- 8 Şubat 2017
- 1.877
- 994
- 73
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
canım hemen bir doktora git için rahatlasın inşallahGünaydın
Oğlumu 1 bucuk haftadir günde bazen hiç bazen en fazla 10 kere hissettim. Ki geçen hafta saatte 28 saymisligim vardı. Doktor a geçen salı sordum takıntılı olma dedi (!) diye gidemiyorum.
Dün gece adet sancisi çektim belkide ve karnimda. Hala da hiç hareket etmedi geceden beri. Ne çikolata ne bisey ise yaradi. Gecelik haftam 24. Fikri olan var mı? Sevdiğim güvendiğim 1 kadin dogum doktoru bulamadığım için caresizim suan zaten yeni tasindim ne doktorum var ne arkadaşım.
canım bebegın gun içerisinde hıc oynamaması sıkıntılı bı durum eğer cok yormadıysan kendını ve buna ragmen oynamıyosa hemen bi acile git kasılma yaşadıgını söyle bırak doktor takıntılı olma desın sen içinde can taşıyosun tabiki takıntılı olcaksınGünaydın
Oğlumu 1 bucuk haftadir günde bazen hiç bazen en fazla 10 kere hissettim. Ki geçen hafta saatte 28 saymisligim vardı. Doktor a geçen salı sordum takıntılı olma dedi (!) diye gidemiyorum.
Dün gece adet sancisi çektim belkide ve karnimda. Hala da hiç hareket etmedi geceden beri. Ne çikolata ne bisey ise yaradi. Gecelik haftam 24. Fikri olan var mı? Sevdiğim güvendiğim 1 kadin dogum doktoru bulamadığım için caresizim suan zaten yeni tasindim ne doktorum var ne arkadaşım.
sağlık ocaklarında dopler var canım bebegının kalp atışlarını dınlerler en azından onu ogrenırsınŞuan 2 kere çok zayıf hareket etti. Normalde çok çok güçlüydu. 10 saat başı mi günde mi ? Eve yakın sağlık ocağı var ne yapılabilir acaba orda fikriniz var mı ? Hastane hem uzak hem üzerimde para yok eşimle gitmem lazım 7den sonra
o ne biçim doktormuş ya.. doktorunu bulana kadar değiştir bence.. parasını alıyor bakacak.. günde 10 kere de gitsem bakacak.. işi bu. takıntılı olma da neymiş? şikayet bile ederdim yerinde olsam..Günaydın
Soğuk biraz ama bugün gittim hatırladi verdiği ilaca kadar. Mizacı bu sanırım Julide hanimin. Sakin konuşuyor aşağılama hissedilmiyor aslında yoksa sante plus vardı z burnunda ordaki doktor hiç tanismadan ben heyecanlı tipleri sevmem öyleysen sakin gelme demişti. Aslında sanırım muayene ucreti yle paralel doktorun kişiliği. Avrasya da Taner beyde çok yoğundu. Nerdeyse tüm tavsiye edilenlere gittim insAllah yakinda bulurum doktorumu.o ne biçim doktormuş ya.. doktorunu bulana kadar değiştir bence.. parasını alıyor bakacak.. günde 10 kere de gitsem bakacak.. işi bu. takıntılı olma da neymiş? şikayet bile ederdim yerinde olsam..
biraz kişisel tabi doktor seçimi.. sana iyi gelen bana gelmeyebilir.. inşallah bulursun canım doktorunu..Soğuk biraz ama bugün gittim hatırladi verdiği ilaca kadar. Mizacı bu sanırım Julide hanimin. Sakin konuşuyor aşağılama hissedilmiyor aslında yoksa sante plus vardı z burnunda ordaki doktor hiç tanismadan ben heyecanlı tipleri sevmem öyleysen sakin gelme demişti. Aslında sanırım muayene ucreti yle paralel doktorun kişiliği. Avrasya da Taner beyde çok yoğundu. Nerdeyse tüm tavsiye edilenlere gittim insAllah yakinda bulurum doktorumu.
İlk aylarda 10 kg verdim hafif lekelenme oldu degerlerim yuksek cikti diye isten ayrildim hala daha su ve vitamin kan hapi vs icemiyorum panik atak var ve ilk defa hamilelikte bayildim mantar enfeksiyon hepsi bende. Ben takip etmiyim de kim etsin ve bu çocuk vajinusmusu yenince oldu. Doktor a da hak veriyorum normal 1 hamile degilim maalesef...iyi de şu anda sen hareket saymamalısın zaten. 28. haftadan sonra hareketler sayılmalı. az da hissedebilir, hiç de hissetmeyebilirsin de... hareket saymaya çok erken başlamışsın, yanlış burda.
28.haftadan sonra hareket mi sayiliyormus?
Ben 26.haftadayim hic hareket saymadim. Hareket ediyor mu etmiyor mu diye dikkat kesilip takip etmedim hic. Hareket ederse hissediyorum etmezse uyuyordur diyorum.
Fazla stresli olmamak gerek. Hem bizi hem bebegimizi etkiliyor cunku.
ben de saymıyorum, çünkü saymama gerek kalmıyor çok şükür. bol bol hareket ediyor. iki gün önce çok durgundu yine de takmadım kafaya.28.haftadan sonra hareket mi sayiliyormus?
Ben 26.haftadayim hic hareket saymadim. Hareket ediyor mu etmiyor mu diye dikkat kesilip takip etmedim hic. Hareket ederse hissediyorum etmezse uyuyordur diyorum.
Fazla stresli olmamak gerek. Hem bizi hem bebegimizi etkiliyor cunku.
umarım zaman geçtikçe şikayetlerin azalır ve biraz rahatlarsın. hamilelik güzel bir süreç, keyif alarak yaşaman dileğiyle :)İlk aylarda 10 kg verdim hafif lekelenme oldu degerlerim yuksek cikti diye isten ayrildim hala daha su ve vitamin kan hapi vs icemiyorum panik atak var ve ilk defa hamilelikte bayildim mantar enfeksiyon hepsi bende. Ben takip etmiyim de kim etsin ve bu çocuk vajinusmusu yenince oldu. Doktor a da hak veriyorum normal 1 hamile degilim maalesef...
You tube da dr.banu çiftçinin 3 saatlik bir videosu var çok güzel. O videonun sonunda sayılmasının yanlış olduğunu söylüyor. Her anne zamanla bebeğin hangi zamanlarda ne kadar hareket ettiğini benimser. Bi tuhaflık hissederseniz tatlı bişeyler yiyip sol tarafa yatın yine kuşkulu bişey olursa doktorunuza başvurun diyor. Saymak doğru deilmiş yani
ben de saymıyorum, çünkü saymama gerek kalmıyor çok şükür. bol bol hareket ediyor. iki gün önce çok durgundu yine de takmadım kafaya.
doktorum, 12 saatte 10 kez hareket etse normal dedi. 6 saat hiç hareket hissetmezsen beni ara, hareketsiz bebek pek sevmem dedi :). doğrudan saymak değil, ama; ters giden bir şeyler olup olmadığı konusunda biraz yol gösterici olabilir hareketler...
İlk aylarda 10 kg verdim hafif lekelenme oldu degerlerim yuksek cikti diye isten ayrildim hala daha su ve vitamin kan hapi vs icemiyorum panik atak var ve ilk defa hamilelikte bayildim mantar enfeksiyon hepsi bende. Ben takip etmiyim de kim etsin ve bu çocuk vajinusmusu yenince oldu. Doktor a da hak veriyorum normal 1 hamile degilim maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?