Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar, Y şeklinde rahme sahip olup gebelik yaşayan, gebelik kaybı olan veya sağlıklı gebelik yaşayan var mı? Veya histereskopi ile rahim şeklini düzelttiren var mı
Benim bir boş gebelik bir de 8 haftalık gelişimi duran bir gebeliğim olmuştu. Özeldeki doktor histereskopi önerdi ama devletteki doktor gerek yok dedi. İkisi de alanında güvenilen isimler ama kafam karıştı
Kaybınız varsa histereskopi yapılmalı bence. Benim dokrorum da infertilite cerrahisi konusunda doktorlara kurs verir masterclass. Yani sever cerrahi. Ben de kayıp yaşanmasındansa her ihtimali halletmek lazım diye kendim olmak istedim. Görsel ekleyeceğim
Kaybınız varsa histereskopi yapılmalı bence. Benim dokrorum da infertilite cerrahisi konusunda doktorlara kurs verir masterclass. Yani sever cerrahi. Ben de kayıp yaşanmasındansa her ihtimali halletmek lazım diye kendim olmak istedim. Görsel ekleyeceğim