- Konu Sahibi PorseLenBebek
kalbimin prensi,canımın canı… Bu satırlarım bilmem kaçıncı senenin, kaçıncı ayında ve gününde geçecek eline… Bunları yazıyorum çünkü artık inan istiyorum, inan sevdiğime… Belki çok geç , belki çok erken başladı, bu aşk, bu sevda, bu hasret ama artık SENSİZ YAPAMAM…
Herşey seni sevmekle başladı.. Bu yaşadığım ölesiye aşk, çektiğim ızdırap, yaşattığın mutluluk ve hasret… herşey ama herşey seninle başladı. nedenlerim, niyelerim, seninle başladı. ben seni sevdim, deli gibi, serseri gibi…
YA AL BENİ HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK MEÇHULE DALAYIM…
Hergün seni severken sensiz olmak öldürüyor beni… Belki çocuk diyorsundur bana, belki gülüyorsun sana bu deli aşık olmalarıma… gül sevgili gül.. yine gül ama..
YA BENİ AL HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK BENİ MEÇHULE DALAYIM…
İşte bu haykırışımı sana.. Ben seni deli gibi sevdim.. ben sana ver desen canımı bile verirdim. seni seviyorum ve hep seveceğim… bak yine diyorum..
YA AL BENİ HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK BENİ MEÇHULE DALAYIM….
Herşey seni sevmekle başladı.. Bu yaşadığım ölesiye aşk, çektiğim ızdırap, yaşattığın mutluluk ve hasret… herşey ama herşey seninle başladı. nedenlerim, niyelerim, seninle başladı. ben seni sevdim, deli gibi, serseri gibi…
YA AL BENİ HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK MEÇHULE DALAYIM…
Hergün seni severken sensiz olmak öldürüyor beni… Belki çocuk diyorsundur bana, belki gülüyorsun sana bu deli aşık olmalarıma… gül sevgili gül.. yine gül ama..
YA BENİ AL HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK BENİ MEÇHULE DALAYIM…
İşte bu haykırışımı sana.. Ben seni deli gibi sevdim.. ben sana ver desen canımı bile verirdim. seni seviyorum ve hep seveceğim… bak yine diyorum..
YA AL BENİ HELALİN OLAYIM, YA DA BIRAK BENİ MEÇHULE DALAYIM….