ya Bana yardım edin. (

ya bir buçuk senedir takılı yüzük ablasına bile söylemedi bu kadar korkulacak ne var ablası da takmıs zamanında anlar . ben beni seviyosan artık bi ablana bari göster bu kadar utanıp sıkılacak birsey mi benm yüzügüm o zaman takma dedim ama herseye ragmen takmaya da yanaşmıyor. bu beni sıkıyo kabul ettirmiyo beni onlarda gecici gözüyle bakıyo ben hemen evlencem demedim ki zaten

yaşınız genç daha. ertelemek gerekirsa ertelenir. sizin durumunuzda ertelemek için fazlaca şart var zaten . senin okulun btmesi, onun okuluna başlaması bitirmesi askerliği işidelikafadulden
burda bi yerde okumuştum "pastane yüzüğü" denilmişti o yüzükler için. bence sende takma boşver,lafını bile etme. gerçeği gelene kadar açma bu yüzük muhabbetini. o yüzük mü sana bağlılığını gösterecek ki bu kadar kafaya takıyorsun?

senin yerinde olsam ne o yüzüğü takarım ne de ailesi ile bir daha yüz göz olurum ta ki ailesi istemeye gelene kadar ve sevgilim kimseden saklamayacağı yüzüğü gözümün içine sokana kada
rsositososito

ya yüzügü cıkarttıgım zaman da büyük olay cıkar .sevgilimle aramızda ben takamam biliyosn istemiyosan sende takma diyo. bende beraber taktık ama nedense ben sadık oluyorum diyorum

ya yüzügü cıkarttıgım zaman da büyük olay cıkar .sevgilimle aramızda ben takamam biliyosn istemiyosan sende takma diyo. bende beraber taktık ama nedense ben sadık oluyorum diyorum

işte dediğim gibi, bakın size gelecekten bir kesit sunayım: arkadaşınız üniv. kazanacak, etrafında birsürü kız arkadaşı olacak, not alıcak, proje hazırlayacak, finallere çalışacak, yeri gelicek telefon açıcak v.s. bu sırada parmağında yüzük olmayacak emin olun. bunlar aranızda sorun çıkmasına yetecek. navb ın dediğine katılyorum, sizde takmayın yüzüğü. bu ne acele canım, aileler tanışmamış, isteme olmamış. kendi aranızda taktığınız bir yüzük. ben oğlanın annesi olsam çok sinirlenirdim ve bu senin aleyhine bir durum olur. boşver yüzüğü falan, önce bitirin okulunuzu...

seni anlıyorum 3 yıllık ilişkinin adının konulmasını veya en azından ciddiyetinin herkes tarafındna bilinmesini istiyorsun...

ama daha üniversite öğrencisisin sevgilin ise bu sene belki olacak...

bilmiyorum ama bence çok fazla içerliyorsun herşeyi...

ailesiyle tanışma hevesi nedne anlamadım?

bence bir süre daha uzak dur onlardan içlerine girmemeye çalış...

valla ben senin yerind eolsaydım kesinlikle ne yüzük takardım ne de ailesiyle tanışmaya can atardım...

sonuçta oğullarının bir ilişkisi olduğunu biliyorlar...peki sevgilin senin ailenle tanışıyor mu?

ayrılmak istemiyoruz demişsin...yüzük takılınca oldu da ayrılma gibi bir durum yaşadınız o zaman daha zor olacak emin ol....

sen sne ol şimdi öncelikle okulunu sonra da sevgilini düşün...

biz eşimle ben üniversite 1. sınıftayken çıkmaya başladık...5 yıl sonra bile hala onun aileisni tanımak için can atmadım...iş güç dedik ve şartlar oluşunca 9.yılımızda evlendik...

diyelim ki sevgilin üniversiteyi kazandı bu demektir ki en az 4 yıl daha çalışmadığınız için evlilik zor gözüküyor...

valla arkadaşım sen öğrenciliğin ve özgürlüğün tadını çıkarmaya bak:))

canım öncelkle banavakit ayırdıgın için çok teşekkür ediyorum. biz her seyin bilincindeyiz. beklemek zorunda oldugumuzuda onun ailesyle bir keree zaten tanıstım. ablasının dügününe gittim kuzenleri vs ablası abisi beni tanıyorlar ve ablasına da gidip geliyorum ailesi ile tanısmayı ben de cok istemiyorum çünkü utangac biriyim ve çok sıkılacagımı düsünyorum sevgilim tanıstıtrmak istedginde basta yazdıgım gibi tepkiler verdiler ve ben bu durumda onlara ileri de nasıl yaklasmam gerektigini danıstım kafam cok karısmıstı bütün ilgilenen arkadaslara cooooook tesekkür ediyorum bundan sonra kendimi gerçekten agırdan satıcam ben ileride yüz yüze bakacagım insanlara şimdiden sıcak olmk istemiştim beni biliyolar hiç aramadı vs demelerini istememistim ama herseyin zamanı var gercekten de....

