Ya aldatılıyorsam? Kalbim sıkışıyor.. Sizde hep korkmuyormusunz??

iremglr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
8
0
36
İstanbul
Bugün yada aslında hergün... sewgılının senden bısı sakladıgını dusundugunde ıcındekı kusku senı cıldırttıgında neyapıyorsunuz da kendınızı sakınleştırebılıyorsunuz?? Okadar hırslıyım ki okadar hırçın kontrolumu kaybettım bu dayanılmaz.. uyku yok,kalp kotu.. (hep bole olur şiddetli çarpıntı alışık olduğum durum) Sonuc olarak kötü hissediorm cıkmazda gibi.. Çekip gidilirmi şüphelerden sebep cesaretım olsa 1 dk. durmam nıe hergun bı stresle yasıım kı... haha ıyıyım hersey yolunda dııp neden hep arastrmada olıım kı.. erkeklerın hep aynı yalanımı soler...bnm ıcın senden baskası yok, sen benım sonumsun,cocugumun annesi,gozum senden baskasını gormuyor... bu yalanlara hepımızmı ınanıpta kor oluorz yoksa gerceklerden kacmak işimizemi geliyor acı çekmektenmi kaçıyoruz..

benımle suan aynı duyguyu yasayan varmıı..
sevgılısının kocasının sole agzının ortasına yumrugu ındırmek ısteyen warmııı

hepimiz açık kapı bırakıyoruz tabii körü körüne güvenmemek lazım ama bu kadar şüphelerim hat safhadaysa kurdeşen dökmek yerine bi yolunu bulur araştırırım,

hem olumsuz fikir olumsuzlukları doğurur,belayı çağırırsınız devamlı ya şöyle olursa ya böyle olursa deyip..Allaha güvenirim o bilmemi isterse muhakkak karşıma çıkarır zaten..takdir Allahdan..

ya canım yanlış anlama samimiyetimle yazıyorum sen uyumuyorum, sürekli çarpıntım falan var diyosun bence bu basit bi kıskançlığı çoktan aşmış bi durum

ya canım yanlış anlama samimiyetimle yazıyorum sen uyumuyorum, sürekli çarpıntım falan var diyosun bence bu basit bi kıskançlığı çoktan aşmış bi durum

evet belkide bukadar yogun yaşamamalıyım .. sahiplenme duygusu,paylaşmaktan delice korkmak galba tedavi olmam lazım bu aradada hiç ondan uzaklaşmayı düşünemiyorum.. duygular karışık affetmek gücüme gidiyor.. zor..

aldatılmaktan korkardım hep bende... böyle bişey olursa çıldırırım kendimi kaybederim sanıyordum. başıma geldi... düşündüğüm kadar korkunç bişey değilmiş... şimdiki aklım olsa o kadar kıskançlık yapıp kendimi yıpratmazdım. kendime ettiğimle kaldım. dünyanın en büyük acısı değil yani.. yine de Allah kimsenin başına vermesin tabii...

Aldatıldınız mı? anlayamadım

Konu açtığınızda aldatılıyormuyum diye çıldırmaktan falan bahsetmişseniz

daha sonraki mesajınızda affedemiyorum yazmışsınız

daha acıklayıcı anlatırsanız,sağlıklı yorumlar alırsınız

aldatılmadım belki ama bilemem ki sevgi işte ne dese inanıyorum ama inanmayıda kabullenemedım ıcın affedemıyorum ... bı erkek '' erkektir yapar'' görüşündeysee elden ne gelir.. sizce erkeklerin aldatması için illa temasmı olmalı yoksa bir göz temasıı yada bir düşüncede aldatma sayılabilirmi eğer sayılırsa evet ben eşimle sokkta yürürkende her adım başı aldatılıyorum ..

