlarım için bana klomen verdi yeni bugün başladım işte bide iğne verdi çatlatma iğnesi onu yapma dedi 1 aralıkta yine kontrole gitcem işte galiba o zaman iğneyi vurun diyecek. çok zor bi süreç gerçekten canım rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah dua etmekten başka yapcak bişey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…