Ya arkadaşlar bana bi akil verin ne olur ne yapmam lazim

Avrelnisan

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
114
25
13
27
Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim

Simdi arkadaslr 6 aylik evliyim 3 aylikta hamileyim esim son iki haftadir bir oyun oynuyor belki cogunuz bilir ismi turkce papçi diye okunuyor bu oyunu sabaha kadar oynuyor ne bana karsi ilgi ne konusur birde ustelik oynadigi kisiler kiz kizlarin sesi bana geldi mi kahroluyorum benide bebegimide uzuyor surekli tartisiyoruz sil bu oyunu diyorum dinlemiyor resmen gozu bisi gormuyor artik ne yapmaliyim
canım tam işten çıkarken paylaşımını gördüm. pubg bende oynuyorum üstelik sabaha kadar. kimse orda emin ol birini bulmuoyr. bir takım halinde oynandığı içinde konuşuluyor. eşin seni ihmal etmiş sende üzülmüşsün. üzülme lütfen sende oyna eşinle biz eşimle oynuyoruz çokta keyif alıyoruz en başta bende eşimle tartışıyodum sonra bi kere oynadım şimdi birlikte oynuyoruz kavgasız gürültüsüz

Geçmiş olsun bu oyun çok kötü bağımlılıktır. Ben de bir ara pubg değil de Sims oynuyordum.. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyordum bi bakıyorum sabah olmuş.. Bu konuda yapma oynama diyince bırakılacak biley değil bence.. Sizin onun ilgisini dikaktini çkmeniz lazım.. Romantik yemek olabilir başka hoşuna gidecek bişey olabilir.. Sevdiği başka şeylerden.. O oyun bir de şiddet içerikli ben zararlı görüyorum oynamadım ama..

Biliyorum o oyunu. Vaktim olsa oynarim. Pubg :) esimde sever oynar ama bizi ihmal ettigide olur ama zaman zaman. Yani 1 gun mesela ona ayırır diyelim. 1 gun ihmal eder gonlumu alir sonra. O zaman de ki bugun ben oynicam cocuga sen bak. Oyle is mi olur. Evet kizlarda oynuyo o oyunu ama oyunda seslerini kapatabiliyo bilgin olsun

Siz de oynayın, bunu ortak bir eğlence haline getirin ama eşiniz kendine bir sınır koymalı. Sorumsuz ergenler gibi bütün gün bilgisayar başında aylaklık edecek yaşı atlatamadı madem, evlenmeseydi, üstüne de baba olmayı düşünmeseydi. Kendine ait bir hobisi olması güzel ama her şeyin bir dozu olmalı.

Yok malesef esim oyle degil dusun zaten calismiyor bu oyun yuzunden artik disari bille cikmiyir sabah aksam oynuyor
Benimki internet kafeye gidiyo bilgisayarimiz o oyunu acmak icin yeterli degil. Gece 2de geliyo eve :D yani tek keyfi o yuzden kizmiyorum ama banada vakit ayirip gonlumu aliyo dedigim gibi. Sende oynasan keske

Back
X