mrb. eski bir üyeyım ama uzun zamandır girmiyordum.Evek benim de bir derdim var. 10 yıllık evliyim. Severek evlendik çok iyi de geldik bu zamana kadar. Ama şu son bir senedir anlam veremediğim beklenmedik hal ve tavirlar yaşıyoruz. En son eşim ailesinin yanına gitmek için bilet almış 2 ay sonraya ama bana hiç danışmadan. bunu bana söylediğinde kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü sanki. Bu da söyleme tarzı çok gıcıktı.Aşkım sevgililer günunde tatile gidiyoruz. nereye Ailemin yanına. şok. Yani ne zamandır bir tatile ihtiyacımız olduğunu konuştuğumuz sık sık dile getirdiğimiz son 1 yıl sonunda olana bak. bu şaka mı dedim. yooo niye şaka olsun ki ailemei özledim alamazmıyım bilet demez mi.
tabi alırsında hani peşinden beni ve iki kızımızıda sürükleyeceksen daışman gerekmezmiydi.
canım ne var abartacak gelmeyecek misiniz. Alahım aklıma mukayet ol ne yapmam lazım bilemedim.
Ve çok kırgınım küs kalamam ama kırgınlığımı atamıyorum bir türlü.Bu son 2 senedir okadar ayrı kulvarlarda koşuyoruz ki yada bana öyle geliyo.Hiç dert dinlemeye ıkıntıya tahammülü yokevle ve bizle ilgili.benim yada kızların bir sorununda görüyo farkediyo ama görmemzlikten geliyo buda beni deli ediyo. Ailesine ayrı bir ilgi uyandı nedenini anlayamadım sorun değil ilgili olunda bu arada bizi ihmak etmeye ilgisiz bırakmaya beşladı ne yapacağımı bilemiyorum. fikirlere ihtiyacım var. sevgiler.
tabi alırsında hani peşinden beni ve iki kızımızıda sürükleyeceksen daışman gerekmezmiydi.
canım ne var abartacak gelmeyecek misiniz. Alahım aklıma mukayet ol ne yapmam lazım bilemedim.
Ve çok kırgınım küs kalamam ama kırgınlığımı atamıyorum bir türlü.Bu son 2 senedir okadar ayrı kulvarlarda koşuyoruz ki yada bana öyle geliyo.Hiç dert dinlemeye ıkıntıya tahammülü yokevle ve bizle ilgili.benim yada kızların bir sorununda görüyo farkediyo ama görmemzlikten geliyo buda beni deli ediyo. Ailesine ayrı bir ilgi uyandı nedenini anlayamadım sorun değil ilgili olunda bu arada bizi ihmak etmeye ilgisiz bırakmaya beşladı ne yapacağımı bilemiyorum. fikirlere ihtiyacım var. sevgiler.