Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olduktan sonra nasıl bir süreç yaşadınız pekiBenim hiç kaybım yoktu minicik bi bozukluk vardı oldum histereskopi riske atmayın.
Sonraki ay hamile kaldım. Basit bir işlem zaten.Olduktan sonra nasıl bir süreç yaşadınız peki
Kaybınız varsa histereskopi yapılmalı bence. Benim dokrorum da infertilite cerrahisi konusunda doktorlara kurs verir masterclass. Yani sever cerrahi. Ben de kayıp yaşanmasındansa her ihtimali halletmek lazım diye kendim olmak istedim. Görsel ekleyeceğimBöyle bir görüntüye sahip. Sizin nasıldı hatırlıyor musunuz
Teşekkür ederim bilgilendirme için çok sağ olunKaybınız varsa histereskopi yapılmalı bence. Benim dokrorum da infertilite cerrahisi konusunda doktorlara kurs verir masterclass. Yani sever cerrahi. Ben de kayıp yaşanmasındansa her ihtimali halletmek lazım diye kendim olmak istedim. Görsel ekleyeceğim
Benimki böyleydi hatta sizinki daha belirgin operasyon oldumBöyle bir görüntüye sahip. Sizin nasıldı hatırlıyor musunuz