Ya bana çok inanıyo Ya da bana değer vermiyor.

erkeklerin tatil anlayisina uyuz oluyorum
benimkide ailemin yanina gitmemis tatil olarak görüyor
adama 3 senede zar zor anlatabildim
tatilin ne demek oldugunu aile ziyaretu arasindaki farki
neyse sizin esinizde bence hic hos olmayan birsey yapms
eminim biletinizi almadan önce size danissaydi siz bu kadar üzülmezdiniz
ama o kesin gitmek istemeyeceginizi düsündügü icin böyle bir yola basvurdu
ben ne mii yapardim?
giderdim ama burnundan gelirdi..

bir düşün,sen kaynananların olduğu şehirde yaşıyorsun.en ufak tatillerini bile ailenin yanında geçirmez misin.eşin belli ki ailesini özlemiş ve tatilinde onları görmek istiyor:34:

10 yıllık evlisiniz.
Eşin ve Sen,birbirinizi iyi tanıyor ve tepkilerinizi az çok tahmin ediyorsunuzdur.

Eşinin şu yaptığı,ilk yıllarda olsaydı,düşüncesizlik veya önemsemezlik olabilirdi.

Ama bunca seneden sonra başka sebepler düşünülebilir.
Ya tartışmamak için oldu bitti yaptı.
Veya kendisi gidince,nasılsa senin de yalnız bırakmayacağını,birlikte gideceğini düşündü.Bu yüzden sormaya gerek görmedi.

Ben olsam,bunu bir kişilik çatışması haline dönüştürmem.
Ailesini özlemesi,birlikte ziyaret etmek istemesi gayet normal.
Önceden haber vermek konusunda haklısın.Sitemlerinde,daha çok haber verme kısmına yoğunlaşabilirsin.

tabiki,ailesini özlemiştir ona lafım yok ama eşine resmen emri vaki yapmış karar verdim bitti diyor adam resmen sormak danışmak yok sanki eşi değil eşşek başı afedersin ama o demeye geliyor güya taş fırın erkeği :19:

Ben olsam giderdim. Orda da isteksiz böyle emrivaki getirildiğimi hissettirmez gayet normal davranırsın.
Döndükten sonra da burnundan getirir ve uzuuun süre konuşur her seyde basına kakardim.
Böylece bir daha da cesaret edemez böyle bir sey yapmaya.

senin yerinde olsam bunların hiç birini yapmam küçük bir kıvılcım koca bir ormanı yakabiliyor unutma senin burda yapman gereken tek şey açık ve net eşine anlatman bunları tek tek ben bunları yaşıyorum budurumdan ve geldigim nokta bu bunoktaya gelmek istemedini dile getir bence kısacası konuş onunla neticede ne olursa olsun küs kalmak yavır yapmak iyi olmaz derim ben oda anlasın hatasını fakat konuşarak derim ben

2 senedir ilgisiz olduğunu düşünüyosun ya 2 sene öncesinde değişen bişeyler mi oldu?
Gerçi insanlar ortada çok büyük bişey olmadan da değişebiliyor,işleri,sorumlulukları,etrafındaki insanlar,çocuklar vs herşeyden etkilenebiliyor.
O yüzden eğer çok büyük ve çözülmez problemleriniz yoksa kafana takma derim.
Sormadan tatil adı altında bilet alması hoş olmamış,ne olursa olsun beraber konuşulmalıydı.
Benim anneme de gidilecek olsa haberim olmalı yani emrivaki olması hoş değil.
İnsan hazırlık yapıyo,çoluk çocuk varsa belki kadının aklında başka bi düşüncesi olabilir.
Bi de kayınvalideye gidileceği zaman önceden psikolojik hazırlık yapmak gerekebiliyor :1:

Maddi durumunuz el veriyorsa bir bes gün bile olsa baska bir yere tatil ayarlayin, ya ailesine gitmeden önce, yada geldikten sonra, böylece seninde gönlünü almis olur ve sende onu affetmis olursun.

eşinle birlikte git canım bu sebepten dolayı tartışma ama sana danışmadığı için ne kadar kırıldığını söyle bir daha böyle bir sürpriz istemediğini belirt.erkeleri anlamak zor sakince konuş hatasını anlar umarım

ne yalan soyluyum bi kadinm tabi ama bunu demeden gecemiycem
boyle bi surpriz istemiyorum dedigimizde,
"" bi aralar odunsun hic surpriz romantizm bilmiyosun diyen kadin simdide surprizlerden hoslanmadigini soyluyor'
''kadinlari anlamak zor "' der,aynen sizin simdi erkekleri anlamak zor dedginiz gibi

tm boyle bi cumle kurunca surpriz sevmiyorum manasina getirmiyoruz,ama iste onlar oyle anliyo
yalanmiyim??

ne yalan soyluyum bi kadinm tabi ama bunu demeden gecemiycem
boyle bi surpriz istemiyorum dedigimizde,
"" bi aralar odunsun hic surpriz romantizm bilmiyosun diyen kadin simdide surprizlerden hoslanmadigini soyluyor'
''kadinlari anlamak zor "' der,aynen sizin simdi erkekleri anlamak zor dedginiz gibi

tm boyle bi cumle kurunca surpriz sevmiyorum manasina getirmiyoruz,ama iste onlar oyle anliyo
yalanmiyim??

haklısın canım :31:

Back
X