- Konu Sahibi greeneyes3543
-
benim hep hevesim kursagım d kalıyo belki de o yüzden bu kadar takıyorum ne bileyim bi co imkan varken sevgilimden bu kadar uzak olmak koyuyo. herseye sorun yapıyolar herseye.belki de bu yüzdendir .ben de ısrar etmedim yüzük takalım die o istedi ben ısrar etmedim ailenle tanıstır die o istdi hevslendirdi sonuçta ben 2ay aylık bi sevigli deilim 3senedir birlikteyiz ayrılmayı da istemiyoruz . ama çok üstümüze geliyolar onlarn yüzünden aramız acılıyo.hayatta bütün güzellikleri ertelemek zorunda kalıyoruz
ya yüzügü cıkarttıgım zaman da büyük olay cıkar .sevgilimle aramızda ben takamam biliyosn istemiyosan sende takma diyo. bende beraber taktık ama nedense ben sadık oluyorum diyorum
ya yüzügü cıkarttıgım zaman da büyük olay cıkar .sevgilimle aramızda ben takamam biliyosn istemiyosan sende takma diyo. bende beraber taktık ama nedense ben sadık oluyorum diyorum
seni anlıyorum 3 yıllık ilişkinin adının konulmasını veya en azından ciddiyetinin herkes tarafındna bilinmesini istiyorsun...
ama daha üniversite öğrencisisin sevgilin ise bu sene belki olacak...
bilmiyorum ama bence çok fazla içerliyorsun herşeyi...
ailesiyle tanışma hevesi nedne anlamadım?
bence bir süre daha uzak dur onlardan içlerine girmemeye çalış...
valla ben senin yerind eolsaydım kesinlikle ne yüzük takardım ne de ailesiyle tanışmaya can atardım...
sonuçta oğullarının bir ilişkisi olduğunu biliyorlar...peki sevgilin senin ailenle tanışıyor mu?
ayrılmak istemiyoruz demişsin...yüzük takılınca oldu da ayrılma gibi bir durum yaşadınız o zaman daha zor olacak emin ol....
sen sne ol şimdi öncelikle okulunu sonra da sevgilini düşün...
biz eşimle ben üniversite 1. sınıftayken çıkmaya başladık...5 yıl sonra bile hala onun aileisni tanımak için can atmadım...iş güç dedik ve şartlar oluşunca 9.yılımızda evlendik...
diyelim ki sevgilin üniversiteyi kazandı bu demektir ki en az 4 yıl daha çalışmadığınız için evlilik zor gözüküyor...
valla arkadaşım sen öğrenciliğin ve özgürlüğün tadını çıkarmaya bak:))
işte dediğim gibi, bakın size gelecekten bir kesit sunayım: arkadaşınız üniv. kazanacak, etrafında birsürü kız arkadaşı olacak, not alıcak, proje hazırlayacak, finallere çalışacak, yeri gelicek telefon açıcak v.s. bu sırada parmağında yüzük olmayacak emin olun. bunlar aranızda sorun çıkmasına yetecek. navb ın dediğine katılyorum, sizde takmayın yüzüğü. bu ne acele canım, aileler tanışmamış, isteme olmamış. kendi aranızda taktığınız bir yüzük. ben oğlanın annesi olsam çok sinirlenirdim ve bu senin aleyhine bir durum olur. boşver yüzüğü falan, önce bitirin okulunuzu...
yaklaşık 3yıldır bir ilişkim var ve birbirimiz çok seviyorz ama artık sorunlar çok büyümeye başladı. Erkek arkadsım benden 1 bucuk yas küçük ve ben bunun için bi cok güzellikten mahrum kalıyorum. o üniv sınavına 2.kez hazırlanıyo bnse üniv 2. sınıfta okuyorym.onun sınava hazırlanması bizi çok büyük etkiledi. örnegin aramızda yüzük taktık 2yıldr var ve o hala ailesinden hiç kimsenin yanında takamıyo. hep ertledi askım söyle askm böle sınava girince diyodu simdi sınavı kazanınca diyo.bktım artık bi çok seyden. kac yıl oldu bn hala annesi ve babsıyla tanısamadım beni biliyolar ablasının dügünene gittim kardesleri dediklerinde bende cıktım kardesleriyle oynadım ama bu kadar.ablası ve abisi var onlarla görüsüyrm.fakat annesiyle evine giidip tanısmadım.gecen gün abisinin kız arkadsının dogum günü vardı ve sevgilimin evlerinde kutlayacaklardı ailece askım bana artık sende gel zamanı geldi götürücem seni hazırlıklı ol dedi sevinçten uçtum ama kısa sürdü çünkü annesi gelmesin daha zamanı var demiş niyetleri ne anlamış değilim daha beni tanımıyolar ki sevmesinler. bu çok zoruma gidiyo gecici gözüyle bakıyolar erkek arkadsımda ailesiyle tartısıyo ama sonucta onların dedikleri oluyo. bende onlar beni istemezse bende beni istemeye geldikleri güne kadar tanısmıcam dedim ama onun ailesinin icine girmek istiyorum siz olsanız ne yaparsınız cook doluyum çok anlatacak cok sey var ama.....:teselli::bbo::
cnm mrb
benimde erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük bizde kendi aramızda yüzük takmıştık 3 yıldır çıkıoruz ama yüzüklerimizi artık takmıoruz bnmki senin ilişkinin tam tersine yüzüğü ailemin yanında ben takamıodum ben onu ailemle tanıştıramadım aslında ailem onu tanıo ama bnm çıktığım olarak bilmio ama o beni tüm ailesiyle tanıştırdı annesi ile aram çok iyi çay partileri yapıo benide çağırıo sana gelince cnm sanki senin erkek arkadaşın biraz tavrını koyması lazım yoksa annesi uzun süre tanışmak istemeyebilir.Gerçi tanışıncada bi şi olmuo tatlım canını hiç sıkma herşey olacağına varır böle şeleri takma sen sevgilinle mutlu olmaya devam et... n :lepi:
anlıyorum canım seni.. abisinin sevgilisi ailenin içine girmiş ama sen hala tanışmamışsın.. bu harbiden de çifte standart.. onun yaşi büyükmüş daha sağlammış bilmem ne... ne yani sizinki ciddi değil mi.. değer görmek istiyosun ailesi tarafından bu çok normal.. ama erken diyolarsa kendileri bilir.. sen sevgiline bak.. gerisini boşver.. varsın ailesiyle de tanışma.. belki böyle daha hayırlıdır.. ne kadar geç o kadar iyi olacaktır belki canım.. sevgilin sana değer veriyosa seviyosa boşver bunlar için aranızı bozma.. huzurunu kaçırma.. çok da bahsetme bu konulardan..
bnde öyle diyorum beni sevmiyolar ve istemiyolar diyorum herseyin bi zamanı var askım diyo ama olmuyo işte. bazen seviniyorum sarı gelinim yapmış falan diyolarmıs mutlu oluyorum ben de ama. ne bileyim hep engeller ya kac yasına gelmiş artık mesajlasmasına bile laf yapıyolar. telefonla konusyoruz biz de ders calısıyo sanıyoruz diye söyleniyolar.Aşkım arada kalıyo ben de üstüne gidiyrm. daha az önce yüzük yüzünden tartıstık yine sınava girdigim gün söz takcam demişti. tamam dedim. bu sefer kazanırsam takcam diyo .amacı ne bilmiyorum nasıl bi tavır almam lazım sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?