benim erkek arkdasımın öyle kız arkadaslrıyla muhabbeti olamaz ki bir sürü erkek var onlarla calıssın ayrıca yüzügü de ailesinin yanı dısında hiç çıkarmamıs ailesinin üzerine yemin etti. diger erkekler gibi bi kız gördüklerinde gizlice parmagındaki yüzügü cıkaran biri değil çok şükür ona sonsuz güveniyorum bu konuda

pazar günü dısarı cıktık ve ben çok dolmuştum erkek arkadsım alttan almaya calıştı sen kosullu takacaksan hiç takma dedi ben de tamm çıkar o zmn dedim aldı yüzügümü bnde onunkini aldım ama kendimi yüzüksüz boslukta gibi hissettim geri vermeye falan calıstı ama fikri degişmemisti istemedim eve gittik sakince konustuk ertesi gün görüselim konusalım dedi yüzügümü getirmis ilk işi ooldu taktık yüzükleri sorunumuzu hallettik gibi bakalım

sana okulda yaklasmasinlar diye taktirmis olabilir yuzugu.seni bundan daha zor gunler bekliyor cunku sevgilin bu sene unv kazansa 4 sene bekleyeceksin ustune is bulacak askere gidecek..birde bu sene kazanamazsa cok daha zor durum.sizde o sirada coktan is sahibi olmus olacaksiniz.o yuzden siz simdi derslerinize bakin..ailesini bosvverin.

cnm mrb

benimde erkek arkadaşım benden 2 yaş küçük bizde kendi aramızda yüzük takmıştık 3 yıldır çıkıoruz ama yüzüklerimizi artık takmıoruz bnmki senin ilişkinin tam tersine yüzüğü ailemin yanında ben takamıodum ben onu ailemle tanıştıramadım aslında ailem onu tanıo ama bnm çıktığım olarak bilmio ama o beni tüm ailesiyle tanıştırdı annesi ile aram çok iyi çay partileri yapıo benide çağırıo sana gelince cnm sanki senin erkek arkadaşın biraz tavrını koyması lazım yoksa annesi uzun süre tanışmak istemeyebilir.Gerçi tanışıncada bi şi olmuo tatlım canını hiç sıkma herşey olacağına varır böle şeleri takma sen sevgilinle mutlu olmaya devam et... n :lepi:

bence annesi haklı çocuk daha sınavlara hazırlanıyomuşş
ne bu acele anlamadım
her anne çocuğu önce bi meslek sahibi olsun ister sonra gelin dimi ama:1closedeyes:

anlıyorum canım seni.. abisinin sevgilisi ailenin içine girmiş ama sen hala tanışmamışsın.. bu harbiden de çifte standart.. onun yaşi büyükmüş daha sağlammış bilmem ne... ne yani sizinki ciddi değil mi.. değer görmek istiyosun ailesi tarafından bu çok normal.. ama erken diyolarsa kendileri bilir.. sen sevgiline bak.. gerisini boşver.. varsın ailesiyle de tanışma.. belki böyle daha hayırlıdır.. ne kadar geç o kadar iyi olacaktır belki canım.. sevgilin sana değer veriyosa seviyosa boşver bunlar için aranızı bozma.. huzurunu kaçırma.. çok da bahsetme bu konulardan..

:teselli:
teşkür ederim tatlım ya ben tanıstım zati ama dısarda evlerine almıyolar beni ühü ya beni rahatsız edende zaten tanıstık biliyolarda ama bi toplanma olayları oldugunda diger kzı falan cagırıyolar beni dıslıyolar istemiyolar gibi o zoruma gitmisti. sevgilimle aram ii çok şükür sizin nasıl gidiyo bi de senin de mi sevgilin üniv e hazırlanıyodu o sıralar

bi aralar çok kafamı takıyodum ama iikide gitmemişim tnısmaya diyorum böyle uzak daha ii sonra aramasan aramıyo derler arasan bak arıyo falan laf yaparlar onlar aramasa ben kırılırım şimdi uzaktan böyle daha gzl laelaelaelaelae

bekleyın sadece....ciddi oldugunu düşünmüolar demek...ama bunu düşündürecek olan da çıktıgınız insan...herşeye ragmen sizi sahıplenmesi lazım...ve ben istıorum dediğinde örneğin sizin eve gelmenizi...annesi hayır demez sonuçta....
önce sevdiğiiniz kişiyle konuşun zoruma gidio die...tanıştıgınızda hanı ne değişecek dersenız belki bişi değişmez ama gecici kız rolunden de cıkmış olursunuz...

sevgiliniz annesinin düşüncesini kabul etmiş sanki...

üzüldüm.

Son düzenleme:

arkadaşım acelene ne oldu?

kızlar sınava daha aklı başında hazırlanırken erkeklerin aklı dağılıveriyor. sen ikide bir arar mesaj çeker yüzük tak diye üstüne gidersen tabi ki arada kalır çocukcağız. kazanacak okuyacak meslek sahibi olacak, ailesi mantıklı düşünüyor elbette.

acele etme canım. hem evlenmeye çok meraklı gibi görmesin ailesi seni. 20 yaşında falandır sevgılın büyük ihtimalle. bence bi erkek için erken zaten. biraz daha zaman ver. sağlam bi ilişkiniz olduğunu anladıklarında kabulleneceklerdir...

daha çok erken bence ya bence haksızsın bu konuda
daha üniversiteye bile girmemiş çocuk yani
erkekler diğer herşeyi yoluna koyunca evlenirler aile de öyle görüyor
abisinin tanıştırması çok normal çünkü o yaşlarda artık herşey çok ciddi oluyor
sizi daha çocuk olarak görüyorlar besbelli buna da alınma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…