ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

Tek konun bu olsa evli adamdan uzak durmana rağmen sana olumsuz konuşanlara sinir olurdum ama konularına soyle bi baktim da cok garip geldi. Birinde bu evli adama karsi soguk davranarak hata mi ediyorum diyorsun (tabi ki soğuk davranacaksın ki adam yüz bulmasin) -subat ayinda bu

Bir ay once bunu yazmıssin - adamin evli oldugunu bilirken. E iki kişiden hoşlanmıyorsundur heralde

Ve de bu.

Zengin ailenin oglu bu adam mi

bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?
Başlıklı konun- bu salı

E adamin dönmesini neden istiyorsun?
Samimi olmadigin belli su anki konunda. Kendini mi kandırıyorsun?

Dedektiflik degil amacim tabi ki ama konuların çok tutarsız. Konu actigina gore bir aciklama yapman lazim.
canı sıkıldıkça konu açmış zaar
konu sahibi işin gücün yok mu bir git!!

Adamın karısıyla tek ortak noktası kizlariymis ya yalan yalan yalan..

Ben de aldatildim eski eşimin o zamanlarda aldattığı bayanla yazışmalarıni gördüğümde şok olmuştum. Karimla hiç cinsel hayatımız yok yazmış, karım çok cahil arkadaş ortamima sokamiyorum yazmış, cok bakımsız demiş vs vs... Hepsi de yalan hikaye. Erkekler kadınları elde etmek için böyle yalanlar hikayeler uyduruyorlar bilgine konu sahibi..

Geçiyor geçmek zorunda geçecek de.
Hayır geçmiyor olsa ne farkedecek, onunla olman mı gerekiyor bu şartlar altında.
Sen ve senin gibi kadınlar yüzünden binlerce kadın kan ağlayarak uyuyor geceleri, binlerce çocuk baba sevgisi görmeden büyüyor, çoğu da hatalar yapıyor.
Sen ve senin gibi kadınlar yüzünden, insanların yuvası yıkılıyor.
Nasıl bir gurur-suzluk ki bu, seviyorum aşığım adı altında evli bir adamı nasıl unutacağını soruyorsun.
Sen de biraz gurur olsaydı ki, görüyorum yok.
O adamı evli olduğunu öğrendiğin gün tarihin tozlu sayfalarına gömerdin.
Yazık gerçekten yazık.
Ben tüm çocukluğumu kaybettim bu acı yüzünden dilerim o pislik adamın evlatları çekmez.
Siz ikiniz de kendi pisliğiniz de boğulun.
Ve yatak döşek yatıyorum demişsin ya, demogoji yapıyorsun ya, kalkma o yataktan kalkama.
Sen kalkma ki insanların yuvası yıkılmasın.
O pis herifinde Allah belasını versin.

adamin mesajlarini gorseniz siz de inanirsiniz..whatsaptan engelledim bu sefer instwgarmadan yazdi onu da engelledim.patronu engellemek neyin kafasiysa artik.adam bosanmayi bile soyledi yanimda olursan bosanirim da dedi.ask bi defa oluyor evliyim diye duygularimi aldirmiyorum ki yazmis da yazmis iste offff
İnanma canım inanma güya kendince seninle 2.baharını yaşayacak sana yazık olmayacak mı? Gençliğini bununla ve bunun sorunlarıyla mı harcayacaksın ?İyi düşün sen buna evet dersen bir gün devran döner aynı şeyleri sana da yaşatır.

Çocukları da leylekler getirmiş zaten.
Siz önce kendinize değer verin, başkaları sonraya kalsın

Tek konun bu olsa evli adamdan uzak durmana rağmen sana olumsuz konuşanlara sinir olurdum ama konularına soyle bi baktim da cok garip geldi. Birinde bu evli adama karsi soguk davranarak hata mi ediyorum diyorsun (tabi ki soğuk davranacaksın ki adam yüz bulmasin) -subat ayinda bu

Bir ay once bunu yazmıssin - adamin evli oldugunu bilirken. E iki kişiden hoşlanmıyorsundur heralde

Ve de bu.

Zengin ailenin oglu bu adam mi

bir adam ne olursa olsun istiuorsa döner mi?
Başlıklı konun- bu salı

E adamin dönmesini neden istiyorsun?
Samimi olmadigin belli su anki konunda. Kendini mi kandırıyorsun?

Dedektiflik degil amacim tabi ki ama konuların çok tutarsız. Konu actigina gore bir aciklama yapman lazim.
Bu konuların hepsini konu sahibi mi açmış pes yani.. nasıl bir psikolojidesin @mehtapsatir dalga mı geçiyorsun burda insanlarla .Bunları okuduktan sonra ki düşüncem sen ve o adam tencere kapak gibisiniz bence. Ne haliniz varsa görün
Allah adam denen zatın Karısına ve çocuklarına yardım etsin.Bu konu için başka birşey söylenemez.Seni avutmak için birşey yazamayacağım kusura bakma.

Bana evli oldığunu bilmiyordum olayı inandırıcı gelmiyor işyerinde patronunuzun evli olduğunu nasıl bilmezsiniz. Hem hayır dedim yapamam diyorsunuz hem de yatak döşek yatıyorum diyorsunuz ayılın işten o zaman ne duruyorsunuz yakındır başlarsınız bir ilişkiye fazla sürmez. Haa bu arada gerçekten çocukları için yürütüyorum lafına inandınız mı tebrikler. Bir daha hamile kaldığında karısı anlarsınız.

Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim

patronunuz ile iletişimi tamamen kesip iş değiştirmelisiniz
Yoksa bir yuvanın yıkılmasına sebebiyet verebilirsiniz allah korusun
Emin olun kimse bulunmaz hint kumaşı değil
Hayatınıza bakın yeniliklerin gelmesine zaman verin

Geçiyor geçmek zorunda geçecek de.
Hayır geçmiyor olsa ne farkedecek, onunla olman mı gerekiyor bu şartlar altında.
Sen ve senin gibi kadınlar yüzünden binlerce kadın kan ağlayarak uyuyor geceleri, binlerce çocuk baba sevgisi görmeden büyüyor, çoğu da hatalar yapıyor.
Sen ve senin gibi kadınlar yüzünden, insanların yuvası yıkılıyor.
Nasıl bir gurur-suzluk ki bu, seviyorum aşığım adı altında evli bir adamı nasıl unutacağını soruyorsun.
Sen de biraz gurur olsaydı ki, görüyorum yok.
O adamı evli olduğunu öğrendiğin gün tarihin tozlu sayfalarına gömerdin.
Yazık gerçekten yazık.
Ben tüm çocukluğumu kaybettim bu acı yüzünden dilerim o pislik adamın evlatları çekmez.
Siz ikiniz de kendi pisliğiniz de boğulun.
Ve yatak döşek yatıyorum demişsin ya, demogoji yapıyorsun ya, kalkma o yataktan kalkama.
Sen kalkma ki insanların yuvası yıkılmasın.
O pis herifinde Allah belasını versin.
Konuyla alakası yok ama yazmadan edemedim o profil fotosu nedir bacım ya site hamile kaynıyor kocalarına kastın mı var :süslü: :kk77:
bide tuzlumu o Erik :KK200:ben :deli:

Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
kendine yeni iş bak yeni uğraşlar bul yeni insanlar tanı unutursun insanlar hafta kala nikahtan dönüyorlar yatak döşek yatmıyorlar kişinin melankolik yapısıylada alakalı oluyor bu durumlar biraz.

Öğrenmişsin işte ya bilmeseydin gunahsız insanların cocukların sebebı olsaydın Allah korumuş sizde bilerek belanızı arammayın derim. Bekar adam çoook bırakın bu ay ben karımla kardeş gibiyim yalanlarına inanmayı kardeş gibi olanlar zaten evli kalmıyor

Allah insanın gönlüne aşkı sokunca evli bekar dul dinlemiyor
Ki bu durum insanın elinde değil, sen evli olduğunu bilseydin aşık olmayacakmıydın yani
buna engel olabilecek miydin, tabiki de hayır
Gönül ferman dinlemez lafı çok doğru

ama önemli olan evli birine aşık olman değil, bu durumda sergilediğin tavırdır.
bu konuda evli birine nasıl aşık olursun diye eğer sana hakaret eden varsa çok üzücü bir durum
kimse büyük konuşmasın kul kınadığını yaşamadan ölmez

sen sağlam dur kardeşim cevap verme, her ne hissediyorsan göm kalbine, vebal alma ah alma
o da geçer neler geçmiyor ki, aynen devam bozma duruşunu

yolun bahtın şansın açık olsun

ne saçma konusuyosun ya.sankı başına gelmiş gibi teselli vermeler.bız bu durumda bile bile kaşınana halk arasında bir laf dıyoruz..sen anladın onu ???

ne saçma konusuyosun ya.sankı başına gelmiş gibi teselli vermeler.bız bu durumda bile bile kaşınana halk arasında bir laf dıyoruz..sen anladın onu ???
AYIP....
ALLAH ŞU CUMA GÜNÜ YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BAŞINA VERSİN İNŞALLAHHHHH

BAŞIMA GELDİĞİ FALAN YOK, AMA SENİN GELSİN İNŞALLAH

ayrıl o işyerinden hayır gelmez öyle işten kazanacağın paradan zaten kuvvetle ihtimal sen yüz vermezsen biraz uğraşacak ve en sonunda o seni işten çıkaracak bırak eşinin ve çocuklarının günahına girme o iş yerinden de o rezil adamdan da uzak dur

İşten ayrılın,adamın eşine çocuğunada üzülmeyin derim zira eminim evde eşinin ,çocuğunun ağzının icine bakiyordur. Evli erkeklerin klasik yalanı bu" eşimi sevmiyorum,çocuğum için ayrılmıyorum" buna inanıp takılan olursa sadece vakit kaybeder,adamın dönüp dolaşıp gideceği yer eşinin,çocuğunun yanı oluyor en nihayetinde.
Uzak durun. Adi adamın tekiymiş zaten.

isten ayrildim kizlar dilekcemi yazdim bugun.yerime birini bulacaklar bir hafta icinde.konustum hazirnadan sonra baslayacagim yer ile erken baslayacagim.hamileymis kadin zaten ayrilacakmis yerine ben baslayacagim.yerime birini bulmayi da kabul ettiler.bir hafta sonra bitmis olacak bu kuruma isim

Back
X