bu konuda daha önceden bir sabıkası varmı, ya da seni aldattığına dair kanıtların var mı, bu ne korkusu neyin paniği eğer bu saydıklarım yoksa, arkadaşım bir an önce bir uzmandan destek almalısın, bu panik atağa yada obsesif kompulsif rahatsızlığa benziyor. hayatı kendine zehir etme bu gerçek olmayan şüphelerle. :44:

teşekkür ederim canım bu durumun farkındayım bunlar sadece şüphee sadece kaybetme korkusu ve ınanılmaz bır kıskanclık hastalık derecesınde farkındayım :2:

teşekkür ederim canım bu durumun farkındayım bunlar sadece şüphee sadece kaybetme korkusu ve ınanılmaz bır kıskanclık hastalık derecesınde farkındayım :2:

off bu erkekler ne hale getirdiler bizi yaa, duya duya böle şeyleri şahit ola ola biz de her an şüpheyle yaşar olduk. en yakınımıza güvenemez olduk. aslında hak da veriyorum sana ama biraz ileri derecede olduğu için bu korkuların uzmanı önerdim. çünkü bu biraz da takıntıyı ya da panik atağı andırıyor kalp çarpıntılarım çok şiddetli demenden yola çıkarak bu sonuca vardım. emin ol bi uzmandan yardım alırsan çok rahatlarsın

düşününcede insan bir erkeğin bir kadını bu hale getirdiğini inadına dimdik durmak istiyor insan ama evet haklısın bunu şimdiye kadar cok aksatmıstım iyi birini bulmalıyım galiba hem sadece bu değildi hayatta mutlaka insanın bi koçu olmalı

insan bu devirde birşey görmesee bir kanıt yada başka herhangi birşey farketmez..genede güvenemiyor..
güvenmekte bana aptallıkmış gibi geliyor artık..kadınada erkegedee ama özellikle erkegee o kadar kolayki bişey ulaşmaları..
eskiden herşy daha güzelmiş bence internet yok telefon yok insanlar birbirine daha cok güvenir daha cok severmiş..ne eski aşklar var ne eski erkekler..
bende birşey görmedğim halde güvenemiyorum sürekli kuşuyla yaşıyorum..ama bundan önceki ilişkimde böyle değildi..
bende eşime hep söylüyorum herne yaparsan yap aldatma oda diyorkii yok senden baskasını severmıyım yok istermiyim..ama bunlarda yapmacık geliyor..
çocuklarının üstüne yemın eden insanalr görünce insana kimseye güvenemiyor..
tavsiyem şu ki güvenmedğiniz bir insanla evlilik yapmayın zira dünya zehir oluyor insana..

fazla güvenmekte büyük aptallık bence. ben bu aptallığı yaptım mesela ama çok sevmiştim napim

ahh biz kadınlar...
hep aynıyız..ben bir ara daha kötü olmuştum..hep araştırırdım durduk yere..daha önce en ufak birşeyi olmamasına rağmen..ve inanın biz dedikçe erkeklerin aklında bişe olmasa bile sokmuş oluyoruz..sürekli kuşkudayız...pusuda gibiyiz..zorla mutsuz olmak için delil arar gibiyiz..bişey yaptıysa bilsem falan diye...ama ben birgün şüphelendim ve kendi kendime triplere girdim..ve ayrılmak istediğimi söyledim kararlıca..ve öyle bir tepkiyle karsılastım ki o gün bugundur ne kadar yanlıs yaptıgımı anladım..ayrılmamak için cırpınısları, sözleri kendimi değerli kıldırdı..bence gereksiz şüpheler...aslında fıstık gibi manken gibi olsak bile özgüven eksikliğimiz varmıs gıbı davranmamızın nedenı yok..varsa da adı; kadınlıktır bence

öyle güzelim ya ben mesela ömrümde yapmam asla dediğim şeyleri yaptım çok sevdim ve tek bi insana çok güvendim o da terkedip gitti

öyle güzelim ya ben mesela ömrümde yapmam asla dediğim şeyleri yaptım çok sevdim ve tek bi insana çok güvendim o da terkedip gitti

ayyy terkedene güle güle..zaten ne kadar büyük konustuysak hep aynısını yaptık ..eskıden daha akıllıymısım meger..sevıyordum ama mantıksız bırsey yapmadım..ama sımdıı offf kii ne offf..30 a yaklasınca mantık havaya uctu bende:)) şimdi aşkıma deli gibi baglıyımm...gel dese gelcem koş dese koşcam...nedir bu halimizzz yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…